21-5's hyggelige hovedkontor i Hørsholm
Design

Karen Dyssel Engel

Karen arbejder i 21-5 som en del af Design teamet.

Karen kommer fra et liv som selvstændig erhvervsdrivende, og har gennem en årrække haft interiørbutik i København. Da muligheden for et arbejde hos 21-5 opstod, var der dog ikke megen tvivl om, at det var tid til at prøve kræfter med noget andet. Karen elsker at arbejde med æstetik og indretning, og i Design teamet kan hendes kreativitet springe ud i fuldt flor.

Karen er oprindelig uddannet indkøber, og har en fortid i detailbranchen. Derudover har hun boet i New York, hvor hun forelskede sig i alle byens fantastiske vintagebutikker, og hvorfra hun startede en online vintagebutik. Det blev nogle sjove og spændende år med mange rejser til New York og opbygningen af en webshop.

Når Karen ikke sidder på kontoret på Stakladen, er hun ude at rejse og klargøre boligerne med egne og kolleger fra andre teams.

Til daglig bor Karen på Vesterbro med sin kæreste og deres to små børn, hvorfor de fleste weekender bruges på den lokale legeplads, eller i sommerhuset, hvor der bliver nusset om både hus og have.