Solnedgange i særklasse. Gourmetoplevelser, smukke strande og tid til samvær
Danmark

Tisvilde

Solnedgange i særklasse. Gourmetoplevelser, smukke strande og tid til samvær. Tisvilde er et af Danmarks absolut mest eftertragtede områder at have en feriebolig.

Vi er helt vilde med området i og omkring Tisvilde. Her finder man noget nær det optimale mix af alle de elementer, der gør ferien til noget særligt.

I Tisvilde er der de smukkeste og mest børnevenlige badestrande. Tisvilde Hegn, der er Danmarks femte største skov, som strækker sig fra Tisvildeleje langs kysten til Asserbo plantage, byder på mange muligheder for både cykel-, ride- og vandreture.

Tisvilde strand har det blå flag, hvilket betyder rent badevand, livredning og førstehjælpsudstyr. På stranden kan du se de charmende og historiefyldte badehuse. De små, farverige badehuse skaber en helt særlig stemning. Badehusene har været på stranden siden begyndelsen af 1900-tallet og vidner om, at det i over 100 år har været en yndet ferie- og udflugtsdestination.

Vejby Strand er et fint, gammelt sommerhusområde, som ligger mellem Rågeleje og Tisvilde. Området er med sine 49 meter over havet det højeste punkt på Nordsjællands kyst, og er derfor præget af stejle skrænter, hvor trapper fører ned til en smal strand. Udsigten over havet er formidabel, og det smukke, kuperede landskab inviterer til mange fine naturoplevelser, for eksempel Heatherhill, Tibirke Bakker og Tisvilde Hegn.

I Tisvildeleje by finder du den hyggelige hovedgade med caféer, galleri, herlige shopping- og madoplevelser året rundt. En mulighed er også at besøge Rabarbergården i Holløse og nyde en lækker frokost eller middag. Om sommeren er det herligt at slå et smut forbi Rokkedyssegård og købe de sødeste jordbær og hindbær med hjem til desserten på terrassen. Vi kan også anbefale en tur i Tisvilde Bio.

Hold øje med de store events, der er i byen, og kombiner dit loppemarked-besøg med en kulturel oplevelse, Musik i Lejet, N. P. Wieth Knudsens Observatorium, Kildemarked eller blot en tur i Troldeskoven.

Afstanden til København er kort, og dette kombineret med en pragtfuld natur, dejlig strand samt pulsen i den lille ferieby gør det til et velbesøgt sted. Vi er vilde med Tisvilde.

media from cdn

Hvad kan Tisvilde tilbyde?

Smukke og børnevenlige badestrande

Udsøgte gourmetoplevelser

Mange muligheder for aktiviteter som cykel-, ride- og vandreture i dejlige omgivelser

Et hyggeligt byliv med både caféer og galleri i Tisvildeleje by

Danske 21-5 foreninger med feriebolig i Tisvilde