21-5's hyggelige hovedkontor i Hørsholm
Construction

Oliver Johansen

Oliver er en del af det engagerede Team Construction, hvor han til dagligt arbejder som koordinator på de mange byggeprojekter.

Oliver er uddannet byggekoordinator fra Københavns Erhvervsakademi, og han brænder for at bidrage til et velfungerende byggeprojekt med glade og passionerede kolleger og interessenter, og samtidig skabe de bedste rammer med indbygget 21-5 DNA for de kommende ejere.

Oliver bor i København på Islands Brygge med sin kæreste, og fritiden går med at være sammen med kæresten Laura, venner og familie.

Udover boligrenovering og koordinering, brænder Olivers hjerte for fodbold. Oliver har slidt mange fodboldstøvler ned på banerne i Lyngby og FC-Helsingør, hvor han spillede i ”sine unge dage”. Oliver har i alt spillet fodbold på højt plan i 18 år, som midtbanespiller. Oliver træner stadig af og til, når tiden tillader det. Han er kæmpe Liverpool fan, og succesen i klubben, og de mange pokaler de seneste par år, har været meget glædelig for Oliver.

Nu glæder Oliver sig til at skyde mange bolde mod målet for 21-5 – både på kontoret i Stakladen, såvel som i udlandet, når byggearbejdet skal koordineres.