Der er noget helt specielt livsbekræftende over stemningen i Skærgården
Sverige

Skærgården, Göteborg

Der er noget helt specielt livsbekræftende over stemningen i Skærgården. Tiden går på en eller anden måde en lille smule langsommere her. Her er plads til ro og samvær. Det er svensk, når det er bedst.

Drømmer du om en ferie hvor iPads, e-mails og telefoner bliver liggende indenfor, mens I nyder den friske luft og hygger med familien? Så er ferie midt i den idylliske, svenske natur lige noget for dig. Her glemmer man let alt om hverdagens stress og får koblet helt fra i de smukke omgivelser.

I Skærgården nord for Gøteborg går vi efter ejendomme, hvor hygge, samvær og naturoplevelser er overskriften. Et af de smukkeste steder i Sverige er uden tvivl Skærgården i området nord for Gøteborg. Havet, kysten og baglandet i Skærgården er bare utrolig smukt og idyllisk - og det er lige netop i dette område, vi kigger efter boliger til vores foreninger.

Skærgården er også kendt over hele verden for blandt andet hummer- og østerssafarier. Langs kysten i Bohuslän ligger fiskerlejerne, strandene og badestederne tæt sammen med de røde granitskær. Man kan i princippet bruge hele livet på at tage på opdagelse i den svenske Skærgård.

Skærgården er natur, hav, hygge og nærhed, en lise for sjælen.

media from cdn

Hvad kan Skærgården tilbyde?

Ferie midt i den idylliske, svenske natur

Fristende madoplevelser

En ferieoplevelse, hvor hygge, nærhed og afstresning er i fokus

Et væld af dejlige aktiviteter, lige fra hummersafari til vandreture