Hornbæk

Med natur og hav som nabo er der mange muligheder året rundt. Forår, sommer, efterår og vinter – hver dag er smuk og givende på toppen af Nordsjælland.

Som medejer i 21-5 Nordic skal man blandt andet kunne holde ferier og forlængede weekender i Danmarks mest eftertragtede sommerhus destinationer, og Hornbæk hører naturligvis med helt i toppen af denne liste af favoritsteder.

Hornbæk er et sted for afslapning og aktivitet med familie og venner. Udenfor de klassiske, varme sommerdage, hvor badegæster søger mod strandens svalende bølger, er der også masser af muligheder for vandre- og cykelture i en evigt skiftende natur med udsigt til Sverige.

Forestil dig en gåtur ned gennem plantagen, hvor skoven åbner sig mod den smukke kyst med sand, strand og vand. Her kan du slappe af og lege med børnene.

Selve byen er en lille perle, hvor en skøn blanding af kulturturister, jetsettere, børnefamilier, sportsfolk og sejlere mødes med de lokale for at nyde livet, hinanden og byens mange kvaliteter.

Hornbæk har tradition for sine egne lokale begivenheder og fester hen over sommeren, men hele året kan du besøge attraktioner i området og deltage i events. Der er rig mulighed for shopping i Hornbæk. Her er et bredt udvalg af dejlige forretninger, både små sommerbutikker og helårsbutikker.

Der er kort afstand til København og dette kombineret med en pragtfuld natur, har gennem tiderne tiltrukket mange kulturpersonligheder og godtfolk.

Udover strand og natur byder Hornbæk også på mange lækre muligheder for at spise ude, hvad enten man er til det casual eller det mere formelle. Du finder også streetfood med køkkener fra forskellige verdenshjørner i form af ”Det fedtede Hjørne”, som ligger nede ved strandkanten. Et besøg på Albi’s Kaffebar må man heller ikke gå glip af. Kaffen er rigtig god, kagen og bollerne er hjemmebagte og indtages i en herlig retro-atmosfære med second-handmøbler og nips, der er til salg. Ren hygge og nærvær.

Til vores foreninger finder vi ejendomme, der er sat i stand, eller som skal istandsættes. Det skal være ejendomme, der kan bruges hele året. Der skal være mulighed for at slappe af og være aktive sammen - hele familien, såvel inde som ude.

Kan du godt lide at slentre en sommeraften på havnen og se og mærke livet der, er Hornbæk ikke helt ringe.

Tilbage til destinationer

Middelhavet

      

Storbyer

      

Mountain

    

Nordiske

          

Til salg:

Se her om der er forening åben for tilgang lige nu, som matcher jeres families drømme og behov

› Åbne ejerforeninger


Kontakt os i 21-5, hvis du gerne vil vide mere

Skriv til info@21-5.dk eller ring på 70 26 11 55