21-5's hyggelige hovedkontor i Hørsholm
Reikimester

Myanne Luxn

Når vi i 21-5 siger ”plads til kærlighed”, så mener vi det alvorligt. Internt bliver der derfor også gjort krumspring på mange planer, for at give kærligheden bedst mulig grobund i hele virksomheden. I det arbejde spiller Myanne en helt central rolle. Hun tager sig nemlig af de gode energier og den mere spirituelle del af vores velbefindende.

Med 20 års erfaring som behandler og underviser, tager hun sig nænsomt af husets ansatte, dyr, lokaler og alt det andet mellem himmel og jord, der opstår i hverdagen. Vi mødte hende i 2015, hvor hun blev hyret til at ”rense energierne” i huset på Rungstedvej. Det var så overbevisende, at hun blev fast tilknyttet nogle dage om ugen. Siden er hendes arbejde blevet noget vi slet ikke kan undvære, og i dag er hun ansat på fuld tid.

Myanne er oprindeligt uddannet journalist og har også en Bachelor i Medie- og kulturformidling fra Københavns Universitet. Hun har arbejdet på de største medier i Danmark, og dengang havde hun ingen fidus til noget som helst alternativt. I 2005 oplevede hun dog noget, der tvang hende til at revurdere sit verdensbillede. Det ledte til, at hun i 2009 gik i mesterlære i den Japanske healingform ”Reiki” og 6 år senere blev hun Reikimester. Efter 7 år mere med egen virksomhed som behandler og underviser har hun i 2022 valgt at hellige sine evner til 21-5.

Privat er hun udendørstypen, der bruger mest mulig tid i skoven – helst med overnatning og mad på bål. Hun morgenbader hele året og tager ofte på vandreture rundt om i verden. Alene eller sammen med kæresten og/eller sine to børn.