21-5's hyggelige hovedkontor i Hørsholm
Establishing- & Sales Communications

Kirstine Corell Heiberg

Kirstine har en alsidig baggrund indenfor markedsføring, kommunikation samt administration og er en del af vores energiske boligindkøbsteam, hvor hun er krumtap på nyhedsskrivelser og informationsdeling, samt back office support til boligindkøbsteamet.

Kirstine har arbejdet de sidste mange år i IT-branchen både i Danmark og udlandet. Hun er vant til at have mange bolde i luften, og har øje for detaljen samtidig med overblik over relevant og sammenhængende kommunikation. Hun brænder for at være med til at skabe gode og positive oplevelser - hun samler trådene og får enderne til at mødes, altid med en god løsning for øje.

Kirstine bor i Holte med sin mand, 3 døtre og hunden Frida i et gammelt hus, som altid kræver en kærlig hånd. Fritiden går primært med hygge med familie og venner, og hun holder af at gå lange ture samt alverdens mad- og kulturoplevelser. Foruden at plante blomster i haven elsker Kirstine også at rejse, gerne til bjergene enten sommer eller vinter, eller på nye oplevelser ude i verden.