21-5's hyggelige hovedkontor i Hørsholm
Legal Affairs

Maria Højen Storgaard

Maria har en bred baggrund fra mæglerbranchen, hvor hun har beskæftiget sig med alt fra salg af studie-, projekt og liebhaverboliger til rådgivning af købere i forbindelse med deres boligkøb. Kundernes drømme og ønsker har altid været i højsædet for Maria, og der er derfor ingen tvivl om, at den brede erfaring kommer i spil, når Maria som en del af Legal Affairs teamet hjælper med at finde boliger, der kan skabe rammerne for 21-5 familiernes feriedrømme.

Maria bor på Frederiksberg med sin søn Malte. Når tiden tillader det, nyder både Maria og Malte at hygge sig med at fremtrylle alt fra både det salte og søde køkken. Weekenderne bruges oftest i Espergærde, hvor Marias kæreste bor sammen med sin datter. Her hygges der ofte i skoven, på strand eller i haven.

Maria har rejst en del rundt i Asien og Europa, men det er også blevet til besøg i både Kenya, USA og Cuba. Den helt store drøm er en rundrejse i Columbia, men indtil Malte er stor nok til det, går turene til lidt mere børnevenlige destinationer.