21-5's hyggelige hovedkontor i Hørsholm
Stakeholder Management

Kimie Allerup Renard

Kimie glemmer som oftest at vande sine blomster og den almindelige husholdning derhjemme interesserer hende ikke. Det gør service og det at få tingene til at gå op i en højere enhed til gengæld. Det er det hun brænder for og bruger sin energi på. Inden Kimie blev en del af 21-5 familien, har hun blandt andet siddet som Salgskoordinator i en stor dansk designvirksomhed og som Driftssekretær i et boligselskab.

Kimie motiveres af at have mange kollegaer omkring sig der alle arbejder sammen om et fælles mål i en travl hverdag. Men aldrig for travl til et godt grin.

Kimie bor i Helsingør med sine 2 børn og nyder at have højt til loftet med skov og strand. Der er næsten altid fuldt hus og ekstra børn til spisning hos Kimie og skal en ferie tilbringes i sommerhus i Danmark er det også mere reglen end undtagelsen at der er ekstra børn med på bagsædet.

Kimie venter tålmodigt på at få lyst til noget af alt den træning der er så moderne som hun selv siger - i mellemtiden lader hun op og finder energi i naturen, forlængede weekender væk hjemmefra med sine veninder eller en god fest.

Kimie’s motto er ‘Make it Count’ og det bliver sagt højt i bilen både på vej til arbejde og i bilen på vej hjem til børnene.