21-5's hyggelige hovedkontor i Hørsholm
CEO & Founder

Laila Køj

Laila er spydspidsen i 21-5.

Laila er vores direktør, men det er egentlig ikke det med titlen, der er vigtigt. Laila formår nemlig at lede 21-5 med en passion, en energi, en indlevelse og et nærvær som gør, at hun altid er i øjenhøjde med sine medarbejdere. Nærvær kræver, at man tør se hinanden i øjnene og være der for de mennesker man har omkring sig - både når det er sjovt og rart, men også når det bliver råt og gør ondt. Laila er der hele vejen med hjerte og sjæl og det gør hende til et inspirerende menneske og en respekteret leder.

Ideen til 21-5 fik Laila sammen med sin mand Anders i 2008 - og sammen har de været den drivende kraft bag opbygningen af 21-5 til en Gazelle-virksomhed. Ud over den daglige ledelse af 21-5 er boligindkøb et af Lailas primære arbejdsområder, og hun har en unik sans for at finde frem til de helt rigtige boliger til 21-5´s foreninger.

Med 3 børn hvoraf to er hjemme - og en hund, er der sjældent et kedeligt øjeblik og Laila styrer hjemmet med samme humør og integritet som hun lægger for dagen i 21-5. Gåture i skoven og langs vandet er fast del af hverdagen for Laila (og Anders).

"Alt er godt" er Lailas livsfilosofi.

Email: [email protected]