21-5's hyggelige hovedkontor i Hørsholm
Charlotte brænder for gode kundeoplevelser og er meget social. Hun er desuden god til at kommunikere på både svensk og norsk.
Property Operations

Charlotte Renner

Største delen af Charlottes arbejdsliv har været i luftfart - hvor hun har fløjet lang rute for SAS, i mange år - én spændende tid fortæller Charlotte - som har vist hende hele verden. Efter Charlotte fik børn "lagde hun sine vinger"- og fik fast jord under fødderne - da har Charlotte arbejdet som konference/event og bryllupskoordinator på Kokkedal Slot og inden da på Rungstedgaard - har haft egen livsstilsbutik på Humlebæk Strandvej, hun savnede dog nogle kolleger, og synes derfor hun vil prøve noget andet.

Charlotte er mor med det STØRST tænkelige M, for hendes 2 børn - og derved også "fodboldmor", i weekenderne,  og kender samtlige fodboldbaner i Nordsjælland.

Charlotte har gennem tilværelsen lært en masse om at håndtere pressede situationer, hvor man skal holde hovedet koldt og bevare roen. Hun brænder for gode kundeoplevelser og er meget social. Hun er desuden god til at kommunikere på både svensk og norsk.