Om os

21-5 teamet

På denne side kan I møde de fleste af os på vores dedikerede 21-5 hold, som hver dag arbejder på at opfylde vores familiers drømme, øge deres livskvalitet og ikke mindst skabe plads til kærlighed.

Laila

Laila er spydspidsen i 21-5.

Laila er vores direktør, men det er egentlig ikke det med titlen, der er vigtigt. Laila formår nemlig at lede 21-5 med en passion, en energi, en indlevelse og et nærvær som gør, at hun altid er i øjenhøjde med sine medarbejdere. Nærvær kræver, at man tør se hinanden i øjnene og være der for de mennesker man har omkring sig - både når det er sjovt og rart, men også når det bliver råt og gør ondt. Laila er der hele vejen med hjerte og sjæl og det gør hende til et inspirerende menneske og en respekteret leder.

Ideen til 21-5 fik Laila sammen med sin mand Anders i 2008 - og sammen har de været den drivende kraft bag opbygningen af 21-5 til en Gazelle-virksomhed. Ud over den daglige ledelse af 21-5 er boligindkøb et af Lailas primære arbejdsområder, og hun har en unik sans for at finde frem til de helt rigtige boliger til 21-5s foreninger.

Med 3 børn og en hund derhjemme er der sjældent et kedeligt øjeblik og Laila styrer hjemmet med samme humør og integritet som hun lægger for dagen i 21-5. Gåture i skoven og langs vandet er fast del af hverdagen for Laila (og Anders).

"Alt er godt" er Lailas livsfilosofi.

Laila Køj, CEO

Email: lk@21-5.dk 

Anders

Anders er 21-5’s spydspids sammen med Laila.

Ideen til 21-5 blev skabt over en frokost mellem Laila og Anders i efteråret 2008, som sammen udgør et ret unikt team. 21-5 bliver ledet og drevet af Laila og Anders ud fra et værdisæt, som er fast forankret i dem begge. Læs evt. om vores værdier - klik her

Anders har fra starten taget sig af al kundekontakt i 21-5, men er løbende gledet i baggrunden i den sammenhæng. Anders er ansvarlig for vores kontorer i udlandet, hvor vi også spreder det glade 21-5 budskab, meget af hans tid går med sparring med vores landechefer.

Anders rejser ikke så meget som i de første år med 21-5, 2 skolebørn derhjemme kræver opbakning og lektiehjælp, og det nyder Anders at være en stor del af.

Anders er en fast del af løbeholdet og weekenderne bruges primært med børnene og deres mange aktiviteter. Anders er rimelig aktiv især på og i vandet, alt med vand er godt, men der skal også helst være tid til en tur på et af Nordsjællands smukke mountainbike spor ind i mellem.

Anders Køj

Email: ak@21-5.dk 

Heisel

Anders, som i daglig tale tituleres med sit efternavn for ikke at forvirre begreberne, kom med i 21-5 i slutningen 2009, cirka et år efter ideen blev født.

Laila og Anders indså hurtigt efter de fik ideen til 21-5, at de havde behov for yderligere kompetencer i ejerkredsen.

Heisel har et solidt økonomisk fundament, og har i næsten et årti arbejdet i Danske Bank. Herfra brød han ud i 2007 hvor han startede sit eget IT sikkerhedsfirma. Dette drev han, sammen med sin partner, frem til 2019, hvor sikkerhedsfirmaet blev solgt til TDC.

Heisels rolle i 21-5 er på det strategiske plan, hvor især økonomi og IT er hans speciale. Han har bl.a. designet og bygget første version af vores membersite og bookingsystem til vores foreninger.

Heisel er en person med mange interesser, og fritiden bruger han typisk med en guitar i hånden, bag et klaver, på en landevejscykel eller mountainbike, eller ude på havet i en båd - med eller uden sejl.

Heisel har benene solidt plantet på jorden, og i den jyske muld, hvor han oprindeligt kommer fra Rødekro i Sønderjylland.

Anders Heisel

Email: ah@21-5.dk

Mia

Mia er teamleder for vores formidlingsteam.

Mia bliver aldrig træt af at udforske livets muligheder. Hun tager altid imod en spændende udfordring, der kan berige hverdagen med noget af den livsglæde, som hun står i spidsen for at formidle hos 21-5.

Mia kommer fra ejendomsbranchen, hvor hun i mange år har beskæftiget sig med salg, rådgivning og udvikling af projektboliger til private, så der er ingen tvivl om, at hjertet banker for at yde det bedste, skabe gode og værdifulde rammer, både for den enkelte og for fællesskabet/helheden.

Mia har et kæmpe drive, altid i godt humør, smiler og taler måske lidt mere end gennemsnittet, men altid med masser af god energi - og det smitter. Mias motto: ”Go for it!” Vi lever kun én gang (hvad vi ved af), så hvorfor udsætte noget der vil skabe værdi for os nu. 

Bor i Lynge ved Allerød med sine 2 børn og 2 heste. Fritiden bruges med familie, kæreste, venner, sport, rejser og 21-5.

Mia og hendes familie er selv med i DK35 Large, som blev stiftet i december 2019 og glæden er bestemt ikke mindre hos dem, end hos alle de mange andre glade 21-5 ejere.

Mia er med på 21-5’s løbehold 2 gange om ugen, når tiden er til det.

Mia Egedal Carlsen, formidler af 21-5 budskabet

Jakob

At formidle et budskab om at prioritere sine nærmeste og holde rigtig ferie i nogle af de skønneste områder var det, der inspirerede Jakob ved første møde med 21-5. Det driver Jakob, at kunne se folks begejstring, og dét motiverer ham til at være med til at gøre en forskel for ejerne, i nye samt eksisterende 21-5 foreninger.

Efter 17 år som selvstændig i modebranchen, kom tiden til at blive en del af et større og utroligt passioneret team, hvor alle arbejder fælles mod samme mål. Den energi Jakob oplevede da han trådte indenfor i 21-5 første gang, MÅTTE han være en del af.

Jakob drømmer om at blive gammel, og med sin kone i hånden at gå ned til den lokale kaffebar - helst i Italien, i et område hvor man blender ind sammen med de lokale. Han er nemlig skabsitaliener og elsker ALT ved Italien. Duftene, klimaet, folket, landskaberne og selvfølgelig maden, som er i særklasse. Jakob har tidligere boet og arbejdet Italien i et par år.

Jakob holder i øvrigt meget af sit aktive liv med familie, venner, løb, cykling, hockey, sup, ski og yoga.
Han bor i Gl. Holte i et dejligt hyggerækkehus med sin kone Maj og børn; August og My, samt familiens lille yndling, hunden Una.

"Non mollare mai" er Jakobs motto, (det betyder aldrig at give op), og er meget kendetegnende for Jakobs personlighed. Han elsker udfordringer, og at flytte egne grænser.

Jakob Vahl-Zeuthen, formidler af 21-5 budskabet

Caroline

Caroline er et af de vellidte medlemmer af formidlingsteamet, som spiller en afgørende rolle i den første fase i kontakten med nye potentielle 21-5 familier.

Caroline har boet i udlandet i mere end 30 år, på destinationer som Canada, Malaysia, Singapore og endeligt men ikke mindst Frankrig. Udover at passe sin familie, har Caroline arbejdet som kunsthandler i de seneste 15 år og har tidligere været galleriejer i Singapore med et speciale i Indisk samtidskunst.

Caroline er hver dag med til at sprede godt humør med sin rolle i Formidling, når hun deler sin glæde for 21-5 konceptet og føler, at det er som at give en gave når hun fortæller om de mange skønne boliger og destinationer i vores foreninger.

Carolines tre voksne børn arbejder og studerer alle i England, så nu er det hunden, der får mest opmærksomhed og lange gåture i naturen. Fritiden går med at gå på kunstmuseer, læse bøger og være sammen med venner, ligesom der kan blive plads til yoga med kollegerne.

Caroline Behnke Banerjee, formidler af 21-5 budskabet

Fie

Fie er del af formidlingsteamet og lægger med stor entusiasme en masse god energi i at udbrede kendskabet til 21-5 og sprede livsglæde blandt nye, begejstrede familier.

Der bor i Fie en god portion nysgerrighed, et højt drive og en kæmpe appetit på at udnytte livets fulde potentiale. Så det giver for Fie virkelig god mening at være med til i 21-5 at få drømme til at blive til virkelighed.

Med sin baggrund som projektleder i anlægsbranchen har Fie stor erfaring med formidling og af natur har hun en stærk indføling og sans for at møde mennesker med nærvær, i øjenhøjde - at forstå og tage hensyn til både dét, der er vigtigt for den enkelte og også at skabe grobund for værdifulde relationer og fællesskaber.

Privat bor Fie på Amager med udsigt over Øresund, som hun nyder at springe i på stort set alle tider af året. Fie er vild med at være aktiv i naturen, at danse til latinamerikanske rytmer og at tage del i det københavnske kulturliv. Hjemme fordyber hun sig gerne i bøger, musik, yoga og meditation.

Anna Sophie Thulstrup, formidler af 21-5 budskabet

Lars

Lars har været en del af 21-5 holdet siden januar 2015. Men som privat ven af Laila og Anders, har Lars i lang tid inden han startede hos os, ikke kunnet skjule sin begejstring og fascination af ideen om en helt ny måde at nyde livet i egne udenlandske ferieboliger.

