21-5's hyggelige hovedkontor i Hørsholm
Head of Property Acquisition

Lars Heede

Lars har været en del af 21-5 holdet siden januar 2015. Men som privat ven af Laila og Anders har Lars i lang tid inden han startede hos os, ikke kunnet skjule sin begejstring og fascination af ideen om en helt ny måde at nyde livet i egne udenlandske ferieboliger.

Lars har altid arbejdet internationalt og har igennem de sidste mange år derfor rejst verden tynd. Han beskriver ofte sin rolle hos 21-5 som "bred midtbane spiller" med flere opgaver, men boligsearch, forhandling og indkøb af boliger er dem, der fylder mest for Lars, som derfor har en del rejsedage hvert år. Lars er også en del af teamet med ansvar for al markedsføring.

Lars er passioneret æstetiker og er drevet af glæden ved at finde og skabe de smukkeste boliger, der igen er med til at bringe de store smil frem hos ejerne i 21-5 foreningerne. Han er altid klar til at fortælle begejstret omkring 21-5 konceptet og samtidig har han en passion for at beskæftige sig med alle de spændende udviklingsmuligheder som konceptet byder på. Lars er "hunde-elsker" og outdoor menneske og så snart muligheden byder sig, er han at finde på et bjerg - enten i løbesko, på ski eller på sin mountainbike.