Rom er for alvor stedet, hvor du kan opleve historien i levende live
Italien

Rom

Historie, kultur, mad, vin og ikke mindst livsglæde. Romerne elsker deres by, og det gør vi også.

Her i den europæiske civilisations vugge ligger oplevelserne lige for. Mange steder i byen er der imponerende bygninger og ruiner, der vidner om Roms status som økonomisk og kulturelt centrum for Europa gennem de sidste 2.500 år. Historien bliver dagligt vakt til live, når romerne mødes på de smukke pladser, handler på markederne, og livet generelt folder sig ud i de snørklede gader.

Det er naturligvis oplagt at være turist i byen og lade sig fascinere af de mange seværdigheder - Peterskirken, Colosseum og Foro Romano for at nævne blot nogle af mulighederne inden man overvældes af lysten til at spise en is siddende på den Spanske Trappe's berømte trin. Men byen kan så meget mere og når man lærer den at kende får man samtidig vækket sin indre romer til live og begynder at nyde de stille stunder på den lokale café eller det stemningsfyldte måltid på det lokale trattoria.

Rom er en seværdig og smuk by både om dagen og aftenen. Når mørket falder på, og monumenterne oplyses, så bliver byens små, café-fyldte gader den perfekte kulisse for et livligt natteliv. Byen har altid tiltrukket store digtere, malere og forfattere, deriblandt vores egen H.C. Andersen. Overalt støder man på mindesmærker fra antikken, renæssancen og barokken og man mærker konstant historiens vingesus.

Italienerne er det folkefærd i verden, der bruger flest penge på tøj og i Rom holder man sig bestemt ikke tilbage for en god omgang shopping i byens mange modebutikker. Om det er et par nye trendy solbriller, et par håndsyede italienske sko eller den fulde garderobe, der skal opgraderes - her er noget for enhver smag.

Vi har købt og istandsat en række lejligheder til tidligere foreninger i Rom. Her har vores fokus altid været på placeringer i et af de attraktive områder, der er rundt omkring i byens centrum. Nærmiljøet skal byde på et godt liv med mulighed for at spise og drikke sin morgenkaffe sammen med de lokale.

Lejlighederne i Rom kan være relativt kompakte, men vi fokuserer på at skabe gennemførte planløsninger hvor alle m2 udnyttes bedst muligt. I den udstrækning en lejlighed byder på fine gamle detaljer, gør vi en indsats for at beholde disse i forbindelse med at vi skaber transformationen til en gennemført og charmerende bolig i ægte ”21-5 Rom-stil”.

media from cdn

Hvad kan Rom tilbyde?

Renæssance og romantik

Fantastiske spiseoplevelser

Oplevelsen af at befinde sig midt i historiens vingesus

Stemningsfuld storbyferie i en af verdens smukkeste byer

Danske 21-5 foreninger med feriebolig i Rom