Lars har altid arbejdet internationalt og har igennem de sidste mange år derfor rejst verden tynd. Han beskriver ofte sin rolle hos 21-5 som "bred midtbane spiller" med flere opgaver, men boligsearch, forhandling og indkøb af boliger er dem, der fylder mest for Lars, som derfor har en del rejsedage hvert år. Lars er også en del af teamet med ansvar for al markedsføring.

Lars er passioneret æstetiker og er drevet af glæden ved at finde og skabe de smukkeste boliger, der igen er med til at bringe de store smil frem hos ejerne i 21-5 foreningerne. Han er altid klar til at fortælle begejstret omkring 21-5 konceptet og samtidig har han en passion for at beskæftige sig med alle de spændende udviklingsmuligheder som konceptet byder på. Lars er "hunde-elsker" og outdoor menneske og så snart muligheden byder sig, er han at finde på et bjerg - enten i løbesko, på ski eller på sin mountainbike. 

Lars Heede, Property purchase, marketing m.m.

Trine

Trine er ansvarlig for Property Operations & Support teamet.

Trine sikrer at driften kører på skinner til ejernes store fornøjelse. Hun sørger sammen med sit team for, at der indhentes alle de rigtige papirer fra ejerne til indkøb af boligerne, afholder møder med vores ejerudvalg, sikrer at ejendommene er vedligeholdt, samt sørger for en kyndig support til alle vores ejere før, under og efter deres besøg i boligerne.

Med baggrund som leder af forskellige funktioner i den finansielle sektor, brænder hun for at kommunikationen med ejerne sker i 21-5's ånd. Med sit overblik, høje humør og drive er hun en vellidt kollega.

Trine bor i Fredensborg med sin mand, 2 børn og 2 hunde. Fritiden går med børn, venner og familie. Trine rejser også flittigt både kortere og længere ture - Skagen og USA er nogle af favoritterne. Hun holder også af at gå lange ture i naturen med familie og venner, lave god mad og slappe af med en bog.

Trine Gammelgaard Stuhr, Head of Property Operations & Support

Eva

Eva står i spidsen for 21-5s IT og proces team.

Teamet varetager en lang række opgaver i relation til udvikling, optimering og IT-understøttelse af processer på tværs af 21-5. Eva faciliterer et tæt og konstruktivt samarbejde mellem IT-teamet og 21-5s mange funktionelle teams og sikrer at der opbygges skalérbare og holdbare IT-løsninger under hver proces. Hun er således involveret i mange større og mindre optimeringsprojekter, og har fokus på, at nye initiativer er afstemt på tværs af huset. Dette inkluderer også rettidig information til og uddannelse af de medarbejdere, som berøres af iværksatte ændringer.

Eva er også en del af det team, som udvælger og ansætter nye medarbejdere, og på dette område har der været travlt siden Eva kom til 21-5. Eva er en meget omsorgsfuld og meget vellidt kollega, som er højt skattet af alle på kontoret.

Eva bor i Hørsholm med sin søn og nyder at bruge sin fritid i haven. Om vinteren står den især på bøger, podcasts og spil på klaver – og hele året rundt bliver det til mange, mange gåture med familiens dansk-svenske gårdhund, Molly.

Eva Steensby, Head of Process & IT

Annette

Annette er ansvarlig for det dygtige team Legal Affairs.

Efter mange år som General Legal Counsel i en større børsnoteret virksomhed har Annette kastet sin kærlighed på 21-5, hvor Annette med sit fantastiske team sikrer kvalificeret juridisk håndtering af alle de opgaver, som skal håndteres i en virksomhed som 21-5. Og med vores vækst er det efterhånden ikke få! Heldigvis påskønner Annette nye opgaver og er ikke bleg for selv at initiere dem.

Annette værdsætter ordentlighed, ærlighed og ”den gode tone”. Det gør det behageligt og trygt at omgås Annette, og erfaringen viser heldigvis også, at ”den gode tone” smitter. Annette har let til smil og svært ved at sige nej til søde sager.

Privat bor Annette i Solrød Strand med sin mand og 3 børn; Oscar og tvillingerne Clara og William. Her benyttes stranden dagligt til motion, hygge og leg eller med en bog eller podcast i ørene.

Familien holder meget af at rejse sammen til Sydeuropa eller USA. Og så er der naturligvis den årlige skiferie i Alperne, der er absolut hellig for Annette.

Annette navigerer efter et kodeks om, at ”du skal sige sandheden, - den er også lettere at huske!”. Det gælder både privat og i sit professionelle liv.

Annette Juhl, Head of Legal Affairs

Philip

Philip er teamleder i Legal Affairs afdelingen.

Philip har en stor passion for landene i Sydeuropa med en særlig forkærlighed for Frankrig, idet han har været bosat i Sydfrankrig i en længere årrække, hvor han arbejdede som ejendomsmægler med salg og udlejning af ejendomme. Han elsker den franske kultur og den franske mad, som han også nyder at lave derhjemme.

Philip er familie menneske og med hustru og 4 dejlige drenge derhjemme, er der sjældent et kedeligt øjeblik. 

Philip har dagligt stor nytte af hans skarpe øje for selv de mindste detaljer, og han gør også ofte brug af sine gode franskkundskaber.

Philip er on-off på firmaets løbehold, men det er ikke lysten der begrænser udfoldelserne, nok nærmere tiden. 

Philip Blixen-Finecke, Legal Affairs

Bettina

Bettina arbejder i teamet for Legal Affairs og holder styr på alle detaljerne i forhold til de administrative processer i ejerforeningerne.

Med sin baggrund fra både rejse- og forsikringsbranchen har hun et godt udgangspunkt for at håndtere de daglige opgaver. Bettina har desuden boet i både Frankrig og Italien, så når der skal kommunikeres med de sydeuropæiske samarbejdspartnere, er der ingen sprogbarrierer.     

Bettina har to voksne børn og bor i Humlebæk med sin mand og deres lille hund Fuji.

Fritiden bruges helst udendørs, meget gerne på gå-, løbe- eller cykelture i skov eller ved strand. Når det er muligt, går turen tit til forskellige afkroge af Frankrig eller Italien, hvor dagene går med besøg på lokale markeder og gallerier. Bettina har en hemmelig drøm om at blive vegetar, men det bliver umuligt, så længe Sander er kok hos 21-5.

Bettina Vaupel, Legal Affairs

Charlotte

Charlotte er en del af team Legal Affairs, hvor hun med sin baggrund indenfor blandt andet byggebranchen bidrager med sin brede og alsidige administrationserfaring.

Privat bor Charlotte i Ålsgårde med sin mand, 2 store drenge og deres lille kat Peanut.

Fritiden bruges hos Helsingør håndbold, hvor hele familien bruger en stor del af deres tid. Sammen træner de blandt andet de mindste håndboldspillere i klubben. Derudover er Charlotte utrolig glad for yoga, lange gåture i skoven og ved vandet, samt svømning. Sociale arrangementer er højt værdsat, og Charlotte samler så tit som muligt gode venner og veninder til middag og hygge.

Charlotte elsker at rejse sammen med familien, for det meste til USA eller Sydeuropa, samt interessante storbyer hvor hun kan udforske kulturen, loppemarkederne og alle de små skjulte perler.

Charlotte Sommer, Legal Affairs

Marianne

Marianne har en alsidig rolle i 21-5, hvor hun navigerer imellem PA-opgaver for Laila og koordinering af aktiviteter mellem de forskellige teams i huset samt eksportaktiviteter.

Marianne trives med de mange udfordringer som dagligdagen i 21-5 byder på, og holder samtidigt af at fordybe sig og sikre, at detaljerne falder godt på plads i alle 21-5s projekter.  

Marianne kommer fra modebranchen, hvor hun gennem forskellige stillinger altid har haft fokus på at samle trådene og sikre de gode resultater ved fælles positiv indsats. Med sig fra modebranchen og barndommen har Marianne et stort hjerte for det internationale.

Privat er Marianne bosiddende i Ålsgårde. Gift med Casper og mor til Albert og Amalie. Fritiden bliver brugt i naturen, på kultur og kreative udfoldelser.

Marianne holder meget af gymnastik, morgenbadning og en reflekterende løbetur i naturen.

Marianne Steenstrup, PA for Laila & koordinator

Rikke

Rikke er projektkoordinator i team Property Operations & Support.

Rikke har gennem en årrække arbejdet hos Hørsholm kommune i borgerservices med en række administrative opgaver. Her har hun løst mange henvendelser fra borgere med smil og overskud. En opgave som Rikke har været særligt glad for, er hendes bemyndigelse som giftefoged, der har givet hende det særlige privilegie at være en del af mange lykkelige pars store dag.

Rikkes baggrund indenfor salg og service gør, at hun trives i 21-5s travle miljø med kontakt til mange forskellige mennesker, men mister aldrig fokusset på den gode og personlige service. Hendes veludviklede sans for overblik og systematik, går hånd i hånd med øje for kvalitet.

