21-5's hyggelige hovedkontor i Hørsholm
Creative Coordinator

Kamilla Falkenberg Høeg

Mille var vores medarbejder nummer to tilbage i 2014, så hun startede også i de ydmyge, men meget hyggelige lokaler i bunden af carporten i Trørød. Mille startede i administrationen, som blev ledet kyndigt af hendes professionelle og sympatiske væsen.

Efter rigtig mange år i advokatbranchen havde Mille behov for et retningsskifte. Da vi samtidig havde behov for en meget kvalitetsbevidst medarbejder med gode sprogkundskaber (Mille har boet og arbejdet i London i en årrække), viste det sig at være et perfekt match.

Mille har tidligere været ansvarlig for administrationen og supporten, sidenhen - via sin nærmest intuitive sans for indretning en stor del af vores dedikerede designteam der står for styling- og klargøring. Her har Mille strålet med sit lyse sind og store overblik. I dag stråler Mille i et nyt team hvor hun bruger sin store erfaring og indsigt i 21-5 som Creative Coordinator, hvor hun sammen med Marianne der er PA til Laila og Creative Planner, står for mange interne projekter som kontorindretning, 21-5 Care, arrangementer, 21-5 Produktlinje, kunstindkøb og mange andre spændende opgaver.

Mille bor sammen med sine 2 dejlige unger, hvoraf den ældste også arbejder i 21-5 – og Mille har desuden en sød kæreste. Mille er sådan lidt on-off på løbeholdet, dyrker yoga og anden træning samtidig med at hun elsker ost og hygge.