Rom er for alvor stedet, hvor du kan opleve historien i levende live
Italien

Rom

Rom er for alvor stedet, hvor du kan opleve historien i levende live!

Historien fornægter sig ikke, og Rom er valgt som destination til vores ferieboliger, eftersom livet og maden kan nydes i fulde drag i byens fantastiske omgivelser.

Her i den europæiske civilisations vugge ligger oplevelserne lige for. Mange steder i byen er der imponerende bygninger og ruiner, der vidner om Roms status som økonomisk og kulturelt centrum for Europa gennem de sidste 2.500 år. Historien bliver dagligt vakt til live, når romerne mødes på de smukke pladser, handler på markederne, og livet generelt folder sig ud i de snørklede gader. Et besøg til den fantastiske Peterskirken, det indtagende Colosseum og Foro Romano, at spise en is på Piazza di Spagna ved den Spanske Trappe – alt det og meget mere venter, når du besøger din ferielejlighed i Rom.

Rom er en seværdig og smuk by både om dagen og aftenen. Når mørket falder på, og monumenterne oplyses, så bliver Trasteveres små, café-fyldte gader den perfekte kulisse for et livligt natteliv. Byen har altid tiltrukket store digtere, malere og forfattere, deriblandt vores egen H.C. Andersen. Overalt støder man på mindesmærker fra antikken, renæssancen og barokken, hvorfor en ferielejlighed i hjertet af Rom er velegnet til den eventyrlystne.

Vores ferielejligheder i Rom er perfekte til dig, som er glad for at shoppe samt besøge caféer og restauranter. Faktisk er italienerne det folkefærd i verden, der bruger flest penge på tøj. Dette afspejles og kommer til udtryk især i det store udvalg af tøjforretninger i alle variationer; her findes de største designere side om side med lokale skræddere og skomagere. Monumenterne, gadelivet, de mange forretninger og et væld af restauranter er alt sammen med til at gøre Rom til en by, som bør opleves af alle!

Butikkerne og restauranterne har åbent året rundt, og en storby som Rom er altid værd at tage til uanset årstid. I de kolde vintermåneder er det oplagt at tage et smut forbi ferielejligheden i Rom, hvor gennemsnitstemperaturen er en smule højere end i Danmark. Uanset præferencer så er Rom helt sikkert et sted, hvor der er plads til gode minder og oplevelser for hele familien.

media from cdn

Hvad kan Rom tilbyde?

Renæssance og romantik

Fantastiske spiseoplevelser

Oplevelsen af at befinde sig midt i historiens vingesus

Stemningsfuld storbyferie i en af verdens smukkeste byer