Privat bor Rikke i Humlebæk med hendes mand og 2 børn. Fritiden bruges med venner og familie, sejlture i båden ”Friendship”, som er et hyggeprojekt som deles med gode venner. Rikke elsker at rejse og trives lige godt i både sol og sne. Kæresteture med manden har altid været en vigtig prioritet, og mange storbyer er gået tyndt med sol på næsen og kaffe i to-go-koppen.

Rikke Whitt Corfixsen, Property Operations & Support

Anna

Anna er projektkoordinator i teamet Property Operations & Support.

Anna forbereder oplæg og materialer til ejerudvalg og generalforsamlingerne i alle 21-5's foreninger til stor glæde for alle. Med sit store overblik varetager hun alverdens projekter og koordinerer processerne i Supporten, så det hele tiden sikres at det hele forløber så effektivt og smidigt som muligt. Anna har altid et smil på læben og er en meget vellidt kollega.

Anna har en kandidatgrad i samfundsfag og international udvikling, og har under og efter hendes studier haft forskellige stillinger i ind- og udland. Hun har blandt andet arbejdet på den danske ambassade i Paris, evalueret klimaprojekter i Vietnam og fungeret som projektkoordinator i et konsulenthus.

Privat bor hun på Nørrebro i København, og bruger fritiden på at høre podcast, dyrke yoga og lave mad med hendes kæreste. Anna elsker at rejse ud og opleve nye steder, kulturer og mennesker, men holder ligeså meget af familiens sommerhus i Rørvig.

Anna Henriksen, Property Operations & Support

Trine

Trine er vores vellidte og kompetente teamleder af supportteamet.

Hun har arbejdet 16 år i rejsebranchen, hvor hun startede som guide i udlandet, tog så en anden uddannelse, og kom tilbage til rejsefaget. Her var hun i mange år ansvarlig for et salgs- og produktteam.

Trine har under den globale Corona pandemi været flittig i Covid19 Smitteopsporingsenheden hvor hun, også i en teamlederfunktion, har guidet befolkningen og brudt smittekæder. Alt sammen en stor indsats for at vi alle kan komme tilbage til en “normal” hverdag igen.

Privat bor Trine sammen med Mikkel på Islands Brygge. Fritiden bruger hun ifølge Mikkel ALT for meget tid på heste. Trine holder af at ride 3-4 gange om ugen på sin venindes hest i Fredensborg. Trine elsker naturligvis også at rejse, og har en stor forkærlighed for det græske øhav og Portugal.

Trine Bodholdt, Property Operations & Support

Bettina

Bettina er en del af vores energiske supportteam – og er altid klar til at være behjælpelig med, hvad der end måtte være behov for, af stort og småt.

Bettina har boet så mange år i Italien, at hun næsten føler sig mere italiensk end dansk. Hun har erfaring som salgssupporter fra mange forskellige brancher og er vant til, at få tingene løst hurtigt og effektivt.

Privat bor Bettina i Hørsholm med sin italienske mand og sin datter, som også kræver hendes omsorg og nærvær. Bettina rejser ofte med familien til Italien, for at besøge vennerne i Toscana eller svigermor i Milano.

Fritiden bliver brugt på madlavning, udflugter og som frivillig i Hjernesagen.

Bettina Lauritsen, Property Operations & Support

Maj-Britt

Maj-Britt er en del af vores dygtige og ihærdige supportteam.

Maj-Britt har arbejdet i forskellige brancher gennem årene, og har især været glad for sit tidligere arbejde i tøjbranchen, hvor hun var ansvarlig for blandt andet det franske marked. Her kunne hun nemlig dyrke en stor passion - kærligheden for det franske. Maj-Britt taler flydende fransk og elsker at gå på loppemarkeder især i Paris, og finde gode gamle franske skatte.

Privat bor Maj-Britt med sin søn i Helsingør med Kronborg, skov og strand som naboer.

Fritiden bruges på løb i det kuperede terræn i skoven, yoga, meditation, male billeder samt at se franske film.

Maj-Britt Jensen, Property Operations & Support

Karin

Karin har arbejdet i mange forskellige brancher inden hun landede hos 21-5. Hun har været bartender, støttepædagog, skuespiller, keramiksælger, receptionist, personlig assistent med mere. Fælles for det hele er, at der er plads til smil og varme. Hendes motto er: Husk at dele smil ud. 

Karin elsker at rejse med sin mand og deres to drenge i den store verden. De tager gerne på Road trip gennem Europa. Men særligt Filippinerne og Bali er yndede rejsemål, det er ikke luksushotellerne der trækker, men snarere små vakkelvorne sivhytter på stranden. Så er det også dejligt nemt når familien skal ud og snorkle og dykke.

Karin bor på Bispebjerg med sin mand Thomas og sønnerne Magnus og August. Hun er storforbruger af de kulturelle tilbud i byen. Hvis hun ikke er til koncert, eller i teateret, er hun sikkert i biografen.

Karin har i øvrigt en forkærlighed for prikker og farver, hvilket ofte kan ses på hendes kjoler.

Karin Sjørup Østedgaard, Property Operations & Support

Anette

Anette er en del af vores dygtige supportteam.

Anette har boet og arbejdet flere steder i udlandet: Italien, Spanien, Frankrig, Schweiz og for en kort periode USA. Hun taler derfor en del sprog, som hun glæder sig over at bruge i supporten.

Anette har i mange år arbejdet med privat sygeforsikring for udlændinge i udlandet men kommer senest fra Falck Global Assistance, som assisterer danskere hvis de kommer galt afsted i udlandet.

Privat bor Anette i Birkerød, hvor hun bruger en del tid på at flytte rundt på planterne i sin store have - der er vel altid plads til en staude mere. Anette elsker at rejse og tager ofte afsted både på korte smutture i Europa eller længere rejser til blandt andet Indien og Mexico.

Anette Stege, Property Operations & Support

Anne

Anne er destinationsansvarlig, med hovedfokus på Chamonix, hvor service og support af de dejlige boliger og søde ejere ligger øverst i hverdagen.

Anne holder af at have en energisk hverdag med mange bolde i luften. At være i tæt kontakt med alle ejerne af boligerne samt samarbejdspartnere, der bidrager til at få boligerne til at fungere optimalt og sikrer at boligerne står klar når ejerne ankommer.

Anne har en baggrund som fysioterapeut og en Master i Sundhedsantropologi. Hun har igennem de seneste år arbejdet som Indkøber og projektleder i det regionale og kommunale, primært indenfor sundhedssektoren.

Krop og sind bliver motioneret med mange lange gåture, Pilates og masser af lydbøger.

Fritiden bliver brugt i huset i Birkerød, hvor familien bor i den ene længe af en bondegård. Hun er handykvinden i hjemmet som er blevet istandsat fra kælder til kvist. Haven er fyldt med blomster og bede – der kan altid findes plads til endnu en plante, og er stedet hvor hun kobler af fra hverdagen. Hos Anne står døren altid åben og der er altid plads til endnu én ved middagsbordet eller tid til en kop kaffe hvis der kommer gæster forbi.

Anne elsker at rejse. Hun har været jorden rundt før der kom børn til, men nu rejser hun mest sammen med familien eller gode venner.

Anne Borlund, Property Operations & Support

Anne

Anne er en del af Property Operations & Support og har et stort og varmt hjerte, der brænder for at skabe de ekstraordinære kundeoplevelser.

Oprindeligt uddannet i hotelbranchen med en Mastergrad i Hotel Management fra England, har Anne på sine tidligere arbejdspladser altid arbejdet med udvikling - og opbygning – af servicekoncepter. Efter en del år i større korporative virksomheder, føler Anne nu, at hun har fundet hjem hos 21-5, i en virksomhed der brænder lige så passioneret for den ægte, naturlige service som hun selv gør.

Privat er Anne gift med Peter og sammen har de tre piger. Fritiden går med familien og istandsættelse af et stort gammelt hus i Hornbæk, der krævede en masse kærlighed, da de flyttede ind i det. Anne elsker stranden og skoven i Hornbæk og det hyggelige lokalmiljø. Kæresteture bliver prioriteret, når mormor kan bookes til at passe pigerne og ellers er Anne altid i gang med en god bog, elsker et godt glas vin og hygge med gode venner, naboer og familie.

Anne Møller Jakobsen, Property Operations & Support

Daniel

Daniel er en del af det dygtige supportteam.

Daniel er egentlig uddannet skolelærer, da han holder meget af at lære fra sig, formidle og være med til at danne og uddanne. Daniel har dog altid befundet sig meget i restaurationsbranchen og har nok inderst inde vidst at han ikke skulle være skolelærer hele sit liv. Da han kom ind i hotelbranchen fik han øjnene op for drift, afvikling, opbygning og udvikling. Fra hotelbranchen har han lært altid at have øje for detaljen, altid have gæsten/kunden i fokus, at være omstillingsparat og handlekraftig.

Selvom Daniels mor er fransktalende og nu bor i Frankrig – så er Daniel en rigtig københavnerdreng. Født og opvokset i indre storby, nu bosiddende på Vesterbro med sin kæreste, hans lille datter og store søn hver anden uge.

Daniel har altid været meget aktiv og dyrket meget sport. Fodbolden har haft største prioritet. Han er dog gået videre til næste generation, og bruger nu en masse fritid på at træne sønnike og hans fodboldkammerater i KB. Derudover har han også leget handyman i sommerhuset, som han og kæresten har investeret i, og gennemrenoveret. Her finder man forventeligt Daniel en del weekender rigtig mange år frem.

