Rørvig

Ved den nordlige del af Isefjorden ligger et af Danmarks mest attraktive sommerhusområder. En fredsbeskyttet landskabsperle med pragtfulde kyststrækninger.

Rørvig er et af Danmarks største og mest dragende sommerhusområder og derfor selvskrevet til at være en 21-5 destination. Som et af landets geografiske midtpunkter, er det nemt og hurtigt at komme til, uanset hvilket verdenshjørne man kommer fra. Et yndet sted for hvileperioder og ferierum. Rørvig tilhører Geopark Odsherred, Danmarks eneste globale UNESCO fredsbeskyttede geopark.

Destinationen er elsket af mange for den varierede og særegne natur, i kombination med de hvide samt børnevenlige badestrande. Her er der plads til mange forskellige former for aktiviteter, hvad enten man foretrækker yoga i sandet, kitesurfing, en vandretur i lyngklædte heder, at krydse bakker eller opleve Højsandet med forhistoriske formationer.

Det er også dejligt med en gåtur langs Fjordstien, en fisketur langs kystsrækningen eller en cykeltur igennem Rørvig Sandflugtsplantage, som består af farverig skov, fauna med blandt andet råvildt, spætter og edderfugle samt gamle indlandsklitter.

Rørvig by er et hyggeligt gammelt fiskerleje, der med sit charmerende og idylliske hjerte er et afholdt sted at besøge, når man holder ferie i området. Med stråtækte huse og bindingsværk samt et helt særligt lokalsamfund og de mange sommerhusgæster, er den lille by blevet et tilløbsstykke. Friskbagt brød i Lillegården, delikatesser hos købmanden, vintage hos marskandiseren eller et unikum fra et af mange kunstneriske atelierer. Færgekiosken er et must, når man skal have en isvaffel. Sommergæsterne har også givet grobund til gode spisesteder, for eksempel den indbydende Rørvig Kro.

En klassisk tradition er krabbefangeri på havnen, lige ved siden af fiskebutikken med frisk fangst. Mange får en god kop kaffe på havnen, alt imens skuet af sejlads og den maritime atmosfære kan være fornøjelig at følge.

Vi kigger efter ejendomme i et af de eftertragtede områder tæt ved vandet.

Tilbage til destinationer

Middelhavet

      

Storbyer

      

Mountain

    

Nordiske

          

Til salg:

Se her om der er forening åben for tilgang lige nu, som matcher jeres families drømme og behov

› Åbne ejerforeninger


Kontakt os i 21-5, hvis du gerne vil vide mere

Skriv til info@21-5.dk eller ring på 70 26 11 55