Process Development

Jørgen Wessing

Jørgen er en del af vores dygtige IT- og procesteam, hvor han har fokus på digital forretningsudvikling og på hvordan IT kan understøtte både kunderejsen, forretningen og processerne bedre.

Jørgen har stor erfaring fra marketingverdenen, både på bureau- & kundesiden. Han har arbejdet både med store og mellemstore, danske såvel som internationale, virksomheder og hans styrke er hans store bredde og teknologiforståelse kombineret med en stærk fornemmelse for kundernes behov.

Jørgen er vokset op med sommerhusferier i hele Danmark og elsker området omkring Sydfyn og øerne i Smålandsfarvandet. Han kommer oprindelig fra Slagelse, men har boet mange år i Mikkelborg i Hørsholm med sin kone Mona. Jørgens to døtre studerer i henholdsvis Århus og København, mens sønnike går i gymnasiet i Hørsholm.

Fritiden går primært med hygge med familien, men han holder også meget af ketcher sport – primært badminton, squash og padel eller en kapsejlads på Øresund. Det bedste han ved er et morgendyp i Øresund eller lidt politisk analyse på TV2 News eller CNN.