21-5's hyggelige hovedkontor i Hørsholm
Finance

Karina Probst

Karina var vores første medarbejder i 21-5, og sad i starten kun sammen med Laila og Anders på kontoret i bunden af Anders' forældres carport i Trørød. Karina har derfor haft fornøjelsen af at stifte bekendtskab med stort set alle processer i 21-5, hvilket har givet hende en omfattende viden og erfaring, som hendes kolleger og ikke mindst vores ejere i 21-5 nyder stor glæde af hver eneste dag.

Karina har et sjældent øje for detaljen og besidder en talhukommelse langt ud over det sædvanlige, hun glemmer sjældent en talkombination eller et kontonummer, hvis det har haft relevans på et tidspunkt. Karina er derfor vores yderst kompetente teamleder i økonomiteamet, som hun har ansvaret for i tæt samarbejde med Holger. Karina er samtidig overordnet kvalitetsansvarlig for hele 21-5, så vi er i gode hænder.

Karina er en rigtigt god og omsorgsfuld kollega, som altid har tid til en snak, også i en travl hverdag. Når ikke Karina er hos 21-5, er hun enten at finde på Frederiksberg sammen med sine to døtre eller i Vejby Strand, hvor bl.a. udendørsaktiviteter, havearbejde og familielivet nydes. Karina er krumtappen i løbeklubben, og giver ofte alle os andre baghjul især op ad bakkerne i skoven.