Hele verden samlet på ét sted, her er en puls som intet andet sted på jorden
USA

New York

Hele verden samlet på ét sted, her er en puls som intet andet sted på jorden.

New York er valgt som destination til en skøn ferielejlighed, idet byen ganske enkelt har en enorm tiltrækningskraft. Hele verden er samlet på et meget lille sted, og byen sover aldrig. For dem, der aldrig har været i New York og spørger til, hvorfor New York er et interessant rejsemål, er svaret ganske enkelt: pulsen.

Byen har en puls som ingen anden, og du kan få mange, mange timer til at gå ved blot at gå rundt på de brede fortove, kigge op på de høje bygninger og på de mange forskellige mennesker. New York tager de fleste med storm, og det er samtidig en by, du aldrig bliver færdig med.

Vi har besigtiget rigtig mange lejligheder på Manhattan, og der er flere områder i spil. De mange forskellige områder har hver deres charme. Det generelle er, at det skal være en stor, veldrevet ejendom med mange lejligheder. Der må gerne være lækre fællesfaciliteter, og ejendommen skal ligge tæt på lokale indkøb i et godt område. Det er rart, når ferielejligheden har en dørmand, som ikke alene holder øje med, hvem der kommer ind i ejendommen, men som også er én, du kan henvende dig til, når du har brug for hjælp eller en taxa.

De små ejerforeninger i f.eks. Soho vil ikke have forskellige familier, som deler en ferielejlighed.  Vi vil ganske enkelt ikke blive godkendt som købere af ejerforeningens bestyrelse, som har meget mere magt, end vi kender til i Danmark. De ønsker nemlig ikke at spolere ’the neighbourhood feeling’, de ønsker kun fastboende newyorkere, og det kan man egentlig godt forstå. Heldigvis er der større ejendomme i lukrative områder, som godt må bruges til fælles ferielejligheder, og dem er der rigtig mange af på Manhattan.

media from cdn

Hvad kan New York tilbyde?

Fantastiske shoppingoplevelser

Kulinariske oplevelser fra hele verden

Imponerende arkitektur og et væld af kulturelle tilbud

Et pulserende byliv døgnet rundt