21-5's hyggelige hovedkontor i Hørsholm
Jan er uddannet bygningssnedker, bygningskonstruktør og har en IPMA-certificering indenfor byggeri og ledelse.
Team lead of Facility Management

Jan Donatzky Pihl

Jan er uddannet bygningssnedker, bygningskonstruktør og har en IPMA-certificering indenfor byggeri og ledelse. Jan har gennem et spændende liv ageret som fredagsbardirektør på Århus Universitet, hvor han læste økonomi, arbejdet som snedkermester, byggeleder, tilbudsberegner, byggeteknisk konsulent og senest som Driftschef i Boliggaarden i Helsingør.

Jan har i mange år arbejdet med byggeri, drift og vedligeholdelsesplaner, og sætter en ære i, at alle ting - små som store - bliver vel overvejet i alle byggeriets og driftens faser.

Venner og familie har stor glæde af Jans håndværksmæssige baggrund. Der bliver ofte vejledt og rådgivet om byggeprojekter, så de kan få de bedste udfald på deres gør-det-selv-projekter.

Weekender og ferier bliver tilbragt sammen med familien, der består af en dejlig hustru og to skønne børn - ind i mellem i eget sommerhus, men også gerne i udlandet. Jan elsker at rejse. Særligt alpint skiløb har Jans store interesse.

Jan har med gode venner stiftet en vinterbadeklub, der er aktiv fra oktober til april. At mødes med vennerne er et fast punkt i Jans weekender gennem vinteren.

Jan holder generelt af at være ude i naturen og den friske luft.