Daniel Fixen, Property Operations & Support

Sue-Ann

Sue-Ann er en del af vores engagerede supportteam, hvor hun primært har ansvaret for udvalgte boliger og leverandører i Chamonix og Toscana.

Sue-Ann har en professionsbachelor i finans, og har arbejdet i ejendomsbranchen i 5 år, hvor hun tidligere har beskæftiget sig med både administration og kundeservice. Hun brænder for gode kundeoplevelser og med hendes smil, professionelle håndtering samt sans for struktur, er ejerne og boligerne altid i kyndige hænder. 

Sue-Ann elsker at rejse og opleve nye kulturer. De bedste rejser går til Uganda for at besøge sin familie og opleve den ugandiske natur og kultur. Hun har også tidligere boet i Kenya og Tanzania. Derudover elsker hun at stå på ski og taler flydende både dansk og engelsk.

Hun bor i Nærum og bruger fritiden på at gå i fitness med sine venner, lave mad, hækle og lave DIY projekter med sin kæreste.

Sue-Ann Frederiksen, Property Operations & Support

Caroline

Caroline blev student fra Lyngby Handelsgymnasium i 2019 og er i gang med sit andet sabbatår. I hendes første sabbatår arbejdede Caroline som studentermedhjælper i smykkevirksomheden Carré, hvor hun håndterede diverse administrative opgaver samt var ansvarlig for logistikken. Caroline nyder at udfordre sig selv og rejste derfor i januar 2020 til USA for at læse på college i Santa Barbara i Californien i 5 måneder. Det seneste projekt Caroline har kastet sig ud i er, at læse matematik på A-niveau, som hun gør efter arbejde.

Caroline hjælper til i Support teamet og Legal Affairs. Hun nyder at have mange bolde i luften og strukturen har hun helt styr på. Ingen opgaver er for store eller små og Caroline står altid klar med en hjælpende hånd. Caroline bor i Charlottenlund med hendes kæreste og hun elsker at bruge tid med sine venner og familie. I sin fritid dyrker hun pilates og stræber flittigt efter at gå mindst 10.000 skridt om dagen!

Caroline har planer om at læse projektledelse på CBS.

Caroline Aabye-Hansen, studentermedarbejder Property Management & Support

Laura

Laura blev i sommeren 2019 student fra Rungsted Gymnasium, fra en engelsksproget studielinje.  I efteråret 2019 arbejdede Laura her på kontoret som vikar i receptionen, hvorefter hun rejste til Australien i 4 måneder. 

Her arbejdede hun med poloheste i en stald uden for Melbourne og tilbragte derefter en måned på at opleve Australiens østkyst med en veninde indtil Corona satte en stopper for yderligere rejseaktiviter. I hendes fritid kan man finde hende på polobanen hos Copenhagen Polo Club, hvor hun også har tilbragt det meste af 2020 med at afvikle events, spille kampe og daglig drift af staldene. Laura nyder at være aktiv med veninder og venner, men nyder samtidigt at sænke farten og bruge tid på at male og andre små projekter. 

Laura elsker dyr, og gensynsglæden med husets firbenede maskotter var dermed stor, da hun blev genansat, denne gang som studentermedhjælper for det fantastiske team i Supporten. 

Planen er til foråret at flytte ind til København med en veninde, og fortsætte studielivet.  

Laura Heldt Kristensen, studentermedarbejder Property Operations & Support 

Louise

Louises professionelle passion er i høj grad at få hele puslespillet til at gå op, med stor dedikation og omhu for alle detaljer. 10 års erfaring indenfor ledelse og projektledelse med en baggrund fra modebranchen og rejsebranchen.

Louise er drevet af at skabe resultater gennem en empatisk og engagerende ledelsesstil, og tror på at de bedste resultater kommer gennem trivsel, kultur og værdier.  

Gift med Mikael, Mor til Elias, Noah og Mailea. Har rejst, boet og arbejdet i udlandet i flere år, blandt andet et par år på Hawaii, et par i New England og et enkelt på et krydstogtskib.

Louise her en stærk kreativ side og en stor passion for alt hvad der ånder æstetik, især blomster og have.  

Weekenderne går ofte med en 8-10 besøg på den lokale planteskole, istandsættelse af gammel villa i Humlebæk, venner, kultur, løbeture i skoven og dyp i Øresund. Naturen omkring os er nemlig fantastisk, selv når man har set det meste af verden.

Louise Weiergang Ipsen, Head of Design

Ulrika

Ulrika spiller en vigtig rolle som teamleder for holdet der spreder atmosfærisk tryllestøv i 21-5 boligerne. Teamet der rejser ud og lægger sidste hånd på boligerne, og som sikrer at alle detaljerne i feriehjemmene fungerer både hyggeligt dekoreret og optimalt i funktion.

Ulrika er halv-svensk og kommer fra en baggrund i rejse-, reklame- og mediebranchen, hvilket har givet hende en stor erfaring med koordinering, projektledelse, personaleledelse og det at få puslespillet til at gå op i en højere enhed med godt humør og mange deadlines.

Både privat og professionelt vægter Ulrika empati, engagement, dedikation, trivsel og gode grin højt - og er af den overbevisning, at når rammerne er gode, så opnår man også de bedste resultater.

Privat bor Ulrika i København, hvor fritiden går med at være sammen med hjertefamilien, gode venner og sine 5 lånebørn. Rejser, kulturelle oplevelser, mode og indretning er også højt på prioritetslisten – ligesom fotografering, vinterbadning og svømning er, når hverdagen og vejret tillader det.

Ulrika Svedborn Jensen, Completion

Kamilla (Mille)

Mille var vores medarbejder nummer to tilbage i 2014, så hun startede også i de ydmyge men meget hyggelige lokaler i bunden af carporten i Trørød. Mille startede i administrationen, som blev ledet kyndigt af hendes professionelle og sympatiske væsen.

Efter rigtig mange år i advokatbranchen, havde Mille behov for et retningsskifte. Da vi samtidig havde behov for en meget kvalitetsbevidst medarbejder med gode sprogkundskaber (Mille har boet og arbejdet i London i en årrække), viste det sig at være et perfekt match.

Mille har tidligere været ansvarlig for administrationen og supporten, men er nu via hendes nærmest intuitive sans for indretning blevet teamleder for vores dedikerede styling- og klargøringsteam, hvor hun stråler med sit lyse sind og store overblik. Teamet er med i valget af farver og materialer, og rykker ud til sidst når boligerne er møbleret, og spreder tryllestøv og atmosfære i boligerne, så de bliver skønne indbydende hjem - og ikke blot boliger med møbler i. En særdeles vigtig funktion i 21-5.

Mille rejser rigtig meget, men når hun er hjemme, holder hun styr på sine 2 dejlige unger. Mille er sådan lidt on-off på løbeholdet, men dyrker yoga og anden træning når hun er i landet.

Kamilla Falkenberg Høeg, Completion

Anne

Anne er vores friske pust i hverdagen, der med sin humor og sit energiniveau, som er langt ud over det sædvanlige blandt andet sørger for at indkøbe og koordinere alle de "småting" til boligerne, som gør dem til hjem.

Anne kommer fra ti år i møbelbranchen og har derfor et naturligt afsæt i indretning og indkøb. Vigtigst af alt er, at hun har et fantastisk øje for indretning, som vores foreninger nyder godt af.

Anne udgør en fast del af styling-, klargøring- og indretningsteamet, hvor hun bl.a. bruger meget tid på indkøb til boligerne. Hun er med i valg af materialer og farver, og hun er med når der skal spredes det særlige tryllestøv ud over boligerne, så de ender som drømmeboliger for vores 21-5 familier.

Når Anne ikke er på kontoret eller ude at rejse, bruger hun tiden med sine to børn.

Anne Bang, Completion

Lotta

Lotta er en glad svensk flicka, som havnede i Danmark efter at have flyttet rundt i både Sverige og i resten af verden i mange år. Lotta er oprindelig uddannet skolelærer, men har tilbragt de seneste 5 år i retailbranchen, og er nu meget glad for at være landet i 21-5 og i særdeleshed i klargørings- og indretningsteamet.

Lotta trives bedst når der er fart, og når dagene ikke ligner hinanden for meget. Lotta har et udpræget kreativt gen, som når det kombineres med hendes vindende væsen og ønsket om at gøre en forskel, gør hende til et meget attraktivt medlem af team Completion.

Lotta elsker at rejse og opleve verden. Hun tilbringer sin fritid med venner og familie, og hun dyrker også yoga med resten af holdet om fredagen. Indretning og mode har altid været en stor interesse, som hun derfor bruger meget tid på Instagram og andre inspirationskilder.

Lotta bor med sin kæreste på Nørrebro, og drømmer om et hjem med have eller som minimum noget udeareal.

Lise-Lotte Jonasson, Completion

Charlotte

Charlotte er uddannet inden for design og arkitektur - og har i det meste af sin karriere arbejdet med Design og Building management. Charlotte har arbejdet med sådan – og i mange år som selvstændig, hvor fokus var at løse komplekse bygge og indretnings opgaver for blandt andet hoteller og ambassader, rundt om i Europa.

