Om os

21-5 teamet

På denne side kan I møde de fleste af os på vores dedikerede 21-5 hold, som hver dag arbejder på at opfylde vores familiers drømme, øge deres livskvalitet og ikke mindst skabe plads til kærlighed.

Laila

Laila er spydspidsen i 21-5.

Laila er vores direktør, men det er egentlig ikke det med titlen, der er vigtigt. Laila formår nemlig at lede 21-5 med en passion, en energi, en indlevelse og et nærvær som gør, at hun altid er i øjenhøjde med sine medarbejdere. Nærvær kræver, at man tør se hinanden i øjnene og være der for de mennesker man har omkring sig - både når det er sjovt og rart, men også når det bliver råt og gør ondt. Laila er der hele vejen med hjerte og sjæl og det gør hende til et inspirerende menneske og en respekteret leder.

Ideen til 21-5 fik Laila sammen med sin mand Anders i 2008 - og sammen har de været den drivende kraft bag opbygningen af 21-5 til en Gazelle-virksomhed. Ud over den daglige ledelse af 21-5 er boligindkøb et af Lailas primære arbejdsområder, og hun har en unik sans for at finde frem til de helt rigtige boliger til 21-5s foreninger.

Med 3 børn og en hund derhjemme er der sjældent et kedeligt øjeblik og Laila styrer hjemmet med samme humør og integritet som hun lægger for dagen i 21-5. Gåture i skoven og langs vandet er fast del af hverdagen for Laila (og Anders).

"Alt er godt" er Lailas livsfilosofi.

Laila Køj, CEO

Email: lk@21-5.dk 

Anders

Anders er 21-5’s spydspids sammen med Laila.

Ideen til 21-5 blev skabt over en frokost mellem Laila og Anders i efteråret 2008, som sammen udgør et ret unikt team. 21-5 bliver ledet og drevet af Laila og Anders ud fra et værdisæt, som er fast forankret i dem begge. Læs evt. om vores værdier - klik her

Anders har fra starten taget sig af al kundekontakt i 21-5, men er løbende gledet i baggrunden i den sammenhæng. Anders er ansvarlig for vores kontorer i udlandet, hvor vi også spreder det glade 21-5 budskab, meget af hans tid går med sparring med vores landechefer.

Anders rejser ikke så meget som i de første år med 21-5, 2 skolebørn derhjemme kræver opbakning og lektiehjælp, og det nyder Anders at være en stor del af.

Anders er en fast del af løbeholdet og weekenderne bruges primært med børnene og deres mange aktiviteter. Anders er rimelig aktiv især på og i vandet, alt med vand er godt, men der skal også helst være tid til en tur på et af Nordsjællands smukke mountainbike spor ind i mellem.

Anders Køj

Email: ak@21-5.dk 

Heisel

Anders, som i daglig tale tituleres med sit efternavn for ikke at forvirre begreberne, kom med i 21-5 i slutningen 2009, cirka et år efter ideen blev født.

Laila og Anders indså hurtigt efter de fik ideen til 21-5, at de havde behov for yderligere kompetencer i ejerkredsen.

Heisel har et solidt økonomisk fundament, og har i næsten et årti arbejdet i Danske Bank. Herfra brød han ud i 2007 hvor han startede sit eget IT sikkerhedsfirma. Dette drev han, sammen med sin partner, frem til 2019, hvor sikkerhedsfirmaet blev solgt til TDC.

Heisels rolle i 21-5 er på det strategiske plan, hvor især økonomi og IT er hans speciale. Han har bl.a. designet og bygget første version af vores membersite og bookingsystem til vores foreninger.

Heisel er en person med mange interesser, og fritiden bruger han typisk med en guitar i hånden, bag et klaver, på en landevejscykel eller mountainbike, eller ude på havet i en båd - med eller uden sejl.

Heisel har benene solidt plantet på jorden, og i den jyske muld, hvor han oprindeligt kommer fra Rødekro i Sønderjylland.

Anders Heisel

Email: ah@21-5.dk

Mia

Mia står i spidsen for teamet der formidler 21-5 konceptet.

Mia bliver aldrig træt af at udforske livets muligheder. Hun tager altid imod en spændende udfordring, der kan berige hverdagen med noget af den livsglæde, som hun altid formidler på strålende vis hos 21-5.

