21-5's hyggelige hovedkontor i Hørsholm
CEO Planner Team

Charlotte Vendelbo

Charlotte bor i Vedbæk med sin kæreste og deres fire sammenbragte børn. Efter flere års ophold i Italien taler hun flydende italiensk.

Gennem mere end 15 år har Charlotte haft ledende roller, blandt andet som VP i OBH, kommerciel direktør for 7-Eleven og strategisk rådgiver for virksomheder som Vestas og Siemens Energy. Hun har også været General Manager hos Dagrofa, hvor hun stod for den daglige drift. Derudover har Charlotte været partner og strategisk rådgiver hos både Whitebox og AlphaSigh.

Charlotte er kendt for sin evne til at fremme vækst og innovation og har en særlig evne til at finde muligheder, hvor andre ser udfordringer. Hun har flere gange været iværksætter og har en baggrund som designer fra Firenze samt en HD-uddannelse. Tidligere har hun været indkøbschef i både Magasin og Coop Norden.

Charlotte har evner indenfor at skabe et samarbejdende miljø, hvor alle føler sig værdsatte og motiverede. Hendes energi og passion kan let fornemmes.

Hendes tilgang til lederskab er båret af integritet og empati.

Vi er meget glade for at have Charlotte med på holdet i hele to teams: CEO Planner Team og som fungerende Head of Construction.