Charlotte trives i krydsfeltet mellem ledelse og kreativitet - og elsker udfordringer og arbejde der bliver udført ordentligt, til glæde for alle parter i processen.

Charlotte er gift med Peter og de bor i Fredensborg sammen med deres tykke rødhårede kat Bøllebob og deres bulgarske gadehund Molly. Hun har ud over sine firbenede børn, to fantastiske døtre og to søde bonusbørn. 

Charlotte og hendes mand nyder ofte at gå i teatret, på museum, til udstillinger og ikke mindst i operaen – både i Danmark men også i udlandet.

Sidst men ikke mindst elsker Charlotte at være i bevægelse, så i sin fritid løber og vandrer hun, og ved ikke noget bedre end at rejse rundt og se verden fra vinkler, hvor ikke mange andre ser den fra. Lige så meget som hun elsker bevægelse, nyder hun i den grad la dolce vita, når hele familien tilbringer sommeren sammen i Italien. 

Charlotte Saxil, Head of Construction & Maintenance

Wayne

Wayne er projektleder for de indkøbte 21-5 boliger.

Wayne er oprindeligt fra Irland, og ja - han bliver ind i mellem forvekslet med en anden dygtig fodboldspiller. Fodbold har altid været en stor del af Waynes liv, og på et tidspunkt var det ved at blive alvorligt, men han kom heldigvis på andre tanker.

Wayne har rejst en del, og har arbejdet både i Tyskland og i Australien, hvor han bl.a. var med til at bygge det olympiske stadion til OL i 2000.

I 2001 kom han tilbage til Danmark, hvor han har to dejlige børn.

Wayne er byggeleder på alle vores ombygninger, og han tilbringer derfor meget tid rundt omkring i Europa.

Wayne har et meget vindende og ærligt væsen, som er meget svær at blive sur på, og han er meget afholdt af sine kollegaer i 21-5.

Wayne er en decideret hold spiller, som skaber stor værdi i sit arbejde for 21-5.

Wayne Rooney, Construction & Maintenance

Martin

Martin er projektleder i 21-5´s byggeteam. Han er uddannet tømrer samt bygningskonstruktør og har omfattende erfaring fra byggebranchen både i udførende, ledende og rådgivende roller, senest på arkitekt tegnestue.

Hjertet banker for transformation og renovering, hvor æstetik og god byggeskik vægtes højt.

Martin er en engageret og dedikeret medarbejder, med sans for detaljen. Han brænder for ”det gode projekt,” hvor der er styr på tingene og hvor kommunikation og samarbejde danner fundament for projektet.

”At skabe hjem, er noget ganske særligt” 

Martins interesser er blandt andet arkitektur, fotografering, rejser - og så elsker han nye oplevelser.

Martin Rutkjær, Construction & Maintenance

Vibeke

Vibeke trives bedst med noget om ørerne, og er med sin utrolige energi en vigtig rolle i byggeteamet.

Vibeke har været en del af 21-5 siden januar 2015 og startede i de ydmyge, men meget hyggelige, lokaler i Trørød. Vibeke startede som en del af administrationen, og fik hurtigt vist sine kompetencer indenfor projektstyring, da hun dengang bl.a. var med til at styre byggeprocessen i forbindelse med istandsættelsen af det nye domicil på Rungstedvej sikkert og effektivt i mål.

Vibeke var i en periode teamleder af administrationen og supporten og har således kendskab til rigtig mange af processerne her i huset, hvorfor det giver rigtig god mening, at Vibeke i dag sørger for at alle processer og detaljer er på plads, når hun er med til at lede de mange komplekse byggeprojekter i mål.

Vibeke er ubestikkelig og tingene skal være i orden, kvaliteter som vi sætter stor pris på, når hun håndterer mange af vores samarbejdspartnere rundt omkring i verden.

Vibeke har et dejligt væsen og en imødekommenhed, der gør hende til en værdsat kollega, vi alle sætter stor pris på.

På hjemmefronten har Vibeke 3 børn med sin engelske mand, og Vibekes største fritidsinteresse udover familien er 21-5.

Vibeke Sax Holst, Construction & Maintenance

Mathias

Mathias er et af de glade ansigter i 21-5´s byggeteam, hvor han agerer projektleder på boligerne.

Mathias er uddannet bygningssnedker og har blandt andet overbygget med byggeriets lederuddannelse.

Mathias er en engageret medarbejder der brænder for byggeri og trives godt i en hverdag med mange bolde i luften. Han har et gennemgående kendskab til byggebranchen og har håndteret et hav af byggeprojekter i stål og forsikringsbranchen.

Han vægter det gode tværfaglige samarbejde højt og er utrolig løsningsorientret. Med sigtet rettet mod målet, har han et skarpt øje for kvalitet og finish.

Mathias bor på Vesterbro sammen med sin kæreste og deres tvillinger.

Fritiden bliver brugt med familien, gerne i sommerhuset og med gode venner. Rugby er den store passion. Her bliver brugt mange timer både på og udenfor banen.

Mathias Lindholm Andersen, Construction & Maintenance

Anna

Anna arbejder til dagligt i byggeteamet hvor hun håndterer forskellige opgaver fra både byggeteamet og Jazz teamet.  Hendes opgaver spænder vidt – med alt fra opfølgning på opgaver hos vores entreprenører til pakning af nips og andet der tilhører boligerne.

Anna blev student i sommeren 2019 fra Handelsskolen i Helsingør. Der erfarede hun at job på et kontor ville passe hendes arbejdsmæssige interesser. Gennem hendes mor, som også arbejder i 21-5, blev hun bevidst om hvor godt et arbejdsmiljø der er i 21-5 og drømte derfor om at bruge sit sabbatår i 21-5.

Anna bor stadig hjemme. Hendes fritid bruger hun på at hygge med veninder og så kan hun bruge mange timer på at genbrugsshoppe.

Anna Miltenburg, studentermedarbejder Construction & Maintenance

Kent

Kent er vant til at jonglere mange bolde, han arbejder dedikeret og sætter en ære i at løse akut opståede problemer hurtigt og effektivt. Han foretrækker dog at opfange problemerne inden de bliver til reelle problemer, og har derfor skarpt fokus på at optimere vedligeholdelsesplanerne for 21-5 boligerne.

For har man en glad og tilfreds ejer, har man også en glad og tilfreds Kent.

Kent er tidligere soldat i Livgarden, og den ordentlighed og målrettethed han lærte dér, tager han med sig i sine opgaver.

Kent er alsidig, altid smilende og har hænderne skruet godt på. Han har blandt andet tidligere lavet træmaskiner i Rusland, slamsugere i England og oliefabrikker i Norge samt udsendt som FN soldat i Eritrea og Ethiopien.

Fritiden bruges ofte i sommerhuset hvor han elsker at bygge til og om, ligesom en tur i skoven er højt prioriteret. Koncerter, kultur og især sport vægtes højt. Mangler du info indenfor fodbold, vil Kent være et godt bud på en der kender svaret.

Skal Kent virkelig koble af, gøres det gerne i sommerhuset med fruen, de gamle vinylplader og et godt glas rødvin.

Kent Riisgaard, Construction & Maintenance

Helene

Helene er en del af vores property maintenance team, hvor hun blandt andet styrer den daglige kontakt med de lokale samarbejdspartnere og sørger for afrapportering til ejerforeningerne når opgaverne er udført. Med sit fantastiske gode humør og sin positive indstilling, er Helene altid klar til at løse store som små opgaver.

Helene har en baggrund som projektleder og har i mange år arbejdet i sundhedssektoren, hun er derfor vant til at holde mange bolde i luften og handle hurtigt. Hun har øje for detaljen, og mister ikke bolden af syne, og er indbegrebet af god gammeldags fornuft, som er en vigtig egenskab når mange sager skal løses på en gang.

Helene er meget vellidt af sine kollegaer, hun spreder hver dag sit gode humør ud over alle på kontoret.  

Privat bor Helene i Helsingør med sin voksne datter, søn og lille hund, tæt på Kulturhavnen, Kronborg og Øresund. Fritiden går derfor også ofte med oplevelser i naturen, lange ture med hunden, havbad året rundt og hyggelige og sjove stunder med venner og familie. Helene elsker derudover at rejse, meget gerne kultur og vandreture - og især Mallorca har en særlig plads i hjertet.

Helene Miltenburg, Construction & Maintenance

Marie

Marie er en af de yngre på holdet. Hun hjælper primært til i Maintenance & Construction, men har også i flere år gjort en indsats indenfor 21-5 administrationen og support. Med sine tekniske færdigheder og innovative tankegang, opdaterer og tjekker hun data, opdaterer sager, og har helt styr på systemerne.

Marie har været et år i London som au-pair og blev student sommeren 2017. Hun tog derefter ud og rejse til Asien, Indonesien og Australien hele efteråret 2017. Marie elsker at rejse og fik efter et år hos 21-5 sparet op til endnu en tur i begyndelsen af 2019 hvor hun rejste rundt i Mellemamerika.

Marie startede sommeren 2019 på en teknisk ingeniøruddanelse der hedder “Bæredygtigt Design”, hvor hun bruger meget af sin tid. Her arbejder hun problembaseret og lærer om social, økonomisk og miljømæssig bæredygtighed.

