Med en feriebolig i Toscana kan man nyde de bløde bakker, cypresser og en gastronomisk madoplevelse.
Italien

Køb feriebolig i Toscanas vidunderlige natur

En feriebolig i Toscana er en perfekt base for uforglemmelige ferieoplevelser i det unikke Italien.

Med 21-5's nyskabende ferieboligkoncept åbner der sig en unik verden af muligheder for familier, som ønsker at købe en feriebolig i udlandet uden at forpligte sig til én enkel feriebolig. Igennem 21-5 kan I investere i en feriebolig i Toscana samt fire andre fantastiske boliger sammen med 20 andre familier.

Bekymringsfrit ejerskab

I ejer og holder ferie, vi står for alt andet

Har I en drøm om at investere i en feriebolig i Toscana, men frygter arbejdsbyrden og forpligtelsen til at tilbringe hver sommer dernede? Det er præcis, hvad 21-5 stræber efter at imødegå. Vores mål er at åbne dørene for ferieentusiastiske familier, så I kan blive ejere af flere ferieboliger spredt over Europa og få friheden til at vælge, hvor I vil tilbringe jeres ferie.

21-5's koncept er både simpelt og banebrydende. I er en sammenslutning af 21 familier, der går sammen om at erhverve 5 ferieboliger i udlandet, som I har mulighed for at nyde på skift, efter jeres eget behov. 21-5 påtager sig ansvaret for at finde, renovere, møblere, administrere og vedligeholde alle aspekter af disse boliger, så I kan forvente en konstant høj standard året rundt.

Plads til spontanitet

Nyd nye oplevelser hver sommer

Fordelen ved at investere og købe feriebolig i Toscana gennem 21-5 er, at I slipper for alt besværet og overlader drift og administration til os. Det betyder, at I undgår praktiske udfordringer ved selv at eje en feriebolig i udlandet.

Hos 21-5 står vi nemlig for alle de tidskrævende og hovedbrækkende mellemregninger, der normalt medfølger ved køb af feriebolig i Toscana. Gennem 21-5 er ejerskabet bekymringsfrit og livskvalitet forøgende, da I kun skal koncentrere jer om at holde ferie. 

media from cdn

Hvilke fordele kan 21-5 tilbyde ved at eje en feriebolig i Toscana?

Spare omkostninger ved køb af feriebolig i Toscana

Del udgifter med 20 andre familier

Få mere for pengene ved at dele med andre

Hold ferie mens 21-5 står for alt det praktiske

Have en feriebolig i Toscana til rådighed, uden at hjemmet står tomt

Lær os og vores koncept bedre at kende

Vil du vide mere om 21-5?

Vi holder løbende informationsmøder. På møderne præsenterer vi de åbne 21-5 foreninger, og vi gennemgår vores koncept, så alle kan få en større forståelse af, hvordan det hele fungerer.

Der er rig lejlighed til at spørge ind. Det vigtigste ved mødet er, at alle får svar på alle de spørgsmål, der måtte være. Ingen må gå eller logge af med spørgsmål siddende et eller andet sted i kroppen.

Køb feriebolig i Toscana

Står I overfor et køb af feriebolig i Toscana, venter en af de mest betagende regioner i Italien og en sand perle af natur på jer. Marker med gyldne solsikker strækker sig så langt øjet rækker, og bølgende bakker prydet med vinstokke og oliventræer dominerer horisonten. Små, charmerende landsbyer kravler op ad skråningerne og giver et malerisk billede af autentisk italiensk livsstil.

Dertil er madkulturen en stor del af Toscana, og I kan forvente at dele feriested med nogle af verdens bedste vine. Glæd jer også til trøfler, olivenolie, safran og Pecorino ost, der blot er nogle af de lokale specialiteter, der pryder bordene i Toscana.

Danske 21-5 foreninger med feriebolig i Toscana

Den bedste beliggenhed i de bløde bakker

Vores boligkøb i Toscana

Fred, ro, dufte, smagsoplevelser og smukke landskaber kan nydes med en 21-5 feriebolig i Toscana.

Toscana er valgt som destination for vores ferieboliger, da mange af os danskere elsker at være på ferie i området.

I Toscana trækker man stikket ud og nyder ”la dolce vita” i sin feriebolig. Toscanere er utrolig gæstfrie og imødekommende, hvilket du oplever allermest på de små restauranter uden menukort, hvor værten serverer dagens mange lækre retter med stor kærlighed for maden og for dem, som spiser med.

Med en bolig i Toscana kan man nyde det smukke landskab. Her er bløde bakker, cypresser, olivenlunde, vinranker, bjerge og en kyststrækning, som ganske enkelt får sindet og kroppen ned i gear. Alt både dufter og smager af mere i Toscana, så alle sanser bliver pirret på den gode måde.

En feriebolig i Toscana er oplagt til dig, som godt kan lide det søde liv omgivet af smuk natur og behagelige mennesker.

Udover natur- og gastronomioplevelser er der et uendeligt udbud af kulturelle oplevelser. Du løber aldrig tør for nye muligheder og oplevelser med en feriebolig i Toscana.

Selvom de fleste danskere besøger deres Feriehus i Toscana om foråret, sommeren eller efteråret, er vinteren ikke noget dårligt tidspunkt, at være der på. Her er der nemlig noget lunere end i Danmark. En feriebolig i Toscana vil derfor også være et dejligt sted at feriere, når kulden trænger sig på derhjemme.

Der er mange meninger om, hvor det ”rigtige” Toscana er. Vores oplevelse er, at området syd for Firenze, som mange betragter som smørhullet, er blevet for turistpræget, da enormt mange nord- og mellemeuropæere har købt feriebolig eller holder ferie i området.

Til vores ferieboliger søger vi derfor lidt mere vest på - tættere ved kysten. Her er det stadig muligt at finde mindre byer, som ikke er præget for meget af turister, og som derfor har den autentiske charme. Men vi kigger også i området omkring Firenze.

Med en 21-5 feriebolig i Toscana får du altid en ægte toscansk ferieoplevelse.

media from cdn

Hvad kan en feriebolig i Toscana tilbyde?

Åndeløse smukke landskaber

Forførende smagsoplevelser

Et uendeligt udbud af kulturelle oplevelser

En række charmerende landsbyer med autentisk, toscansk stemning

Kaffemøde

Lad os opfylde jeres drømme

Hvis I overvejer at være med i en af vores 21-5 foreninger, eller bare vil vide mere om konceptet, så kom til kaffemøde hos os og få svar på alle dine spørgsmål. Vi elsker at drikke en kop kaffe, te eller vand med alle de familier, som gerne vil høre mere om 21-5.

I er altid velkomne forbi til en god 21-5 snak, også selvom I måske først skal være med i 21-5 om nogle år.

Vi holder også online kaffemøder, så sig til hvis I gerne vil mødes over skærmen.