Mia kommer fra ejendomsbranchen, hvor hun i mange år har beskæftiget sig med salg, rådgivning og udvikling af projektboliger til private, så der er ingen tvivl om, at hjertet banker for at yde det bedste, skabe gode og værdifulde rammer, både for den enkelte og for fællesskabet/helheden.

Mia har et kæmpe drive, altid i godt humør, smiler og taler måske lidt mere end gennemsnittet, men altid med masser af god energi - og det smitter. Mias motto: ”Go for it!” Vi lever kun én gang (hvad vi ved af), så hvorfor udsætte noget der vil skabe værdi for os nu. 

Bor i Lynge ved Allerød med sine 2 børn og 2 heste. Fritiden bruges med familie, kæreste, venner, sport, rejser og 21-5.

Mia og hendes familie er selv med i DK35 Large, som blev stiftet i december 2019 og glæden er bestemt ikke mindre hos dem, end hos alle de mange andre glade 21-5 ejere.

Mia er med på 21-5’s løbehold 2 gange om ugen, når tiden er til det.

Mia Egedal Carlsen, Head of Sales & Relations

Jakob

At formidle et budskab om at prioritere sine nærmeste og holde rigtig ferie i nogle af de skønneste områder var det, der inspirerede Jakob ved første møde med 21-5. Det driver Jakob, at kunne se folks begejstring, og dét motiverer ham til at være med til at gøre en forskel for ejerne, i nye samt eksisterende 21-5 foreninger.

Efter 17 år som selvstændig i modebranchen, kom tiden til at blive en del af et større og utroligt passioneret team, hvor alle arbejder fælles mod samme mål. Den energi Jakob oplevede da han trådte indenfor i 21-5 første gang, MÅTTE han være en del af.

Jakob drømmer om at blive gammel, og med sin kone i hånden at gå ned til den lokale kaffebar - helst i Italien, i et område hvor man blender ind sammen med de lokale. Han er nemlig skabsitaliener og elsker ALT ved Italien. Duftene, klimaet, folket, landskaberne og selvfølgelig maden, som er i særklasse. Jakob har tidligere boet og arbejdet Italien i et par år.

Jakob holder i øvrigt meget af sit aktive liv med familie, venner, løb, cykling, hockey, sup, ski og yoga.
Han bor i Gl. Holte i et dejligt hyggerækkehus med sin kone Maj og børn; August og My, samt familiens lille yndling, hunden Una.

"Non mollare mai" er Jakobs motto, (det betyder aldrig at give op), og er meget kendetegnende for Jakobs personlighed. Han elsker udfordringer, og at flytte egne grænser.

Jakob Vahl-Zeuthen, Sales & Relations

Caroline

Caroline er et af de vellidte medlemmer af formidlingsteamet, som spiller en afgørende rolle i den første fase i kontakten med nye potentielle 21-5 familier.

Caroline har boet i udlandet i mere end 30 år, på destinationer som Canada, Malaysia, Singapore og endeligt men ikke mindst Frankrig. Udover at passe sin familie, har Caroline arbejdet som kunsthandler i de seneste 15 år og har tidligere været galleriejer i Singapore med et speciale i Indisk samtidskunst.

Caroline er hver dag med til at sprede godt humør med sin rolle i Formidling, når hun deler sin glæde for 21-5 konceptet og føler, at det er som at give en gave når hun fortæller om de mange skønne boliger og destinationer i vores foreninger.

Carolines tre voksne børn arbejder og studerer alle i England, så nu er det hunden, der får mest opmærksomhed og lange gåture i naturen. Fritiden går med at gå på kunstmuseer, læse bøger og være sammen med venner, ligesom der kan blive plads til yoga med kollegerne.

Caroline Behnke Banerjee, Sales & Relations

Lars

Lars har været en del af 21-5 holdet siden januar 2015. Men som privat ven af Laila og Anders, har Lars i lang tid inden han startede hos os, ikke kunnet skjule sin begejstring og fascination af ideen om en helt ny måde at nyde livet i egne udenlandske ferieboliger.

Lars har altid arbejdet internationalt og har igennem de sidste mange år derfor rejst verden tynd. Han beskriver ofte sin rolle hos 21-5 som "bred midtbane spiller" med flere opgaver, men boligsearch, forhandling og indkøb af boliger er dem, der fylder mest for Lars, som derfor har en del rejsedage hvert år. Lars er også en del af teamet med ansvar for al markedsføring.

