By, strand og vand - feriebolig i Barcelona kan det hele
Spanien

Feriebolig i Barcelona

By, strand og vand - oplev det hele med en 21-5 feriebolig i Barcelona.

Du bliver åndeløs i Barcelona, Cataloniens hovedstad. Barcelona har en berusende puls og masser af energi. Barcelona er blevet magnet for livsglæden og alt progressivt i det spanske samfund. Cataloniens avantgarde-by er blevet selveste indbegrebet af spansk foretagsomhed, kunstnerisk livsglæde, natteliv og politisk dynamik.

Med sin 2000 år gamle historie rummer Barcelona i forvejen et spændende mylder af romerske ruiner, gotiske paladser og eksplosive art nouveau-bygninger. Det er Spaniens næststørste by – rig og driftig med en af landets vigtigste havne og masser af industri.

Barcelona er hovedstaden i Catalonien. Catalonien har deres eget sprog, flag og regering. Om søndagen og på helligdage danses Sardana, den cataloniske frihedsdans, b.la. på pladsen foran Catedral de la Santa Cruz y Santa Eulàlia og på Placa de Catalunya. I kan også bare slentre rundt i byen, hen ad Ramblaen, hvor der altid sker noget. Lige ved Ramblaen ligger også det store, bugnende fødevaremarked. Gå langs havnepromenaden eller ad de små gyder og brede boulevarder. Spis tapas, og drik et glas vin. Sæt jer på Placa de Catalunya og kig på livet - børn der spiller fodbold - eller lyt til musikken. På Passeig de Gracia - én af de store boulevarder - ligger mange fashionable butikker, gallerier og luksushoteller.

Barcelonas sjæl finder du bedst på La Rambla – byens livsnerve med gadekunstnere, små butikker, plattenslagere og et kræmmermarked med alt fra akvariefisk til antikviteter. Ramblaen strækker sig fra den store plads Plaça de Catalunya og deler det gamle bykvarter i to dele. Et spændende område at besøge med et dejligt liv, som gør det til et særdeles attraktivt sted at have en ferielejlighed i Barcelona.

Byens gotiske kvarter – Barri Gòtic – øst for Ramblaen er ligeledes en fantastisk lokation til feriebolig eller ferielejlighed. Området er en enestående samling middelalderbygninger, der putter sig ved foden af domkirken. Bydelen fremstår som et bjerg af solide kampestens-palæer gennemfuret af smalle, labyrintiske gader. Husfacaderne i det tætbefolkede Barri Gòtic er udsmykket med overdimensionerede smedejernslygter og balkoner, hvor vasketøjet flagrer i brisen, og kanariefuglene kvidrer fra små bure.

Barri Gòtic er en af Europas største og bedst bevarede bydele fra middelalderen. Når du tager på eventyr i Barri Gòtic i Barcelona, består en del af charmen i at lade dig lokke gennem de dragende, smalle gader for pludselig at lande på en smuk plads, hvorfra du fortsætter eventyret ind i nye gyder med modebutikker, trendy caféer, tapas-barer eller små guldgruber af restauranter.

"El Born” er kvarteret umiddelbart øst for det gotiske område, og her er stemningen tilsvarende. Vi kigger kun efter ferieboliger i de to ovennævnte kvarterer.

media from cdn

Hvad kan en feriebolig i Barcelona tilbyde?

Mulighed for at kombinere bade- og storbyferie

Gastronomiske oplevelser i særklasse

Imponerende kunst og åndeløs smuk arkitektur

Fremragende shopping-oplevelser for alle aldre i alle prisklasser

Danske 21-5 foreninger med feriebolig i Barcelona