Du får let et smil og en kvik bemærkning fra Marie, der elsker elektroniske gadgets, koncerter, er kreativ og nyder at være social. I fritiden kan man møde hende på rulleskøjter, i havet på en dykkertur eller i kajak ved Sydhavnen.

Marie Westphal Hvims, studentermedhjælper Construction & Maintenance

Holger

Holger er chef for vores økonomiteam.

Han sørger for, at teamet løbende udvikler sig, så der er luft til at tage ordentligt vare på økonomistyringen for 21-5 A/S og for alle 21-5-ejerforeningerne. 

Med en baggrund som økonomichef i flere virksomheder både i Danmark og i udlandet brænder han for, at økonomistyringen af 21-5-foreningerne udføres i overensstemmelse med 21-5's værdier. Det betyder, at kvaliteten af arbejdet skal være i top, og de som kommer i kontakt med os, må også gerne kunne fornemme vores gode humør.

Nu hvor de to børn er blevet voksne og er flyttet hjemmefra, er der blevet mere tid til at dyrke fritidsinteresserne fægtning og tennis, og Holger rejser også flittigt med sin hustru på kortere og længere ferier.

Også som ivrig deltager på 21-5's løbehold bidrager Holger til virksomhedens positive ånd, og han nyder at arbejde med et koncept, der skaber så megen glæde.

Holger Christtreu, Head of Finance

Thomas

Thomas er en del af vores dygtige økonomiteam.

Thomas er økonom, men har oprindelig en maritim baggrund. Efterfølgende har han arbejdet med økonomistyring af nogle af de største anlægsprojekter i Danmark, hvor han har været sparringspartner for projektledere og ledelse.

Hos 21-5 arbejder Thomas primært med budgetter og opfølgning på foreningernes økonomi. Desuden er han en del af den økonomiske styring af større projekter, og bidrager til den løbende udvikling af den samlede økonomistyring i 21-5.

Privat bor Thomas i Herlev med sin hustru, to døtre og hunden Luca, som han nyder at gå lange ture i naturen med. Han spiller tennis, squash samt fodbold, og ellers bruges fritiden i haven og sammen med familien. Thomas har også en særlig passion for fodboldklubben Liverpool FC.

Thomas Piil, Finance

Karina

Karina var vores første medarbejder i 21-5, og sad i starten kun sammen med Laila og Anders på kontoret i bunden af Anders' forældres carport i Trørød. Karina har derfor haft fornøjelsen af at stifte bekendtskab med stort set alle processer i 21-5, hvilket har givet hende en omfattende viden og erfaring, som hendes kolleger og ikke mindst vores ejere i 21-5 nyder stor glæde af hver eneste dag.

Karina har et sjældent øje for detaljen og besidder en talhukommelse langt ud over det sædvanlige, hun glemmer sjældent en talkombination eller et kontonummer, hvis det har haft relevans på et tidspunkt. Karina er derfor vores yderst kompetente teamleder i økonomiteamet, som hun har ansvaret for i tæt samarbejde med Holger. Karina er samtidig overordnet kvalitetsansvarlig for hele 21-5, så vi er i gode hænder.

Karina er en rigtigt god og omsorgsfuld kollega, som altid har tid til en snak, også i en travl hverdag. Når ikke Karina er hos 21-5, er hun enten at finde på Frederiksberg sammen med sine to døtre eller i Vejby Strand, hvor bl.a. udendørsaktiviteter, havearbejde og familielivet nydes. Karina er krumtappen i løbeklubben, og giver ofte alle os andre baghjul især op ad bakkerne i skoven.

Karina Probst, Finance

Bettina

Bettina var med på 21-5 holdet dengang, vi holdt til i bunden af en carport i Trørød. Hun er således allerede et yderst erfarent medlem af økonomiteamet, hvor hun blandt andet er ansvarlig for en række af 21-5's foreninger. Derudover er Bettina altid klar til at give en hånd med, også selvom det ind i mellem sender hende udenfor "økonomien", og hun har således i en længere periode fungeret som en vigtig del af 21-5's supportteam.

Bettina kan beskrives med nøgleordene alsidighed, omhyggelighed, integritet og vedholdenhed - egenskaber som er højt værdsatte i såvel økonomifunktionen som i resten af 21-5.

Men endnu mere vigtigt, så har Bettina et rigtigt varmt og godt hjerte og er en man altid kan regne med - både arbejdsmæssigt og som menneske. 

Tiden udenfor 21-5 bliver tilbragt i Søllerød sammen med sin søn, og på diverse fritidsktiviteter.

Bettina Ulrichs Klingenberg, Finance

Camilla

Camilla er en del af vores dygtige økonomiteam.  

Før 21-5 hentede Camilla erfaring i tøj- og rejsebranchen. Efter at have arbejdet inden for mange forskellige funktioner har hun opnået en bred viden om økonomi. Hos 21-5 er Camilla bl.a. økonomiansvarlig for flere foreninger.  

Camilla bor i Kvistgård med sin kæreste og deres 3 fælles børn, samt 2 bonusbørn. Der er fart over feltet med tvillingepiger på 1 år og en dreng på 2 år. Weekender og ferie bliver ofte nydt i sommerhuset i Nykøbing Sj., som er samlingspunkt for familien.  

Fritid er der ikke så meget af, men når der er tid, bliver den brugt på venner og lidt træning, gerne på ryggen af en hest.  

Camilla har tidligere boet og arbejdet med poloheste i New Zealand, Australien og England og er meget glad for dyr.  

Vi nyder godt af Camillas aldrig svigtende gå-på-mod, gode humør og ekspertise. 

Camilla Rosing, Finance

Susanne

Med ærlighed, åbenhed og godt samarbejde i højsædet var Susanne slet ikke i tvivl om, at hun ville passe perfekt ind i vores økonomiteam.

Susanne trives i et internationalt arbejdsmiljø og har sin uddannelse i økonomi og finans fra USA, hvor hun har boet i 9 år. Susanne har også tilbragt 3 år i Dubai, og hendes udlandsophold og møder med fremmede kulturer, har i den grad lært hende, at se det positive i at alt ikke altid er som det plejer.

Susanne har en bred erfaring indenfor bogholderi, og holder især af at beskæftige sig med kundesiden. Af sine kollegaer beskrives Susanne som yderst imødekommende og serviceminded. Hun bidrager til en god stemning på kontoret, og engagerer sig altid fuldt ud med fokus på selv den mindste detalje.

I sin fritid nyder Susanne livet i Rungsted med sin mand og tre dejlige børn. Hun elsker at skabe hygge om familie og venner med lækker mad, og rejser meget gerne med både familie og venner.

Susanne er fast besluttet på at være en del af løbeklubben.

Susanne R. Chand, Finance

Stine

Stine er medlem af økonomiteamet.

Stine har været mere end 20 år i telebranchen med fokus på økonomi, projektledelse og kundeservice og glæder sig nu til at prøve kræfter med en ny, spændende branche.

Hos 21-5 skal Stine foruden varetagelse af økonomi og bogholderi have det forkromede overblik over 21-5s bookingsystem.

Privat bor Stine i Hørsholm sammen med sin hund og det sidste hjemmeboende barn. Formen holdes ved lige med ture i skoven og boldspil af enhver art.

Fritiden bruges på frivilligt arbejde, venner og familie samt så mange rejser og koncerter, som tiden tillader – gerne i kombination. Stine har en uskreven regel om, at én ny storby skal besøges hvert år.

Stine Darmer, Finance & bookingansvarlig

Jesper

Jesper er en del af økonomiteamet.

Med sin baggrund som bachelor i almen erhvervsøkonomi og interesse for regnskab, er Jespers daglige virke fyldt med bilag og økonomi i 21-5 A/S regi samt i de mange ejerforeninger.

Jesper er tidligere studentermedarbejder i en konsulentvirksomhed og har endvidere siddet i support funktionen til et internt IT-redskab, samt været idéudvikler på IT-kundeløsninger.

Jesper bor i Valby, hvor han dedikerer tid til hans film interesse og ofte lægger ører til podcast. Derudover vil man ofte finde Jesper på diverse fodbold tribuner, da han er kæmpe fodboldfan og primært følger F.C. København og Liverpool FC.

I sommerhalvåret finder Jesper fornøjelse i at frekventere en række musikfestivaler med vennerne, hvor han holder særligt af the Orange Feeling på Roskilde Festival - det er et must hvert år.

Jesper Søby Hansen, Finance

Sarah

Sarah er en del af vores dygtige økonomiteam, hvor hun startede i marts 2020.

Inden Sarah kom til 21-5, var hun en del år i autobranchen og senere IT-branchen. Her har humor været en stor del af hverdagen og hun fået en god solid erfaring indenfor både økonomi, løn og HR.

Sarah er en livsnyder, som har let til latter og smil. Hun holder groft sagt af liv og ”alt der gør godt for sjælen”. Jobbet hos 21-5 er i den grad drømmejobbet, hvor Sarah har fået en masse spændende alsidige opgaver, kombineret med en sund livsstil og søde dygtige kollegaer.

Hos 21-5 skal Sarah varetage økonomi, bogholderi og indgå i et tæt samarbejde med HR teamet.