Lars er passioneret æstetiker og er drevet af glæden ved at finde og skabe de smukkeste boliger, der igen er med til at bringe de store smil frem hos ejerne i 21-5 foreningerne. Han er altid klar til at fortælle begejstret omkring 21-5 konceptet og samtidig har han en passion for at beskæftige sig med alle de spændende udviklingsmuligheder som konceptet byder på. Lars er "hunde-elsker" og outdoor menneske og så snart muligheden byder sig, er han at finde på et bjerg - enten i løbesko, på ski eller på sin mountainbike. 

Lars Heede, Head of Property Acquisition

Maria

Maria har en bred baggrund fra mæglerbranchen, hvor hun har beskæftiget sig med alt fra salg af studie-, projekt og liebhaverboliger til rådgivning af købere i forbindelse med deres boligkøb. Kundernes drømme og ønsker, har altid været i højsædet for Maria, og der er derfor ingen tvivl om, at den brede erfaring kommer i spil, når Maria som en del af Property Aquisition teamet hjælper med at finde boliger der kan skabe rammerne for 21-5 familiernes feriedrømme.

Privat bor Maria på Frederiksberg med sin dreng Malte. Når tiden tillader det, nyder både Maria og Malte at hygge sig med at fremtrylle alt fra både det salte og søde køkken. Weekenderne bruges oftest i Espergærde, hvor Marias kæreste Morten bor sammen med sin datter Sofie. Her hygges der ofte i skoven, på strand eller i haven.

Maria har rejst en del rundt i Asien og Europa, men det er også blevet til besøg i både Kenya, USA og Cuba. Den helt store drøm er en rundrejse i Columbia, men indtil Malte er stor nok til det, går turene til lidt mere børnevenlige destinationer.

 

Maria Højen Storgaard, Property Acquisition

Kirstine

Kirstine har en alsidig baggrund indenfor markedsføring, kommunikation samt administration og er en del af vores energiske boligindkøbsteam, hvor hun er krumtap på nyhedsskrivelser og informationsdeling, samt back-office support til boligindkøbsteamet.

Kirstine har arbejdet de sidste mange år i IT-branchen både i Danmark og udlandet. Hun er vant til at have mange bolde i luften, og har øje for detaljen samtidig med overblik over relevant og sammenhængende kommunikation. Hun brænder for at være med til at skabe gode og positive oplevelser - hun samler trådene og får enderne til at mødes, altid med en god løsning for øje.

Kirstine bor i Holte med sin mand, 3 døtre og hunden Frida, i et gammelt hus som altid kræver en kærlig hånd. Fritiden går primært med hygge med familie og venner, og hun holder af at gå lange ture samt alverdens mad- og kulturoplevelser. Foruden at plante blomster i haven elsker Kirstine også at rejse, gerne til bjergene enten sommer eller vinter, eller på nye oplevelser ude i verden.

Kirstine Corell Heiberg, Property Acquisition

Casper

Casper er dokumentarist hos 21-5 og står for branding, marketing samt videoproduktion.

Casper er en af de yngre kræfter på kontoret og betegner sig selv som et kreativt talent med ’white house potential’. Han går op i detaljen med passion for minimalistisk design og moderne trends. Med en all-around grafisk baggrund og forståelse for god markedsføring, styrker han 21-5 brandet med sit kreative mindset.

Casper har tidligere arbejdet som videojournalist i mediebranchen, hvor han blev kastet ud i et bredt udvalg af opgaver, som for eksempel et live-transmitteret faldskærmsudspring. Senest kom han fra et bureau, hvor han har hjulpet mange virksomheder med branding på sociale medier via annoncering og content produktion.

Privat bor Casper i sin lejlighed i Valby, hvor indretningen med hastige skridt bærer præg af 21-5. Hans dedikerede interesse for film er med til at inspirere ham på jobbet og i hverdagen. Casper prøver så vidt muligt at holde sig sund og rask. Hver morgen drikker han sin grøntsagssmoothie og efter arbejde løber eller går han en tur i Valbyparken med podcast i øregangen. Gåturene betegner han som sit frirum, hvor tankerne og de kreative idéer får frit lejde.

