Bornholm

Solskinsøen i Østersøen. Bornholm er et af de steder i Danmark, der får flest solskinstimer om året. Øen er ganske enkelt et helt unikt sted at holde ferie.

Til at starte med er naturen noget ganske særligt. Er man på øens nordlige del ved Hammershus finder man imponerende klippeformationer, der holder på varmen fra solen. Dueodde byder på en af Europas bedste sandstrande med det fineste og hvideste sand, der i gamle dage blev brugt i timeglas. Stranden starter ved det idylliske fiskerleje Snogebæk og byder på fantastiske muligheder for at bade og sole sig. Midt på øen, ved blandt andet Almindingen, befinder man sig i en stor og smuk skov.

Der er kort sagt uendeligt meget smuk natur på Bornholm og mulighederne for aktiviteter udendørs er lige så mange - vandring, løb, og vandsport – for slet ikke at tale om nogle af Danmarks allerbedste mountainbike spor.

”Uden mad og drikke, duer helten ikke…” og Bornholm er også stedet, som de dygtigste kokke valfarter til for at deltage i Danmarks største kokkekonkurrence ”Sol over Gudhjem”, men også for at slå sig ned for at lave mad med udgangspunkt i de mange herlige råvarer, vilde frugter, krydderurter med mere, som findes og produceres på øen. Besøg for eksempel gourmetrestauranten Kadeau, eller gårdbutikken på Hallegaard, hvor der laves ”himmelske delikatesser krydret med god samvittighed”. Velbekomme!

Bornholms hyggelige kystbyer er også en stor oplevelse i sig selv. Svaneke, Danmarks smukkeste købstad, Rønne, Gudhjem, Listed, Bølshavn, Allinge og Sandvig. Her finder man de særegne gamle huse, hyggelige butikker, keramikværksteder, caféer og i det hele taget bare den helt særlige bornholmske atmosfære.

Kulturen fylder naturligvis også meget på Solskinsøen. Kunstmuseer, jazzfestivaler, kulturugen i september samt ikke mindst de berømte og velbesøgte udendørskoncerter på Gæstgiveren i Allinge.

Alt i alt er Bornholm et overflødighedshorn af dejlige oplevelser for krop og sjæl.

Vi kigger efter boliger i et af de mest eftertragtede områder tæt ved vandet, enten på den sydlige eller nordlige del af øen. Områder som for eksempel Dueodde og Allinge/Sandvig med videre.

Du er den dejligste ferieø.

Tilbage til destinationer

Middelhavet

      

Storbyer

      

Mountain

    

Nordiske

          

Til salg:

Se her om der er forening åben for tilgang lige nu, som matcher jeres families drømme og behov

› Åbne ejerforeninger


Kontakt os i 21-5, hvis du gerne vil vide mere

Skriv til info@21-5.dk eller ring på 70 26 11 55