21-5's hyggelige hovedkontor i Hørsholm
IT Operations manager

Mona Wessing

Mona har fokus på IT-driften i 21-5. Mona bidrager med sin brede baggrund indenfor specielt IT, data og processer, som hun medbringer fra blandt andet domicil-indretning og ageren 8-armet blæksprutte i mange spændende projekter.

Mona trives godt i mindre virksomheder, hvor man hilser på alle og involverer sig. Hun er altid klar med en hjælpende hånd eller et lyttende øre.
Hendes rolige gemyt og positive natur er værdsat. Mona er glad for Pippis ordsprog: ”Det har jeg ikke prøvet før, så det kan jeg nok godt!”

Mona er glad for sommerhusferier rundt omkring i Danmark og elsker området omkring Svendborgsund, specielt øen Ærø, hvor hun blev gift. Hun savner dog klimaet fra Grækenland, hvor hun har boet som ung og er altid frisk på en gyros til frokost. Hun kommer oprindelig fra Frederiksberg, bor i Mikkelborg i Hørsholm med sin mand Jørgen. Monas datter studerer i Århus, mens sønnike går i gymnasiet.

Fritiden bruges mest på lydbøger, familien, svømning og lange gåture i området. Det bedste hun ved er et morgendyp i Øresund – også gerne om vinteren.