21-5's hyggelige hovedkontor i Hørsholm
Property Operations & Support

Mikkel Broberg Wichmann

Mikkel er en del af Property Operations & Support teamet, hvor han beskæftiger sig med varierende opgaver, der samlet set skal bidrage til, at boligerne fungerer i drift. Som studentermedhjælper er Mikkel bl.a. behjælpelig med at oprette og følge de mange driftsager.

I 2021 dimitterede Mikkel fra Rungsted Gymnasium, hvor han læste på linjen ”Global politik og økonomi” med matematik og samfundsfag på A-niveau. Derudover tilvalgte Mikkel spansk, som han også tog på højeste niveau. Vi har endnu til gode at høre Mikkel tale spansk – men det kan være, vi snart får fornøjelsen.

Mikkel holder til lokalt omkring kontoret i Hørsholm, og bor hjemme hos sine forældre. Han har en udeboende storesøster, som også tilbringer meget tid i hjemmet.

Mikkel er en engageret og arbejdsom sjæl, som elsker sport. Han har i sine ”unge” dage dyrket meget basket, og blev i 2018 udnævnt som kaptajn for det danske landshold i basketball. Mikkel har også tilbragt 4 måneder af sit sabbatår som skiinstruktør, og har derfor oplevet den store verden gennem både basket og ski.

Udover basket, nyder Mikkel også en varm sommeraften i golfens verden, hvor han gerne spiller med familie og venner.