21-5's hyggelige hovedkontor i Hørsholm
Daniel er egentlig uddannet skolelærer, da han holder meget af at lære fra sig, formidle og være med til at danne og uddanne.
Property Operations

Daniel Fixen

Daniel er en del af det dygtige supportteam.

Daniel er egentlig uddannet skolelærer, da han holder meget af at lære fra sig, formidle og være med til at danne og uddanne. Daniel har dog altid befundet sig meget i restaurationsbranchen og har nok inderst inde vidst at han ikke skulle være skolelærer hele sit liv. Da han kom ind i hotelbranchen, fik han øjnene op for drift, afvikling, opbygning og udvikling. Fra hotelbranchen har han lært altid at have øje for detaljen, altid have gæsten/kunden i fokus, at være omstillingsparat og handlekraftig.

Selvom Daniels mor er fransktalende og nu bor i Frankrig – så er Daniel en rigtig københavnerdreng. Født og opvokset i indre storby, nu bosiddende på Vesterbro med sin kæreste, lille datter og store søn hver anden uge.

Daniel har altid været meget aktiv og dyrket meget sport. Fodbolden har haft største prioritet. Han er dog gået videre til næste generation, og bruger nu en masse fritid på at træne sønnike og hans fodboldkammerater i KB. Derudover har han også leget handyman i sommerhuset, som han og kæresten har investeret i, og gennemrenoveret. Her finder man forventeligt Daniel en del weekender rigtig mange år frem.