Fritiden bruges på venner, familie, rejser samt oplevelser – gerne kombineret. I weekenden nyder Casper at følge sit fodboldhold Arsenal - når de altså formår at vinde ;-)

Casper Søby Hansen, Branding & Marketing

Martin

Martin er en del af branding- og marketingteamet, hvor han varetager vores online marketing discipliner. Han anser sig selv som en vaskeægte marketingnørd, som til dagligt beskæftiger sig med forskellige annonceplatforme, automation processer og leadgenerering.

Før Martin blev en del af 21-5, var han selvstændig som konsulent for en række virksomheder, hvor fokus var at hjælpe med online annoncering og digital strategi. Inden han blev selvstændig var han ansat ved to forskellige bureauer.

Martin bor i Vanløse, hvor han bruger sin fritid på familie, venner, sport og madlavning. Mandag aften er et helligt tidspunkt for ham, da den står på fodboldtræning med vennerne fra barndomsbyen Hillerød.

Martin har en enorm svaghed for mad, og begejstres altid af diverse anretninger, om end det er et dansk påskefrokostbord, italiensk antipasti, spansk tapas eller fransk charcuteri.

Martin Thomsen, Branding & Marketing

Marianne

Marianne har en alsidig rolle i 21-5, hvor hun navigerer imellem PA-opgaver for Laila og koordinering af aktiviteter mellem de forskellige teams i huset samt kontorets People & Spirit.

Marianne trives med de mange udfordringer som dagligdagen i 21-5 byder på, og holder samtidig af at fordybe sig og sikre, at detaljerne falder godt på plads i alle 21-5s projekter.  

Marianne kommer fra interiør og modebranchen, hvor hun gennem forskellige stillinger altid har haft fokus på at samle trådene og sikre de gode resultater ved fælles positiv indsats. Med sig fra designfelterne og barndommen, har Marianne et stort hjerte for 21-5s destinationer og det internationale.

Privat er Marianne bosiddende i Ålsgårde. Gift med Casper og mor til Albert og Amalie. Fritiden bruges gerne i naturen, i kulturøjemed og på kreative udfoldelser. Ikke sjældent med næsen i kunst, tendenser og æstetik som inspirationselementer til 21-5 universet.

Marianne holder meget af gymnastik, alle slags yoga og havdyp samt en reflekterende løbetur i skoven.

Marianne Steenstrup, PA & Creative Planner

Annette

Annette er ansvarlig for det dygtige team Legal Affairs.

Efter mange år som General Legal Counsel i en større børsnoteret virksomhed har Annette kastet sin kærlighed på 21-5, hvor Annette med sit fantastiske team sikrer kvalificeret juridisk håndtering af alle de opgaver, som skal håndteres i en virksomhed som 21-5. Og med vores vækst er det efterhånden ikke få! Heldigvis påskønner Annette nye opgaver og er ikke bleg for selv at initiere dem.

Annette værdsætter ordentlighed, ærlighed og ”den gode tone”. Det gør det behageligt og trygt at omgås Annette, og erfaringen viser heldigvis også, at ”den gode tone” smitter. Annette har let til smil og svært ved at sige nej til søde sager.

Privat bor Annette i Solrød Strand med sin mand og 3 børn; Oscar og tvillingerne Clara og William. Her benyttes stranden dagligt til motion, hygge og leg eller med en bog eller podcast i ørene.

Familien holder meget af at rejse sammen til Sydeuropa eller USA. Og så er der naturligvis den årlige skiferie i Alperne, der er absolut hellig for Annette.

Annette navigerer efter et kodeks om, at ”du skal sige sandheden, - den er også lettere at huske!”. Det gælder både privat og i sit professionelle liv.

Annette Juhl, Head of Legal Affairs

Philip

Philip er teamleder i Legal Affairs afdelingen.

Philip har en stor passion for landene i Sydeuropa med en særlig forkærlighed for Frankrig, idet han har været bosat i Sydfrankrig i en længere årrække, hvor han arbejdede som ejendomsmægler med salg og udlejning af ejendomme. Han elsker den franske kultur og den franske mad, som han også nyder at lave derhjemme.

Philip er familie menneske og med hustru og 4 dejlige drenge derhjemme, er der sjældent et kedeligt øjeblik. 

Philip har dagligt stor nytte af hans skarpe øje for selv de mindste detaljer, og han gør også ofte brug af sine gode franskkundskaber.

Philip er on-off på firmaets løbehold, men det er ikke lysten der begrænser udfoldelserne, nok nærmere tiden. 

