Klipper direkte ned i det azurblå Middelhav afløses af kridhvide sandstrande, så strandture er et must ved ferier på Mallorca
Spanien

Mallorca

Mallorca er valgt som destination, da øen rummer de perfekte rammer for ferier under sydens sol – hele året rundt. Mallorca er attraktiv, selv om vinteren, hvor du ofte oplever at kunne sidde udenfor i 15-20 grader i solen. Det sner meget sjældent, og når det gør, er jorden for varm til, at sneen bliver liggende.

Øen er smuk som få. Kysten hele vejen rundt om øen er blandt verdens allersmukkeste. Klipper direkte ned i det azurblå Middelhav afløses af kridhvide sandstrande, så strandture er et must ved ferier på Mallorca. Du bør ikke snyde dig selv for at opleve øen fra vandsiden, her viser øen sig nemlig fra sin allerbedste side. Både kan lejes mange steder, og du kan også booke dig ind på forskellige ture. Øen har en overkommelig størrelse, så alle attraktioner kan nås på dagture. Mange tager til Mallorca hele året for at cykle, vandre eller spille golf, men der er masser af andre ting at tage sig til.

Hovedstaden Palma har et smukt, gammelt og meget hyggeligt centrum, som skal opleves. Her er mange butikker og restauranter for enhver smag og pengepung, hvilket gør Mallorca til den perfekte feriedestination.

Vi har kigget på ferieboliger på stort set hele Mallorca, men vi er faldet for den sydvestlige del, særligt byerne Port d’Andratx og Sant Elm, som ligger med 10-15 minutters køretur mellem sig og under 30 minutter til lufthavnen.

Port d’Andratx er den klassiske destination for velbeslåede, europæiske turister. Her er ikke mange hoteller, så byen er ikke "ødelagt", man bor primært i en af de mange ejerboliger i området. Beliggenheden er derfor perfekt for en feriebolig eller en ferielejlighed. Hovedattraktionen er havnen og promenaden med alle cafeerne og restauranterne, her er hyggeligt og åbent året rundt. Hver dag kl. 17 kommer fiskekutterne ind med dagens fangst - det er altid hyggeligt at overvære. Undtagen om søndagen, for lokalt siger man ’never eat fish on a Monday’!!

Sant Elm ligger på det vestligste punkt af øen, og er lidt mere Malibu/klipklap-agtig. Her er en fantastisk strand, og solnedgangen mod vest ned over vandet og øen Sa Dragonera er legendarisk. Her er lidt mere stille om vinteren end Port d’Andratx, men her er en skøn stemning hele året. Du kan derfor glædeligt besøge dit feriehus eller lejlighed hele året rundt.

media from cdn

Hvad kan Mallorca tilbyde?

Kombineret bade- og shoppeferie med udsøgte badestrande og butikker

Et væld af fremragende spiseoplevelser

Et bredt udvalg af aktiviteter, lige fra cykling til golf

Gammel, smuk arkitektur og et charmerende centrum i Palma