Destinationer

Feriebolig i Rom → Bliv medejer af 5 udsøgte ferieboliger

Historien fornægter sig ikke, og i Rom nydes livet og maden.

Rom er for alvor stedet, hvor historien opleves lyslevende!

Her i den europæiske civilisations vugge ligger oplevelserne lige for. Mange steder i byen er der imponerende bygninger og ruiner, der vidner om Roms status som økonomisk og kulturelt centrum for Europa gennem de sidste 2.500 år. Historien bliver dagligt vakt til live, når romerne mødes på de smukke pladser, handler på markederne, og livet generelt folder sig ud i de snørklede gader. Et besøg til den fantastiske Skt. Peterskirke, det indtagende Colosseum og Foro Romano, at spise en is på Piazza di Spagna ved den Spanske Trappe, alt sammen åbner vi nu op for ved at købe en lejlighed i Rom.

Rom er smuk om dagen, men når mørket falder på, og monumenterne bliver smukt oplyst, bliver Trasteveres små café-fyldte gader den perfekte kulisse for et livligt natteliv. Byen har altid tiltrukket store digtere, malere og forfattere deriblandt vores egen H.C. Andersen. Overalt støder man på mindesmærker fra antikken, renæssancen og barokken.

Verdens mindste stat, Vatikanet, indgyder ærefrygt og vidner om dengang, paverne regerede i Rom.

Italienerne er det folk i verden, der bruger flest penge på tøj. Dette afspejles og kommer til udtryk især i det store udvalg af tøjforretninger i alle variationer; her findes de største designere side om side med lokale skræddere og skomagere. Monumenterne, gadelivet, de mange forretninger og et væld af restauranter, er alt sammen med til at gøre Rom til en by, som bør opleves af alle!

I Rom går vi efter at finde lejligheder med en god, rolig beliggenhed i en ejendom der er i en god stand. Vi går ikke af vejen for et håndværkertilbud, faktisk vil vi næsten hellere finde et håndværkertilbud, som vi kan istandsætte til at have ikke alene den helt rigtige stil, men også have alle de funktionaliteter, som vi efterhånden er vant til i Danmark. Stilen, charmen og alt det, der oser af Italien og Rom, bevares naturligvis! Vi prioriterer, at lejlighederne har det bedst mulige lys, ligesom vi lægger stor vægt på at udsigten fra lejlighedens vinduer ikke er trist. Vi går efter at finde lejligheder, der rummer historie og har rustikke detaljer, original indretning på den rigtige måde og en eventuel udsmykning af lejligheden.

Rom kan man tage til igen og igen og igen.

Hygge i en 21-5 lejlighed midt i Rom

Til salg lige nu

Se her om der er forening åben for tilgang lige nu, som matcher jeres families drømme og behov

› Åbne ejerforeninger

Ejerforening 21-5 DK24 Grande

Mallorca, Sydfrankrig, Toscana, Chamonix, Marbella

Pris pr. andel:

3.950.000 kr.


Faste månedlige fællesudgifter:

5.250 kr.

Ejerforening 21-5 DK25 You & Me

Sydfrankrig, Mallorca, Chamonix, Paris, Firenze

Pris pr. andel:

995.000 kr.


Faste månedlige fællesudgifter:

1.995 kr.

Ejerforening 21-5 DK26 Family

Sydfrankrig, Chamonix, Mallorca, Toscana, Barcelona

Pris pr. andel:

1.595.000 kr.


Faste månedlige fællesudgifter:

2.995 kr.

Ejerforening 21-5 DK27 Large

Toscana, Sydfrankrig, Mallorca, Chamonix, Barcelona

Pris pr. andel:

2.395.000 kr.


Faste månedlige fællesudgifter:

3.995 kr.


Kontakt os i 21-5, vi kan hjælpe jer med at opfylde jeres ferieboligdrømme.

Skriv til info@21-5.dk eller ring på 70 26 11 55