21-5's hyggelige hovedkontor i Hørsholm
Design

Maria Molbech

Maria er en del af det skønne og kreative Team Design.

Marias rolle i teamet er bl.a. at holde styr på de alle de unikke, fine ting og sager, som bliver købt til de kommende boliger i 21-5. Maria køber også ind til de boliger, som allerede er taget i brug – så hun holder et vågent og skarpt øje med ønsker fra ejerne, eller hvis noget i boligen trænger til en udskiftning.

Maria har tidligere arbejdet med salg igennem mange år, bl.a. for forlagsbranchen og i legetøjsbranchen – men hun er ikke i tvivl om, at hun er landet på ”den rette hylde” hos 21-5. Vi er glade for, at Maria har valgt at ”lege” sammen med os i 21-5, og da hun elsker konceptet, den alsidige arbejdsdag og ikke mindst at være omgivet af de sødeste kollegaer, er det jo et perfekt match.

Hvis Maria ikke sidder på sin plads på kontoret, kan man med fordel kigge ude på lageret blandt de mange reoler og hylder med opbevaring, hvor man ofte vil finde hende i færd med at pakke ud og organisere.

Privat bor Maria tæt på kontoret i Stakladen med sin mand, deres to børn og to hunde. På grund af den korte afstand mellem hjem og 21-5, cykler Maria til arbejde hver dag. Maria og familien elsker at rejse, og Maria drømmer om selv en dag at komme med i en 21-5 forening.