21-5's hyggelige hovedkontor i Hørsholm
Country Manager Sverige

Sandra Rosenblad

Sandra er country manager for 21-5 i Sverige.  

Sandra driver med stor passion og hjerte 21-5 i Sverige. Med såvel et stort øje for såvel helheden som de små detaljer gør hun alt for at overgå kundernes forventninger.

Med en baggrund som ejendomsmægler, hvor mange værdsatte såvel hendes humor som professionalitet, havde hun mange tilfredse kunder, som også vendte tilbage til hende ved nye handler. Sandra elskede sit tidligere arbejde, som hun mere så som sin livsstil, men har længe haft en længsel efter at få hele verden som arbejdsplads. Sandra er også uddannet økonomisk ejendomsadministrator og har taget kurser indenfor Culture management. 

Sandra blev helt solgt på ideen om 21-5 i samme stund som hun hørte om den. Det var i sommeren 2014, hvor hendes svigerinde blev medejer i en af de første foreninger, og Sandras øjne åbnedes for konceptet. Siden da har sigtet været indstillet på at præsentere dette brillante koncept for svenske familier. Sandra har arbejdet med stor ihærdighed for at give svenske familier denne unikke mulighed og drøm om at eje flere feriehjem i udlandet. 21-5’s værdier, hvor ærlighed og service er i fokus, går hånd i hånd med hendes egne værdier og interesser. 

Udover passionen for ejendomme og rejser har Sandra sin mand Johan og deres døtre, som hun sørger for at tage med på sine eventyr. Hvis Sandra ikke er på kontoret eller hjemme, finder du hende til fitness eller på yogamåtten.