21-5's hyggelige hovedkontor i Hørsholm
Property Operations

May-Britt Gade Arpe

May-Britt er en del af vores imødekommende og dygtige Property Operations & Support team.

Hun elsker at skabe gode relationer, finde løsninger og gøre andre glade - både privat og på arbejde – og det rimer jo rigtig godt på service og support hos 21-5.

Hun taler flydende spansk og engelsk, og blev direkte fra Handelshøjskolen ansat i et internationalt sygeforsikringsselskab, hvor hun i mange år tog sig kærligt af de latinamerikanske kunder. Senere de øvrige internationale kunder – hvor der heldigvis også var en del spansktalende iblandt.

Hun er simpelthen pjattet med Spanien – tapas, alioli, sangria, kulturen, klimaet og sproget - så turen går ofte dertil …. selvom hun da også gerne besøger andre destinationer, fx med mødregruppen stiftet i 1999. 

May-Britt bor i Brønshøj, nu ”kun” sammen med sin mand Klaus, da deres to børn for nylig er fløjet fra reden. Denne rede har gennem årene krævet en del omsorg, senest nyt køkken og istandsættelse af kælder, som ledte til et meget nært og støvet forhold til hendes betonsliber. 

Det bedste hun ved er impulsive aftaler, gæster derhjemme, middage hos venner eller cykle på restaurant i København, og nyder desuden at fremstille … og indtage …. en god drink.