Boligerne

Destinationerne

Vi vælger vores destinationer ud fra mange kriterier. Som udgangspunkt kunne vi købe boliger til vores foreninger på destinationer hvor som helst i verden, Men nogle destinationer giver bare mere mening end andre.

Der er så mange fantastiske steder i verden, hvor man kan eje ferieboliger. Det kan derfor ofte være meget kun at skulle begrænse sig til 5. Der kan jo kun være 5 destinationer i hver forening. Når man begynder at dykke ned i det, viser der sig dog at være verdensdele, som ved nærmere eftertanke ikke giver mening at have med i 21-5. Vi holder os væk fra lande med økonomisk og/eller religiøs ustabilitet eller skrøbelighed, og vi ser også på hvordan det er til at komme til både destinationerne og boligerne. Flyvetiden skal ikke være for lang, og det skal køreturen efterfølgende heller ikke være. Vi køber boliger i byer og på destinationer, som kan benyttes hele året rundt, og hvor man ikke løber tør for oplevelser i løbet af kort tid.

Vi sammensætter destinationerne i vores foreninger ud fra alle de input vi får, både fra vores eksisterende 21-5 familier, men i endnu højere grad fra potentielle kommende 21-5 familier.

Se alle vores 21-5 destinationer her nedenfor. Klik på billederne, og læs lidt om hver destination:

Middelhavet

    

Storbyer

    

Mountain

    

Nordiske

          

Til salg:

Se her om der er forening åben for tilgang lige nu, som matcher jeres families drømme og behov

› Åbne ejerforeninger


Kontakt os i 21-5, hvis du gerne vil vide mere

Skriv til info@21-5.dk eller ring på 70 26 11 55