21-5's hyggelige hovedkontor i Hørsholm
Christina er en smilende og imødekommende person, der har stor interesse i sine medmennesker og altid nysgerrig på at lære noget nyt.
Construction

Christina Bergstrøm Zlotnik

Christina har en alsidig baggrund, primært som projektleder fra reklamebranchen, hvor hun har styret processen for større reklamekampagner. Men hun har også haft sin egen sko- og modebutik, arbejdet som stresscoach og senest været brand manager for to amerikanske sko brands. I alle jobs har hun haft fokus på det gode team-samarbejde og har altid tænkt i pragmatiske løsninger. Hun har kunne gøre brug af sine kreative evner og æstetiske sans, hvilket også kommer hende til gode, når boligerne skal klargøres inden ejerne overtager dem. Med andre ord så er hun lidt af en schweizer kniv med alle de redskaber hun har med i bagagen.

Christina er en smilende og imødekommende person, der har stor interesse i sine medmennesker og altid nysgerrig på at lære noget nyt.

Privat bor hun i Espergærde på 24. år i samme hus, som har gennemgået adskillige renoveringer, hvor Christina har kunne gøre brug af sin store passion for boligindretning.

Christina har adopteret to dejlige piger fra Indien med sin mand. De er nu voksne og snart er den sidste flyttet hjemmefra. Fritiden går med lange gåture i skoven med familiens højt elskede hund Sofus, yoga og mange skønne rejser, da Christinas mand arbejder i golfrejsebranchen. Rejser har også været parrets passion siden de mødte hinanden, så Christina har rejst til mange fjerne og spændende destinationer fra Cap Horn til Grønland.