Fred, ro, dufte, smagsoplevelser og smukke landskaber i Toscana
Italien

Toscana

Fred, ro, dufte, smagsoplevelser og smukke landskaber.

Toscana er valgt som destination for vores feriebolig, da mange af os danskere elsker at være på ferie i området.

I Toscana trækker man stikket ud og nyder ”la dolce vita” i sin feriebolig. Toscanere er utrolig gæstfrie og imødekommende, hvilket du oplever allermest på de små restauranter uden menukort, hvor værten serverer dagens mange lækre retter med stor kærlighed for maden og for dem, som spiser med.

Toscana er vanvittig smukt. Her er bløde bakker, cypresser, olivenlunde, vinranker, bjerge og en kyststrækning, som ganske enkelt får sindet og kroppen ned i gear. Alt både dufter og smager af mere i Toscana, så alle sanser bliver pirret på den gode måde.

En feriebolig i Toscana er oplagt til dig, som godt kan lide det søde liv omgivet af smuk natur og behagelige mennesker.

Ud over natur- og gastronomioplevelser er der et uendeligt udbud af kulturelle oplevelser.  Du løber aldrig tør for muligheder for nye oplevelser i Toscana.

Selvom de fleste danskere besøger deres feriebolig i Toscana om sommeren eller forår og efterår, er vinteren ikke noget dårligt tidspunkt at være der på. Her er der nemlig noget lunere end i Danmark. Et feriehus i Toscana vil derfor også være et dejligt sted at feriere, når kulden trænger sig på derhjemme.

Der er mange meninger om, hvor det ”rigtige” Toscana er. Vores oplevelse er, at området syd for Firenze, som af mange er betragtet som smørhullet, er blevet for turistpræget, da enormt mange nord- og mellemeuropæere har købt feriebolig eller holder ferie i området.

Til vores feriehuse og ferieboliger søger vi derfor lidt mere vest på - tættere ved kysten. Her er det stadig muligt at finde mindre byer, som ikke er præget for meget af turister, og som derfor har den autentiske charme. Men vi kigger også i området omkring Firenze.

media from cdn

Hvad kan Toscana tilbyde?

Åndeløst smukke landskaber

Forførende smagsoplevelser

Et uendeligt udbud af kulturelle oplevelser

En række charmerende landsbyer med autentisk, toscansk stemning