21-5's hyggelige hovedkontor i Hørsholm
PA & Creative Planner

Marianne Steenstrup

Marianne er PA for Laila og Creative Planner. En alsidig rolle i 21-5, hvor hun yndefuldt og samtidigt håndfast navigerer omkring en mangfoldig vifte af vigtige opgaver som arbejdet med 21-5 Care, interne og eksterne arrangementer/initiativer, BLACK universet, hovedansvarlig på 21-5 Produktlinje, kunstindkøb, kontorindretning og mange andre områder.

Marianne trives med de mange udfordringer som dagligdagen i 21-5 byder på, men holder samtidig af at fordybe sig og sikre, at detaljerne falder godt på plads i alle 21-5´s projekter med charme, stor integritet og respekt for værdierne i 21-5.

Marianne kommer fra interiør og modebranchen, hvor hun gennem forskellige stillinger altid har haft fokus på at samle trådene og sikre de gode resultater ved fælles positiv indsats. Med sig fra designfelterne og barndommen, har Marianne et stort hjerte for 21-5´s destinationer og det internationale.

Privat er Marianne bosiddende i Ålsgårde. Gift med Casper og mor til Albert og Amalie. Fritiden bruges gerne i naturen, i kulturøjemed og på kreative udfoldelser. Ikke sjældent med næsen i kunst, tendenser og æstetik som inspirationselementer til 21-5 universet.

Marianne holder meget af gymnastik, alle slags yoga og havdyp samt en reflekterende løbetur i skoven.

Marianne Steenstrup, PA & Creative Planner