Skagen

Storslået dansk natur med masser af hvide sandstrande og et betagende lys over landskabet. Skagen er byen med flest solskinstimer i Danmark. Solen kendetegner Skagen.

Der er mange gode grunde til at tage i sommerhus i Skagen. Til at starte med er det svært ikke at blive betaget af lyset, stemningen og naturen. Her er de store unikke hedeområder, plantager, klitter og brede sandstrande.

Skagen er betagende og noget særligt hele året rundt. Man bliver ganske enkelt afhængig af at komme tilbage til området når det først er besøgt. Det er således ikke uden grund, at Skagen i mange år har været blandt danskernes og udlændinges foretrukne feriesteder.

Om sommeren summer området af liv og aktivitet, men også om vinteren danner området en særdeles charmerende ramme om et ophold i sommerhus.

Hele Nordjyllands natur og andre seværdigheder ligger lige uden for døren. I kan tage på udflugt i Nordjylland, og for eksempel opleve Fårup Sommerland, Nordsø Oceanarium, herregårde, slotte eller besøge de små hyggelige badebyer Blokhus, Løkken og Lønstrup ved Vesterhavet.

Skagen indbyder til mange gode stunder i det store udbud af hyggelige caféer, spisesteder, butikker eller en gåtur på stranden ved Grenen, hvor Skagerak og Kattegat mødes og bølgerne brydes med hinanden. Skagen skruer ekstra op for charmen i de dage, hvor Skagen Festivalen afholdes, hvor der foregår en masse aktiviteter og arrangementer. Restauranter og caféer kræser for deres gæster og sørger for gode tilbud og kulinariske oplevelser.

Vi kan naturligvis ikke skabe 21-5 Nordic forening uden at inkludere en drømmebolig i Skagen.

Tilbage til destinationer

Middelhavet

      

Storbyer

      

Mountain

    

Nordiske

          

Til salg:

Se her om der er forening åben for tilgang lige nu, som matcher jeres families drømme og behov

› Åbne ejerforeninger


Kontakt os i 21-5, hvis du gerne vil vide mere

Skriv til info@21-5.dk eller ring på 70 26 11 55