Destinationer

Feriebolig i Paris → Bliv medejer af 5 udsøgte ferieboliger

Byernes by - her løber man aldrig tør for oplevelser.

Paris er et af de naturlige valg som destination, mange elsker at tilbringe en forlænget weekend eller mere i byernes by.

Man bliver aldrig træt af at opleve noget nyt i Paris. Når man har set og oplevet de gængse seværdigheder, og har man tid, venter byen med oplevelser, som kan fylde et helt liv. Man kan ikke undgå at dykke ned i historien, da byen rummer så mange monumenter fra svundne tider, som automatisk får enhver til at kigge tilbage i tiden. På disse tidsrejser i den franske historie vender man naturligt ofte blikket mod sig selv, hvad lavede vi i Danmark på de givne tidspunkter? Indsigt i glimt af den franske historie, leder til indsigt i vores egen historie, som kan være en god kilde til forståelse og selvindsigt. Pas på, Paris kan sætte gang i mange følelser.

Stemningen i Paris bliver man aldrig træt af. Trætte kan man dog godt blive af de til tider uforskammede tjenere og ekspedienter, som hvis man starter en sætning med ”do you speak english”, vil behandle dig som det værste udskud.

Det er derfor en god ide altid at BEGYNDE på fransk – uanset hvor ringe man er til sproget, for hvis de lokale får forståelsen af, at man PRØVER, er der langt større chance for, at man får en god behandling. Det drejer sig om ganske få velvalgte sætninger, så er man ovre langt de fleste potentielle problemer med uforskammede tjenere og ekspedienter.

Det siges, at parisertjenerne er sendt på charmekursus, da deres fremtoning rent faktisk er et problem, men vi mangler endnu at se kurset slå igennem i praksis, vi syntes at de stadig er lige så uforskammede, som de altid har været :-).

Lejligheden skal ligge i en klassisk ejendom, gerne med franske altaner med smedejernsgitre, og der må meget gerne være sildebens-parket, højt til loftet og original stuk.

”Rive Gauche” er varemærket for venstre side af Seinen (når man flyder ad floden i vandets retning – dvs. syd for Seinen), her finder vi latinerkvarteret - et traditionelt turistområde. Umiddelbart vil mange søge til dette område for at bo som turist, men det er ikke her, man oplever det mere autentiske og lokale franske Paris.

Det gør man mere i f.eks. Marais kvarteret, som vi er faldet pladask for. Marais ligger på den anden side af Seinen. Her bor de velstillede og chikke parisere, og her er nogle super hyggelige kvarterer med caféer og restauranter. Lejligheden skal ikke ligge i tredje baggård, der må gerne være noget kønt – eller gaden at kigge på, når man kigger ud af vinduet. Det skal være i en rolig gade, ikke på en befærdet boulevard. Udtrykket kan skifte fra den ene gade til den anden, så vi vil gerne finde en lejlighed med en beliggenhed, hvor man kan gå lige ned på gaden - eller rundt om hjørnet - og finde café, restaurant og f.eks. en bager. Lejligheden skal ligge i en ejendom, som er i orden, og hvor der ikke forventes store udgifter til forbedringer de kommende år.

Oplevelsen ved at være i Paris med base i sin egen lejlighed er helt speciel.

Fra en 21-5 lejlighed i Paris. Eiffeltårnet anes i baggrunden - mere Paris kan det næppe blive :-)

Til salg lige nu

Se her om der er forening åben for tilgang lige nu, som matcher jeres families drømme og behov

› Åbne ejerforeninger

Ejerforening 21-5 DK24 Grande

Mallorca, Sydfrankrig, Toscana, Chamonix, Marbella

Pris pr. andel:

3.950.000 kr.


Faste månedlige fællesudgifter:

5.250 kr.

Ejerforening 21-5 DK25 You & Me

Sydfrankrig, Mallorca, Chamonix, Paris, Firenze

Pris pr. andel:

995.000 kr.


Faste månedlige fællesudgifter:

1.995 kr.

Ejerforening 21-5 DK26 Family

Sydfrankrig, Chamonix, Mallorca, Toscana, Barcelona

Pris pr. andel:

1.595.000 kr.


Faste månedlige fællesudgifter:

2.995 kr.

Ejerforening 21-5 DK27 Large

Toscana, Sydfrankrig, Mallorca, Chamonix, Barcelona

Pris pr. andel:

2.395.000 kr.


Faste månedlige fællesudgifter:

3.995 kr.


Kontakt os i 21-5, vi kan hjælpe jer med at opfylde jeres ferieboligdrømme.

Skriv til info@21-5.dk eller ring på 70 26 11 55