Philip Blixen-Finecke, Legal Affairs

Bettina

Bettina arbejder i teamet for Legal Affairs og holder styr på alle detaljerne i forhold til de administrative processer i ejerforeningerne.

Med sin baggrund fra både rejse- og forsikringsbranchen har hun et godt udgangspunkt for at håndtere de daglige opgaver. Bettina har desuden boet i både Frankrig og Italien, så når der skal kommunikeres med de sydeuropæiske samarbejdspartnere, er der ingen sprogbarrierer.     

Bettina har to voksne børn og bor i Humlebæk med sin mand og deres lille hund Fuji.

Fritiden bruges helst udendørs, meget gerne på gå-, løbe- eller cykelture i skov eller ved strand. Når det er muligt, går turen tit til forskellige afkroge af Frankrig eller Italien, hvor dagene går med besøg på lokale markeder og gallerier. Bettina har en hemmelig drøm om at blive vegetar, men det bliver umuligt, så længe Sander er kok hos 21-5.

Bettina Vaupel, Legal Affairs

Karina

Karina er en del af team Legal Affairs, hvor hun gør brug af sin juridiske baggrund og systematiske tilgang til opgaveløsning. Tidligere har hun været ansat i en erhvervsmæglervirksomhed, i en international pre-school i Dubai og på flere af de københavnske teatre. Noget med hvidvask og GDPR – det signalerer alvor og tryghed.

Privat bor Karina i Fredensborg sammen med sin mand og tre børn, Piet, Timian og Chili. Familien har i mange år boet og arbejdet i henholdsvis Jordan og Dubai, men nyder nu at være tilbage i Danmark hos familie og venner.

I fritiden er Karina oftest at finde på rideskolen med datterens ’låne’pony, på gå-tur med familiens meget aktive hund eller i køkkenet, hvor der kreeres eksotiske retter fra familiens mange rejsemål. I weekenderne nyder familien atter at være hjemme i Danmark og bruger så meget tid som muligt med venner og familie.

Karina elsker at rejse og være på nye eventyr. Storbyferier er det næste på ønskelisten – og det er familien heldigvis også klar på.

 

Karina Terp Andersen, Legal Affairs

Philipa

Philipa er en del af vores dygtige team Legal Affairs.

Trods de få rynker, rummer hendes erhvervsmæssige erfaring mere end et årti som juridisk rådgiver i forsikringsbranchen. Derudover har Philipa erfaring med compliancearbejde, blandt andet GDPR og AML.

Det giver Philipa energi at hjælpe andre og det er en del af hendes personlighed at levere service i topklasse. Derfor passer hun perfekt ind i 21-5-familien.

Philipa bor i Kokkedal med sine to hunde. Når hun har fri, praktiserer hun "mere natur og mindre skærm". Hun er typisk at finde i skoven med hundene. Hun er uddannet hundetræner og driver sit eget lille hundetræningsfirma, ved siden af jobbet i 21-5.  

I mange år var familiens hus i Sydfrankrig fast sommerdestination. Når rygsækken nu pakkes, foretrækker Philipa, at turen går til skidestinationer eller Asien.

Philipa er fan af Buddhas citat "Dvæl ikke i fortiden, og drøm ikke om fremtiden, koncentrér sindet om nuet".

Philipa Kjeldbjerg, Legal Affairs

Christian

Christian er vores højt skattede studentermedarbejder i Legal Affairs.

Han blev student fra Rungsted Gymnasium i sommeren 2021 med Matematik og Samfundsfag på A-niveau. Men selvom han dimitterede fra Rungsted, og i dag bor i nærområdet omkring vores kontorer med sine forældre og sin hund, betyder det ikke at han ikke har været ude i den store verden. Christian har nemlig igennem sit liv boet i Nicaragua, Bolivia og Israel grundet sin mors job, og med en cubansk far har han også et særligt kendskab og tilknytning til Cuba.

Dette har blandt andet givet Christian en kunnen og interesse for at lære nye sprog. Særligt hans spanske og franske sprogkundskaber er værdsat af firmaet, når han for eksempel skal gennemlæse spanske skøder eller kommunikere med franske ejerforeninger.

