21-5's hyggelige hovedkontor i Hørsholm
Casper er dokumentarist hos 21-5 og står for branding, marketing samt videoproduktion.
Art Director

Casper Søby Hansen

Casper står for visuelle udtryk i vores branding, marketing samt videoproduktion.

Casper er en af de yngre kræfter på kontoret og betegner sig selv som et kreativt talent med ’white house potential’. Han går op i detaljen med passion for minimalistisk design og moderne trends. Med en all-around grafisk baggrund og forståelse for god markedsføring styrker han 21-5 brandet med sit kreative mindset.

Casper har tidligere arbejdet som videojournalist i mediebranchen, hvor han blev kastet ud i et bredt udvalg af opgaver, som for eksempel et live-transmitteret faldskærmsudspring. Senest kom han fra et bureau, hvor han har hjulpet mange virksomheder med branding på sociale medier via annoncering og content produktion.

Casper bor i en lejlighed i Valby med sin kæreste, hvor indretningen med hastige skridt bærer præg af 21-5. Hans dedikerede interesse for film er med til at inspirere ham på jobbet og i hverdagen. Casper prøver så vidt muligt at holde sig sund og rask. Hver morgen drikker han sin grøntsagssmoothie og efter arbejde løber eller går han en tur i Valbyparken med podcast i øregangen. Gåturene betegner han som sit frirum, hvor tankerne og de kreative idéer får frit lejde.

Fritiden bruges på venner, familie, egen webshop, rejser samt oplevelser – gerne kombineret. I weekenden nyder Casper at følge sit fodboldhold Arsenal.