Skærgården

Der er noget helt specielt livsbekræftende over stemningen i Skærgården. Tiden går på en eller anden måde en lille smule langsommere her. Her er plads til ro og samvær. Det r svensk, når det er bedst.

Drømmer du om en ferie hvor iPads, emails og telefoner bliver liggende indenfor, mens I nyder den friske luft og hygger med familien? Så er ferie midt i den idylliske svenske natur lige noget for dig. Her glemmer man let alt om hverdagens stress og får koblet helt fra i de smukke omgivelser.

I Skærgården nord for Gøteborg går vi efter ejendomme hvor hygge, samvær og naturoplevelser er overskriften. Et af de smukkeste steder i Sverige er uden tvivl Skærgården i området nord for Gøteborg. Havet, kysten og baglandet i Skærgården er bare utrolig smukt og idyllisk - og det er lige netop i dette område vi kigger efter boliger til vores foreninger.

Skærgården er også kendt over hele verden for blandt andet hummer- og østerssafarier. Langs kysten i Bohuslän ligger fiskerlejerne, strandene og badestederne tæt sammen med de røde granitskær. Man kan i princippet bruge hele livet på at tage på opdagelse i den svenske Skærgård.

Måske forbinder man en ferie i Sverige med ophold i et primitiv hus, men det er bestemt ikke den løsning som vores 21-5 foreninger får.

Vi kigger efter ejendomme der allerede er rigtig indbydende, eller ejendomme som vi ombygger og moderniserer samt tilfører hyggen og stemningen, bare beliggenheden er der, så kan meget skabes ud fra det. Vi bevarer de traditionelle dyder, men supplerer med alt det moderne, så det er rigtig rart at være på ferie.

Der også fokus på at skabe fantastiske udeområder, som giver mulighed for samvær under åben himmel. Vi vil gå efter nærhed til havet og mulighed for at bade uden at skulle for langt.

Skærgården er natur, hav, hygge og nærhed, en lise for sjælen.

Tilbage til destinationer

Middelhavet

      

Storbyer

      

Mountain

    

Nordiske

          

Til salg:

Se her om der er forening åben for tilgang lige nu, som matcher jeres families drømme og behov

› Åbne ejerforeninger


Kontakt os i 21-5, hvis du gerne vil vide mere

Skriv til info@21-5.dk eller ring på 70 26 11 55