Med en feriebolig i Toscana kan man nyde de bløde bakker, cypresser og en gastronomisk madoplevelse.
Italien

Feriebolig i Toscana

Fred, ro, dufte, smagsoplevelser og smukke landskaber kan nydes med en 21-5 feriebolig i Toscana.

Toscana er valgt som destination for vores ferieboliger, da mange af os danskere elsker at være på ferie i området.

I Toscana trækker man stikket ud og nyder ”la dolce vita” i sin feriebolig. Toscanere er utrolig gæstfrie og imødekommende, hvilket du oplever allermest på de små restauranter uden menukort, hvor værten serverer dagens mange lækre retter med stor kærlighed for maden og for dem, som spiser med.

Med en feriebolig i Toscana kan man nyde det smukke landskab. Her er bløde bakker, cypresser, olivenlunde, vinranker, bjerge og en kyststrækning, som ganske enkelt får sindet og kroppen ned i gear. Alt både dufter og smager af mere i Toscana, så alle sanser bliver pirret på den gode måde.

En feriebolig i Toscana er oplagt til dig, som godt kan lide det søde liv omgivet af smuk natur og behagelige mennesker.

Udover natur- og gastronomioplevelser er der et uendeligt udbud af kulturelle oplevelser. Du løber aldrig tør for nye muligheder og oplevelser med en feriebolig i Toscana.

Selvom de fleste danskere besøger deres feriebolig i Toscana om foråret, sommeren eller efteråret, er vinteren ikke noget dårligt tidspunkt, at være der på. Her er der nemlig noget lunere end i Danmark. En feriebolig i Toscana vil derfor også være et dejligt sted at feriere, når kulden trænger sig på derhjemme.

Der er mange meninger om, hvor det ”rigtige” Toscana er. Vores oplevelse er, at området syd for Firenze, som mange betragter som smørhullet, er blevet for turistpræget, da enormt mange nord- og mellemeuropæere har købt feriebolig eller holder ferie i området.

Til vores ferieboliger søger vi derfor lidt mere vest på - tættere ved kysten. Her er det stadig muligt at finde mindre byer, som ikke er præget for meget af turister, og som derfor har den autentiske charme. Men vi kigger også i området omkring Firenze.

Med en 21-5 feriebolig i Toscana får du altid en ægte toscansk ferieoplevelse.

media from cdn

Hvad kan en feriebolig i Toscana tilbyde?

Åndeløst smukke landskaber

Forførende smagsoplevelser

Et uendeligt udbud af kulturelle oplevelser

En række charmerende landsbyer med autentisk, toscansk stemning