21-5's hyggelige hovedkontor i Hørsholm
Country Manager Tyskland

Manuel Hasni

Manuel er 21-5’s Country Manager for Tyskland, og hans job er at udbrede 21-5 konceptet og ånden og gøre det muligt for mange familier i Tyskland at drømme om deres eget feriehjem i udlandet.

Manuel har altid arbejdet med fast ejendom og har som ejendomsmægler formidlet både erhvervs- og luksusejendomme i og omkring Hamborg. Ved siden af ​​sit arbejde som ejendomsmægler arbejdede Manuel også som læge – i en tv-soap opera. At optræde og arbejde foran kameraet har altid været en del af Manuel. Men mere en hobby end et job.

For Manuel er der ingen grænser, og hans motto er: "Dette er livet, ikke en generalprøve, gør noget ud af det." Sammen med en positiv indstilling afspejles hans motto i hans personlighed og er hans daglige drive.

I dag er han lykkeligt gift og bor sammen med sin kone, sine to børn og familiehunden Jona i Hamburg-Uhlenhorst. Familien Hasni har også sin egen dressurhest ved navn Fino, som Manuels kone rider og træner.

Manuel godt lide at tilbringe sin fritid i den friske luft. Sammen med sin familie går han ofte i stalden for at se hesten. Manuel dyrker regelmæssigt sport og går lange ture i Alster med sin hund og tager også gerne til Aspria. Når tiden tillader det, nyder Manuel at læse biografier om interessante personligheder.

Manuel elsker at rejse, helst til Sydafrika og Mallorca.