21-5's hyggelige hovedkontor i Hørsholm
Office Management

Ida Egelund Jensen

Ida er en kreativ kraft hos 21-5, hvor hun bringer sin unikke baggrund fra teaterverdenen ind i Office Management. Med rødder i Kgs. Lyngby og en stor kærlighed til familien, drømmer Ida om at bringe den varme og sammenhold tilbage til Lyngby en dag, men nyder i mellemtiden livet på Bryggen med sin kæreste og datter. Her omfavner de det urbane liv med gå- og cykelture på Amagerfælled, de kulturelle oplevelser og det forfriskende gys ved Vinterbad Bryggen, samtidig med at de holder fast i traditioner som sommerhuset i Hornbæk og besøg hos venner og familie i Nordjylland.

Ida har altid haft en passion for rejser, fra barndommens campingture i Sydfrankrig til et eventyrligt år i Venezuela som kok og guide. Dette efterfulgt af rejser i Sydamerika og soloeventyr i Asien. Hendes professionelle karriere startede i teatrets verden, hvor hun blev uddannet fra Den danske Scenekunstskole som Forestillingsleder & Rekvisitør. I 14 år har Ida prøvet kræfter med at køre forestillinger på de helt store scener med mange medvirkende til små, intime scener samt været rundt i Danmark og Berlin på turné. Hun har stået over for udfordringer så forskellige som at skaffe en Berlin-mur, kreere kunstige rejemadder eller styre en drejescene med dansende skuespillere og kompleks scenografi.

I sin nuværende rolle som Office Manager hos 21-5 er Ida ansvarlig for at sikre, at kontoret fungerer gnidningsløst, og at alle ansatte har alt, hvad de behøver for at trives. Hun byder ofte gæster og kolleger velkommen med et smil og glæder sig over muligheden for at sikre, at de føler sig hjemme.