Privat bor Sarah i Stenløse med sin teenagedatter Malou. Fritiden bruges på familie, venner, rejser, koncerter, kick boksning, fitness og en fritidsinteresse som instruktør i Thai bo, Stram op og HIT.

Sarah deltager når muligt på 21-5´s løbehold.

Sarah Schøpzinsky, Finance & HR

Magnus

Magnus er i gang med sit første sabbatår, hvor han arbejder som studentermedarbejder i økonomiteamet.

Som studentermedhjælper varetager Magnus mange forskellige opgaver, der bliver løst med fokus og ved hjælp af hans matematiske forståelse. Iblandt opgaverne kan nævnes afregning af rengøring og forbrug i forbindelse med ejernes ophold i boligerne, tjek af leverandørfakturaer, likviditetstjek af udenlandske konti samt arkivering.

Både kollegaer, ejere, leverandører og andre samarbejdspartnere har glæde af Magnus’ omhyggelige arbejde og velskrevne e-mails.

En stor del af fritiden bliver brugt på fodbold, som han har spillet i 15 år og fortsat spiller - heraf 7 på eliteniveau. Magnus relaterer derfor helt automatisk til disciplin og hårdt arbejde, så han nyder godt af de mange udfordringer dagligdagen hos 21-5 byder på.

Magnus bor i Roskilde med sine forældre og sin lillebror. Grundet den store afstand til arbejdet, har han anskaffet sig en lyserød Alto (Ferrari), så han nemt og elegant kommer frem og tilbage i hverdagstrafikken.

Magnus Winther Lindberg, studentermedarbejder Finance

Marius

Marius er en del af vores dygtige økonomi-team.

Marius er studentermedarbejder i teamet, og han arbejder hos os på deltid, da han ved siden af læser økonomi (polit) på 2. år på Københavns Universitet. Marius arbejdede hos os, da han havde sabbatår - og efter et år på universitetet, er vi meget glade for at have ham tilbage.

Marius er som regel på kontoret en enkelt dag om ugen, og arbejdsopgaverne består bl.a. af betaling af fakturaer til 21-5’s leverandører. Dertil er der også altid en række andre forskellige opgaver, som løses til glæde for de andre i teamet.

Fritiden bliver ofte brugt med vennerne rundt omkring i byen eller med familien i sommerhuset ved Sjællands Odde. I weekenderne ser Marius en del fodbold, hvor klubberne Arsenal FC og Lyngby BK uden tvivl er favoritterne. I sommeren 2018 var han i Rusland for at støtte de danske drenge til VM. Privat bor Marius i en lejlighed på Nørrebro - kun 10 minutter fra studiet på cykel.

Marius er altid klar på en hurtig løbetur i skoven efter en arbejdsdag på kontoret.

Marius Valdemar Mouritzen, studentermedarbejder Finance

Dan

Dan er en del af vores dygtige IT team, hvor han sørger for at der opretholdes en høj kvalitet og sikkerhed i udviklingen og brugen af IT systemer.

Dan en akademisk baggrund som civil ingeniør indenfor Softwareteknologi med speciale i brugervenlighedsdesign og spiludvikling, hvilket giver Dan en både systematisk men også brugerorienteret tilgang til løsningerne, med stor fokus på ”gamification”.

Starten af Dans karriere begyndte i et af Danmarks hurtigst voksende IT konsulenthuse. I den forbindelse har Dan fået en meget bred oplæring inden for oprettelse af nye, og drift af eksisterende IT systemer, store som små - gamle som nye.

I fritiden forsøger Dan at finde balancen mellem sit band, tennis, træning og naturligvis 21-5 løbeklubben. Dan er nørd med stort N og elsker computere og videospil, som dyrkes med familie og venner når tiden tillader det.

Privat bor Dan i Birkerød med sin kone og søn der snart bliver 3 år og med en ekstra på vej. Familien dyrkes med tennis og sejlture til Hven eller i sommerhus på Falster.

Dan Rosenberg Osted, IT troldmand

Monika

Monika er en del af vores IT- og procesteam, hvor hendes rolle er at bygge bro mellem forretningsprocesser og IT. Hun har et stort gåpåmod og en passion for forståelsen af hvad forretning gør og hvordan det kan blive ”oversat” til noget, IT kan understøtte til at gøre deres hverdagsopgaver nemmere. Hun arbejder tæt sammen med Eva om at definere metoder indenfor IT projektudførelse og mange andre spændende opgaver til hjælp for 21-5 forretningen så de kan håndtere deres processer endnu bedre.

Monika har en kandidatgrad som telekommunikation ingeniør fra DTU, men har efter studie skiftet hendes fokus mod IT rådgivning og har arbejdet som Business konsulent i 10 år, før hun blev en del af 21-5.

På den personlige side er Monika oprindeligt fra Litauen, men kom til Danmark for at færdiggøre hendes kandidat og flyttede aldrig tilbage 😊 For nyligt flyttede hun ind i et skønt nybygget hus i Bagsværd med hendes mand og deres 2 drenge. I hendes fritid elsker Monika at lytte til forskellige podcasts, læse bøger og gå lange ture, eller tage en løbetur. Desuden dyrker og underviser hun også i Hot Yoga (Bikram).

Monika Andersen, IT & processer

Christian

Christian er en del af IT teamet, hvor han arbejder på forskellige IT løsninger med henblik på optimering af forretningen og forbedring af brugeroplevelsen.

Christian har en baggrund som civilingeniør inden for matematisk modellering, men har siden universitetet udelukkende beskæftiget sig med IT udvikling. Han har tidligere haft fingrene i både nyudvikling af store systemer, samt at udvikle ny funktionalitet oven på nogle af de mest låste systemer - bankernes kernesystemer. Den meget systematiske tilgang fra matematik tager Christian med sig på de projekter han arbejder på, hvor systemer og dokumentation får fokus, så der ikke bliver glemt noget. 

Privat bor Christian med sin kone og to døtre i Birkerød, hvor familien har fundet sig et rigtigt håndværkertilbud. Selvom Christian ikke er den fødte håndværker, har han hurtigt fået lært en masse. Mange af de tidligere udelukkende elektroniske interesser er derfor skiftet ud med håndværker- og havearbejde i huset derhjemme. Ferierne går næsten altid til familiens ødegård i Sydsverige, hvor det ofte er muligt at komme lidt i "gør det selv" - lære hos svigerfar.

Christian Frausing Brams, IT

Mona

Mona har fokus på IT driften i 21-5. Mona bidrager med sin brede baggrund indenfor specielt IT, data og processer, som hun medbringer fra blandt andet domicil-indretning og ageren 8-armet blæksprutte i mange spændende projekter.

Mona trives godt i mindre virksomheder, hvor man hilser på alle og involverer sig. Hun er altid klar med en hjælpende hånd eller et lyttende øre.
Hendes rolige gemyt og positive natur er værdsat. Mona er glad for Pippis ordsprog: ”Det har jeg ikke prøvet før, så det kan jeg nok godt!”

Mona er glad for sommerhusferier rundt omkring i Danmark og elsker området omkring Svendborgsund, specielt øen Ærø, hvor hun blev gift. Hun savner dog klimaet fra Grækenland, hvor hun har boet som ung og er altid frisk på en gyros til frokost. Hun kommer oprindelig fra Frederiksberg, bor i Mikkelborg i Hørsholm med sin mand Jørgen. Monas datter studerer i Århus, mens sønnike går i gymnasiet.

Mona har haft travlt med frivilligt arbejde i Hørsholm Gymnastikforening, samt været kontakt til kommunens flygtningebørn og man har ofte kunne finde hendes carport fyldt med tøj og møbler indsamlet til familier i nød.
Nu bruges fritiden mest på lydbøger, familien, svømning og lange gåture i området. Det bedste hun ved er et morgendyp i Øresund – også gerne om vinteren.

Mona Wessing, IT Drift

Katrine

Katrine er en del af det hurtigt voksende proces-team, hvor hun i samarbejde med dygtige kolleger har til opgave at optimere forretningsprocesser og identificere områder, som kan løftes og gøres smartere ved hjælp af gennemtænkte og skalérbare IT-løsninger.

Katrine har en baggrund inden for matematik og økonomi og har i mange år arbejdet med databaser og databehandling og fungeret som bindeled mellem forretning og IT, i finanssektoren. De seneste år har været brugt på selvstændig virksomhed inden for teambuilding og underholdning, især med fokus på escape genren.

Katrine bor i Allerød med sin mand Kasper og deres to børn, Mynte og Buster. Fritiden bliver brugt sammen med familien, hvor de spiller brætspil, tager på gå- eller cykelture i skoven, laver krea-projekter, eller bruger nogle timer i køkkenet hvor der hygges med at bage. Bøger er også en stor del af hverdagen i den lille familie, hvor alle elsker gode historier.

Katrine Torm Andersen, IT & processer

Thomas

Thomas er et yderst værdsat medlem af IT-teamet. Han går til sine opgaver med godt humør, omhyggelighed og et glimt i øjet. Han ses ofte på tur rundt i huset hvor han hjælper kollegerne med at løse store og små it-udfordringer – på en diskret men effektiv vis. Han bidrager med sin lune humor og rare væsen til en rigtigt god stemning i det daglige. Vi håber at have glæde af Thomas på holdet mange år fremover!

