21-5's hyggelige hovedkontor i Hørsholm
Ellen inspireres i det dynamiske og kreative miljø, hvor hun i samarbejdet med teamet er med til at udvikle løsninger, finde design, kunst og alle de ting der få hver bolig til at blive sin helt egen perle.
Jazz & Completion

Ellen Hertz

Ellen kommer fra en baggrund i kommunikationsbranche, og som personlig assistent for forskellige topchefer. Det har givet hende en stor erfaring som tovholder på koordinering og ledelse af projekter med mange aktører, og gøre det umulige muligt. Det kan ind i mellem være lige præcis det det der er nødvendigt i arbejdet i 21-5. Ellen inspireres i det dynamiske og kreative miljø, hvor hun i samarbejdet med teamet er med til at udvikle løsninger, finde design, kunst og alle de ting der få hver bolig til at blive sin helt egen perle.  Skaber et hjem - alt det der skal til for at man føler, man har det godt der hvor man er.

Ellen bor på Østerbro i København med sin mand, deres to børn og hund, og når hun ikke er ude at rejse bruger hun tiden sammen med dem, og finder sin energi i kunst, design, arkitektur, lave mad til andre og opleve andres mad.