Vin, ost, solskin og Middelhavet nydes i Sydfrankrig i en feriebolig
Frankrig

Feriebolig i Sydfrankrig

At eje en feriebolig i Sydfrankrig er et fantastisk privilegie, som kan skabe uforglemmelige ferieoplevelser. Med 21-5 får du chancen for at blive medejer af 5 unikke ferieboliger rundt omkring i Europa, hvilket giver dig frihed til at udforske forskellige feriedestinationer.

21-5's ferieboligkoncept åbner op for en unik verden af rejsemuligheder for familier med en eventyrlyst, der ønsker at eje en feriebolig i udlandet uden at være bundet til én enkelt placering. Bliv medejer af en feriebolig i Sydfrankrig samt i fire andre fantastiske feriedestinationer sammen med 20 andre familier.

Bekymringsfrit ejerskab

I nyder jeres ferie, 21-5 sørger for alt det besværlige

Konceptet bag 21-5 er simpelt og gennemtestet. 21 familier ejer sammen 5 ferieboliger, som I frit kan benytte, når I ønsker det. 21-5 står for at finde, renovere, indrette og administrere disse 5 ferieboliger, hvilket sikrer jer en høj standard og bekymringsfrit ejerskab.

Bliv medejer af en feriebolig i Sydfrankrig og få mulighed for at nyde det skønne område, når det passer dig bedst. Sammen med 20 andre familier deles ejerskabet af 5 unikke ferieboliger, mens vores dedikerede team fra 21-5 varetager al administration og praktiske opgaver. Book jeres feriebolig uden besvær og oplev den ultimative ferieoplevelse i en af Europas smukkeste regioner, Sydfrankrig.

Plads til spontanitet

Begræns ikke jeres feriedrømme

Ved investering af egen feriebolig i udlandet, kan der nemt opstå udfordringer med administation, praktik og vedligehold. Hos 21-5 har I adgang til fem unikke feriedestinationer, herunder en feriebolig i Sydfrankrig. 21-5 tager ansvaret for alle komplekse og tidskrævende opgaver vedrørende jeres feriebolig, så I kan fokusere på at nyde jeres ferien. Alt, hvad I behøver at gøre, er at anvende vores bookingsystem, når I er klar til at opleve populære Sydfrankrig.

media from cdn

Hvilke fordele kan 21-5 tilbyde ved at eje en feriebolig i Sydfrankrig?

Bliv medejer af en feriebolig i Sydfrankrig, som er 4 gange så meget værd, som din investering

Del omkostningerne med 20 andre familier

Få øget værdi for pengene ved at dele udgifterne med andre

Nyd ferien, mens 21-5 håndterer alle praktiske forhold

Moderne og fleksibel måde at holde ferie på i Sydfrankrig

Lær os og vores koncept bedre at kende

Vil du vide mere om 21-5?

Vi afholder løbende informationsmøder, hvor vi præsenterer de tilgængelige 21-5 foreninger og grundigt gennemgår vores koncept, så alle opnår en dybere forståelse af, hvordan alt fungerer.

Der er rig mulighed for at stille spørgsmål. Det vigtigste ved mødet er, at alle får svar på alle de spørgsmål, de måtte have. Ingen skal forlade mødet med ubesvarede spørgsmål.

Køb feriebolig i Sydfrankrig

Når I investerer i en feriebolig i Sydfrankrig, åbner I dørene til solrige ferier fremover. Dette ikoniske område er berømt for sine maleriske landskaber, med strålende strande, krystalklart vand og betagende kyster. Regionen byder på en smuk kontrast af historiske landsbyer og moderne feriebyer. Med gotiske katedraler, livlige havnepromenader og majestætiske bjerglandskaber er Sydfrankrig en sand perle.

Danske 21-5 foreninger med feriebolig i Sydfrankrig

Frankrig

Feriebolig i Sydfrankrig

Vin, ost, solskin og Middelhavet kan nydes med en 21-5 feriebolig i Sydfrankrig.

Sydfrankrig er valgt som destination for mange af vores ferieboliger, da området har utrolig meget at byde på og altid har været en meget populær destination.

Med en feriebolig i Sydfrankrig løber du aldrig tør for nye muligheder inden for skønne oplevelser. Foruden Nice byder området også på Cannes, og der er ikke længere til Monaco, end du let kan køre dertil. Du kan også vælge at dykke ned i områdets omfattende historie. Du kan holde solferie og slappe af, eller du kan shoppe i de mange spændende forretninger nær din feriebolig. De mange store og mindre madmarkeder taler til dig, som kan lide den franske kogekunst, da råvarerne er langt bedre, end hvad vi er vant til i Danmark.

På tidsrejser i den franske historie vender du naturligt ofte blikket mod dig selv og tænker over, hvad der skete i Danmark på de givne tidspunkter. Indsigt i glimt af den franske historie leder til indsigt i vores egen historie, som kan være en god kilde til forståelse og selvindsigt. Tag dig i agt, Sydfrankrig kan sætte gang i mange følelser.

Med en feriebolig i Sydfrankrig vil du kunne komme helt ind under huden på den franske kultur, når du rejser dertil år efter år. Om vinteren vil det ikke være helt så koldt som i Danmark, så du kan med fordel rejse til din sydfranske feriebolig på de helt kolde vinterdage.

Sydfrankrig er det perfekte sted at have en feriebolig, eftersom du aldrig vil kede dig i det franske land. De romantiske byer, den skønne natur eller de kulinariske madoplevelser gør Sydfrankrig til en særlig destination for gode oplevelser og minder for livet.

Omgivelserne og det kulturrige folkefærd er særligt charmende, men du skal dog være opmærksom på den sproglige barriere, som udfordrer deres ære. I det omfang det er muligt, bør du altid begynde en dialog med en franskmand på fransk - uanset hvor ringe du er til sproget - for hvis de lokale oplever, at du prøver, er der langt større chance for, at du får en god behandling. Det drejer sig om ganske få velvalgte sætninger. Så er du langt over de fleste potentielle udfordringer med uforskammede tjenere og ekspedienter.

Med 21-5 feriebolig i Sydfrankrig får du altid en autentisk sydfransk ferieoplevelse.

media from cdn

Hvad kan en feriebolig på Sydfrankrig tilbyde?

Kombiner bade- og shoppingferie med udsøgte badestrande og butikker

Et væld af fremragende spiseoplevelser

Et bredt udvalg af aktiviteter, lige fra cykling til golf

Smuk og ældgammel arkitektur pryder de charmerende gader i det historiske centrum af Nice

Kaffemøde

Lad os opfylde jeres drømme

Hvis I overvejer at være med i en af vores 21-5 foreninger, eller bare vil vide mere om konceptet, så kom til kaffemøde hos os og få svar på alle dine spørgsmål. Vi elsker at drikke en kop kaffe, te eller vand med alle de familier, som gerne vil høre mere om 21-5.

I er altid velkomne forbi til en god 21-5 snak, også selvom I måske først skal være med i 21-5 om nogle år.

Vi holder også online kaffemøder, så sig til hvis I gerne vil mødes over skærmen.