Sydspanien er den klassiske soldestination, eftersom solkysten er en af de mest - hvis ikke den mest - klassiske feriedestination for danskere
Spanien

Sydspanien

Sydspanien er den klassiske soldestination, eftersom solkysten er en af de mest - hvis ikke den mest - klassiske feriedestination for danskere. Her har vi i mange årtier nydt solen året rundt. Om vinteren er der dejlig lunt i forhold til Danmark, så her tager mange danskere ned og bliver tanket op med D-vitamin.

Sydspanien er destinationen for vores ferieboliger, da her er noget for enhver smag. Især golfspillere valfarter hertil fra hele verden, da der ligger et utal af suveræne golfbaner. Du kan ligeledes tage til stranden, shoppe og dyrke al slags sport, men her er også rigtig mange kulturoplevelser. Malaga er en livlig storby, som absolut skal opleves, og mange spændende udflugtsmål er inden for kort rækkevidde.

Sidst men ikke mindst er Sydspanien også kendt for deres kulinariske køkken, som byder på særdeles gode madoplevelser under solrige himmelstrøg.

Solkysten i Sydspanien er et populært område for ferieboliger, hvor mange europæere og danskere har købt ejendom. Der er en bred vifte af muligheder, her er nemlig alt fra små, billige ferielejligheder til store, luksuriøse feriehuse, som er uden for rækkevidde for de fleste.

I Puerto Banus kan de velhavende vise sig frem med deres smarte biler og lystyachts, men der findes mange hyggelige havnebyer, hvor det hele er meget mere nede på jorden.

Der er ferieboliger helt nede ved vandet, men de er dyre og uden udsigt, hvorfor vi ofte kigger efter boliger en lille smule inde, da vi der kommer lidt op og får udsigt.

media from cdn

Hvad kan Sydspanien tilbyde?

Sol og varme det meste af året

Gode madoplevelser under solrige himmelstrøg

Suveræne golfbaner

Mange spændende udflugtsmål inden for kort rækkevidde