Thomas blev i sommeren 2019 student fra NGG og har nu gang i et sabbatår.

Privat bor Thomas med sin far i et lille hus i Vejenbrød, hvor han har boet hele sit liv, indtil han ved årsskiftet flytter ud i farens og hans kærestes nye hus i Hjortekær. En stor del af fritiden går med at følge fodboldklubben Leeds United enten foran fjernsynet eller på tribunerne. Derudover kan Thomas godt lide at være aktiv med løbeture, cykelture og fodbold, når han ikke hygger sig i hjemmet i Vejenbrød eller er sammen med venner og familie. 

Thomas Knudsen, studentermedarbejder IT

Hassan

Hassan er medlem af IT teamet, og er en værdsat tilføjelse til 21-5. Hver dag bidrager han nemlig med IT-support til hele huset og er derfor en stor hjælp, når der er computer udfordringer.

Ved siden af sin daglige gang på Rungstedvej læser han på Roskilde Universitet, hvor han er i færd med sin bachelor i Informatik og Datalogi og er godt på vej til snart at starte sin kandidat på samme linje.

Når Hassan så hverken er på Rungstedvej eller på universitetet, så bruger han sin fritid på at designe sit helt eget computerspil. Her udtænker og designer han helt selv hver en detalje i spillet, så han både får brugt sine programmeringsevner samt får friløb for sin kreative side.

Privat bor Hassan i en kollegielejlighed i Trekroner nær Roskilde. Der hygger han med sine nære venner samt hans kæreste, som bor på Nørrebro i København.

Hassan Ahmad, studentermedarbejder IT

Kirstine

Kirstine har en alsidig baggrund indenfor markedsføring, kommunikation samt administration og er en del af vores energiske boligindkøbsteam, hvor hun er krumtap på nyhedsskrivelser og informationsdeling, samt back-office support til boligindkøbsteamet.

Kirstine har arbejdet de sidste mange år i IT-branchen både i Danmark og udlandet. Hun er vant til at have mange bolde i luften, og har øje for detaljen samtidig med overblik over relevant og sammenhængende kommunikation. Hun brænder for at være med til at skabe gode og positive oplevelser - hun samler trådene og får enderne til at mødes, altid med en god løsning for øje.

Kirstine bor i Holte med sin mand, 3 døtre og hunden Frida, i et gammelt hus som altid kræver en kærlig hånd. Fritiden går primært med hygge med familie og venner, og hun holder af at gå lange ture samt alverdens mad- og kulturoplevelser. Foruden at plante blomster i haven elsker Kirstine også at rejse, gerne til bjergene enten sommer eller vinter, eller på nye oplevelser ude i verden.

Kirstine Corell Heiberg, Property Purchase & Marketing

Casper

Casper er dokumentarist hos 21-5 og står for branding, marketing samt videoproduktion.

Casper er en af de yngre kræfter på kontoret og betegner sig selv som et kreativt talent med ’white house potential’. Han går op i detaljen med passion for minimalistisk design og moderne trends. Med en all-around grafisk baggrund og forståelse for god markedsføring, styrker han 21-5 brandet med sit kreative mindset.

Casper har tidligere arbejdet som videojournalist i mediebranchen, hvor han blev kastet ud i et bredt udvalg af opgaver, som for eksempel et live-transmitteret faldskærmsudspring. Senest kom han fra et bureau, hvor han har hjulpet mange virksomheder med branding på sociale medier via annoncering og content produktion.

Privat bor Casper i sin lejlighed i Valby, hvor indretningen med hastige skridt bærer præg af 21-5. Hans dedikerede interesse for film er med til at inspirere ham på jobbet og i hverdagen. Casper prøver så vidt muligt at holde sig sund og rask. Hver morgen drikker han sin grøntsagssmoothie og efter arbejde løber eller går han en tur i Valbyparken med podcast i øregangen. Gåturene betegner han som sit frirum, hvor tankerne og de kreative idéer får frit lejde.

Fritiden bruges på venner, familie, rejser samt oplevelser – gerne kombineret. I weekenden nyder Casper at følge sit fodboldhold Arsenal - når de altså formår at vinde ;-)

Casper Søby Hansen, Branding & Marketing

Martin

Martin er en del af branding- og marketingteamet, hvor han varetager vores online marketing discipliner. Han anser sig selv som en vaskeægte marketingnørd, som til dagligt beskæftiger sig med forskellige annonceplatforme, automation processer og leadgenerering.

Før Martin blev en del af 21-5, var han selvstændig som konsulent for en række virksomheder, hvor fokus var at hjælpe med online annoncering og digital strategi. Inden han blev selvstændig var han ansat ved to forskellige bureauer.

Martin bor i Vanløse, hvor han bruger sin fritid på familie, venner, sport og madlavning. Mandag aften er et helligt tidspunkt for ham, da den står på fodboldtræning med vennerne fra barndomsbyen Hillerød.

Martin har en enorm svaghed for mad, og begejstres altid af diverse anretninger, om end det er et dansk påskefrokostbord, italiensk antipasti, spansk tapas eller fransk charcuteri.

Martin Thomsen, Branding & Marketing

Ane

Ane er vores husalf, som holder vores smukke hus, og sørger for at det hver dag skinner indvendigt og udvendigt. Ane kommer hver dag på kontoret med et stort smil, mere dedikeret og kærlig medarbejder findes næppe.

Ane passer receptionen og byder alle velkommen med smil og glæde, og behandler altid andre som hun selv vil behandles. For Ane betyder det meget at alle føler sig godt tilpas, hun føler et stort ansvar for huset og for hele 21-5 - både holdet på Rungstedvej men lige så meget alle vores ejere, som ofte kommer og besøger os i forskellige sammenhænge.

Ane sørger for at der altid lidt sundt til kroppen herunder både små sunde smoothieshots eller (mindst lige så sunde) eftermiddagssnacks.
Ane styrer de unge mennesker som hver dag kommer og hjælper til i huset, og sørger for at de gør deres arbejde ordentligt. Vi har mange arrangementer her i huset, og her regerer Ane også. Ane koordinerer og planlægger alt det praktiske, og er altid sidste person på fortet - ofte tæt på midnat.

På hjemmefronten hygger Ane i Frederikssund med smukt gammelt hus, køkkenhave, mand, dreng og hund.

Ane Lindgren Hassing, Reception og blæksprutte

Rene

René håndterer de mangeartede og forskellige projekter, som opstår i og omkring 21-5 fantastiske domicil på Rungstedvej. 
Ingen opgave er for stor eller for lille til en hjælpende hånd.

René har en fortid som sælger indenfor tele- og IT branchen. Forskellige omstændigheder betød behov for nye udfordringer, og ønsket om at bruge hænderne noget mere i hverdagen.

Privat bor René i Humlebæk med hustru, 2 voksne børn samt Alba, familiens elskede cockerspaniel.
Huset er et selvbygget stort træhus, som kræver en kærlig men fast hånd.

René elsker gåture med Alba i nærområdet, som tilbyder skov og strand. Dertil kommer afholdelse af ferier, enten i Europa eller i USA, som har en særlig plads i hans hjerte grundet deres flotte naturområder, storbyer og gæstfrihed, som er oplevet ved flere ture over Atlanten.

René nyder at hjælpe til, hvor der er behov for assistance.

René Dyrbjerg, Vedligehold

 

 

Sander

Sander er husets madkunstner. Hver dag sørger han for at vi sammen kan nyde en sund, varierende og lækker frokost. Det er passionen for gode råvarer, nysgerrighed og glæden ved at spise sammen, der driver værket i køkkenet. Også når der er gæster i huset, elsker Sander at kreere diverse menuer og lækre smagsoplevelser. I køkkenet er der altid plads til en snak om gode råvarer, opskrifter og en kop kaffe – og ønsker modtages med kyshånd – det hele forgår med god musik i højtalerne. Man kan altid finde nogle af 21-5’s mest madglade ansatte i køkkenet.

Sander er oprindeligt fra Holland, men har rejst og boet flere forskellige steder i verden. Her har han lavet mad og fundet inspiration til mad for alle verdens hjørner. Derfor er det også mad med ”en smag af hele verden” og varme krydderier, der sammen med gode sæsonråvarer præger køkkenet. Sander har siden 1995 boet i Danmark, hvor han bla. har været køkkenchef på en række restauranter i København, herunder Circus på Østerbro og Kartoteket i indre København. Senest har han haft sit eget cateringfirma, hvor han har leveret frokostordning til en lang række firmaer.

Sander bor sammen med sin kone Charlotte og 2 døtre Frida og Mie i Toelt ved Humlebæk. Her går tiden med en række gør det selv projekter på det gamle bondehus. Sidst projekt har været at åbne op til kip og isolere loftet. Sander elsker en god gåtur, hygge med vennerne og rejser til eksotiske steder. Den oppustelige kajak bliver også brugt flittigt.

Sander Fokke, Køkkenchef

Molly og Musse

Molly og Musse er vores to maskotter, som dagligt spreder glæde i huset :-)


Kontakt os i 21-5, hvis du gerne vil vide mere

Skriv til info@21-5.dk eller ring på 70 26 11 55