Paris er et oplagt valg som destination til en ferielejlighed, da mange elsker at tilbringe en forlænget weekend eller mere i byernes by
Frankrig

Paris

Byernes by - her løber du aldrig tør for oplevelser.

Paris er et oplagt valg som destination til en ferielejlighed, da mange elsker at tilbringe en forlænget weekend eller mere i byernes by.

Du bliver aldrig træt af at opleve noget nyt i Paris. Når du har set og oplevet de gængse seværdigheder, og har du tid, venter byen med oplevelser, som kan fylde et helt liv. Du kan ikke undgå at dykke ned i historien, da byen rummer så mange monumenter fra svundne tider, som automatisk får enhver til at kigge tilbage i tiden. På disse tidsrejser i den franske historie vender du naturligt ofte blikket mod dig selv - hvad lavede vi i Danmark på de givne tidspunkter? Indsigt i glimt af den franske historie leder til indsigt i vores egen historie, som kan være en god kilde til forståelse og selvindsigt. Pas på, Paris kan sætte gang i mange følelser.

Stemningen i Paris bliver du aldrig træt af. De hyggelige caféer og romantiske omgivelser gør dine ferier i kærlighedens by helt fantastisk. Der er altid liv og glæde i gaden, uanset hvor du befinder dig i Paris. Byen kan være særligt charmerende, men som altid skal du være opmærksom på de sproglige barrierer i Frankrig. De er ikke glade for at tale engelsk, og de vil føle sig stødt, hvis du ikke først prøver dig ad på fransk.

Rive Gauche er varemærket for venstre side af Seinen (når man flyder ad floden i vandets retning – dvs. syd for Seinen). Her finder vi latinerkvarteret, som er et traditionelt turistområde. Umiddelbart vil mange søge til dette område for at bo som turist, men det er ikke her, du oplever det mere autentiske og lokale, franske Paris.

Det gør du mere i for eksempel Marais-kvarteret, som vi er faldet pladask for. Marais ligger på den anden side af Seinen. Her bor de velstillede og chikke parisere, og her er nogle super hyggelige kvarterer med caféer og restauranter.

media from cdn

Hvad kan Paris tilbyde?

Mageløs arkitektur og maleriske kvarterer

Fremragende gastronomiske oplevelser

En overflod af kulturelle tilbud

Et væld af lækre shoppingmuligheder i alle prisklasser