Vin, ost, solskin og Middelhavet nydes i Sydfrankrig i en feriebolig
Frankrig

Feriebolig i Sydfrankrig

Vin, ost, solskin og Middelhavet kan nydes med en 21-5 feriebolig i Sydfrankrig.

Sydfrankrig er valgt som destination for mange af vores ferieboliger, da området har utrolig meget at byde på og altid har været en meget populær destination.

Med en feriebolig i Sydfrankrig løber du aldrig tør for nye muligheder inden for skønne oplevelser. Foruden Nice byder området også på Cannes, og der er ikke længere til Monaco, end du let kan køre dertil. Du kan også vælge at dykke ned i områdets omfattende historie. Du kan holde solferie og slappe af, eller du kan shoppe i de mange spændende forretninger nær din feriebolig. De mange store og mindre madmarkeder taler til dig, som kan lide den franske kogekunst, da råvarerne er langt bedre, end hvad vi er vant til i Danmark.

På tidsrejser i den franske historie vender du naturligt ofte blikket mod dig selv og tænker over, hvad der skete i Danmark på de givne tidspunkter. Indsigt i glimt af den franske historie leder til indsigt i vores egen historie, som kan være en god kilde til forståelse og selvindsigt. Tag dig i agt, Sydfrankrig kan sætte gang i mange følelser. Med en feriebolig i Sydfrankrig vil du kunne komme helt ind under huden på den franske kultur, når du rejser dertil år efter år. Om vinteren vil det ikke være helt så koldt som i Danmark, så du kan med fordel rejse til din sydfranske feriebolig på de helt kolde vinterdage.

Sydfrankrig er det perfekte sted at have en feriebolig, eftersom du aldrig vil kede dig i det franske land. De romantiske byer, den skønne natur eller de kulinariske madoplevelser gør Sydfrankrig til en særlig destination for gode oplevelser og minder for livet.

Omgivelserne og det kulturrige folkefærd er særligt charmende, men du skal dog være opmærksom på den sproglige barriere, som udfordrer deres ære. I det omfang det er muligt, bør du altid begynde en dialog med en franskmand på fransk - uanset hvor ringe du er til sproget - for hvis de lokale oplever, at du prøver, er der langt større chance for, at du får en god behandling. Det drejer sig om ganske få velvalgte sætninger. Så er du langt over de fleste potentielle udfordringer med uforskammede tjenere og ekspedienter.

Med 21-5 feriebolig i Sydfrankrig får du altid en autentisk sydfransk ferieoplevelse.

media from cdn

Hvad kan en feriebolig i Sydfrankrig tilbyde?

Charmerende byer med masser af sjæl

Kulinariske madoplevelser

Fantastisk smuk natur

Fremragende shoppingmuligheder

Danske 21-5 foreninger med feriebolig i Sydfrankrig