21-5's hyggelige hovedkontor i Hørsholm
Annette er ansvarlig for det dygtige team Legal Affairs.
Head of Legal Affairs

Annette Juhl

Annette er ansvarlig for det dygtige team Legal Affairs.

Efter mange år som General Legal Counsel i en større børsnoteret virksomhed har Annette kastet sin kærlighed på 21-5, hvor Annette med sit fantastiske team sikrer kvalificeret juridisk håndtering af alle de opgaver, som skal håndteres i en virksomhed som 21-5. Og med vores vækst er det efterhånden ikke få! Heldigvis påskønner Annette nye opgaver og er ikke bleg for selv at initiere dem.

Annette værdsætter ordentlighed, ærlighed og ”den gode tone”. Det gør det behageligt og trygt at omgås Annette, og erfaringen viser heldigvis også, at ”den gode tone” smitter. Annette har let til smil og svært ved at sige nej til søde sager.

Annette bor i Solrød Strand med sin mand og 3 børn. Her benyttes stranden dagligt til motion, hygge og leg eller med en bog eller podcast i ørene.

Familien holder meget af at rejse sammen til Sydeuropa eller USA. Og så er der naturligvis den årlige skiferie i Alperne, der er absolut hellig for Annette.

Annette navigerer efter et kodeks om, at ”du skal sige sandheden, - den er også lettere at huske!”. Det gælder både privat og i sit professionelle liv.