En ting Christian altid har haft med sig, hvor end han har boet, er sin musikalitet. Særligt ved klaveret har han tilbragt et utal af timer, siden han startede med at spille som 6-årig.  Udover på klaverbænken kan Christian i sin fritid ofte findes til træning i den lokale roklub, eller sammen med sine venner.

Christian Alberto Rodriguez Slente, studentermedarbejder Legal Affairs

Rikke

Rikke er ansvarlig for teamet med det frydefulde navn People & Spirit.

Rikke går med sin behagelige og kvalificerede rådgivning forrest, når det handler om at sikre alle smidige HR-processer. Et mangfoldigt felt, der både tilsikrer, bevarer og udvikler 21-5s DNA.

Rikke er uddannet psykoterapeut og coach og den helt store passion er og har gennem de seneste 25 år været arbejdet med mennesker gennem personlig udvikling – at hjælpe mennesker til en øget bevidsthed i forhold til de udfordringer, de måtte være stillet over for. Ikke mindst banker Rikkes hjerte for at få mennesker til at shine lige dér, hvor de er!

Rikke er kendetegnet ved et stort smil og en høj latter. De vigtigste værdier for Rikke er ærlighed, tillidsfuldhed og ligeværdighed.

Privat bor Rikke sammen med sin kæreste Kenneth, med hvem hun har fået to fantastiske unge mennesker ind i sit liv, Philip og Vincent. Rikke dyrker meget gerne yoga, lidt mindre gerne styrketræning og holder i øvrigt meget af en reflekterende løbetur ved søerne i nærheden af hjemmet i Vanløse.

Rikke Fabricius, Head of People & Spirit

Annette

Annette holder styr på administrative opgaver i HR regi.

Egentligt havde hun forestillet sig at trække sig fra arbejdsmarkedet, men da 21-5 jobbet faldt ned i hendes turban, kunne hun ikke stå for muligheden og det at gøre en indsats for HR.

Annette har en fortid som stewardesse i SAS. De senere år har hendes passion for golf ikke alene fyldt fritiden, men også på det faglige plan. Således har Annette beskæftiget sig med at arrangere mange golfturneringer. Hun er fortsat hyppigt at finde på en golfbane. Om vinteren finder man dog også Annette ved bridgebordet med faste spillemakkere.

Annette bor i Hørsholm, hvor hun nyder masser af familietid med sine to skønne børn, svigerdatter, tre herlige børnebørn og ikke mindst de to søde hunde Molly og Bailey, som også nyder godt af Annettes kærlige selskab på lange gåture.

Annette Steensby, People & Spirit

Trine

Trine er ansvarlig for Property Operations & Support teamet.

Trine sikrer at driften kører på skinner til ejernes store fornøjelse. Hun sørger sammen med sit team for, at der indhentes alle de rigtige papirer fra ejerne til indkøb af boligerne, afholder møder med vores ejerudvalg, sikrer at ejendommene er vedligeholdt, samt sørger for en kyndig support til alle vores ejere før, under og efter deres besøg i boligerne.

Med baggrund som leder af forskellige funktioner i den finansielle sektor, brænder hun for at kommunikationen med ejerne sker i 21-5's ånd. Med sit overblik, høje humør og drive er hun en vellidt kollega.

Trine bor i Fredensborg med sin mand, 2 børn og 2 hunde. Fritiden går med børn, venner og familie. Trine rejser også flittigt både kortere og længere ture - Skagen og USA er nogle af favoritterne. Hun holder også af at gå lange ture i naturen med familie og venner, lave god mad og slappe af med en bog.

Trine Gammelgaard Stuhr, Head of Property Operations & Support

Anna

Anna er teamleder for de administrative anliggender i Property Operations & Support.

Anna forbereder oplæg og materialer til ejerudvalg og generalforsamlingerne i alle 21-5's foreninger til stor glæde for alle. Med sit store overblik varetager hun alverdens projekter og koordinerer processerne i Supporten, så det hele tiden sikres at det hele forløber så effektivt og smidigt som muligt. Anna har altid et smil på læben og er en meget vellidt kollega.

Anna har en kandidatgrad i samfundsfag og international udvikling, og har under og efter hendes studier haft forskellige stillinger i ind- og udland. Hun har blandt andet arbejdet på den danske ambassade i Paris, evalueret klimaprojekter i Vietnam og fungeret som projektkoordinator i et konsulenthus.

Privat bor hun på Nørrebro i København, og bruger fritiden på at høre podcast, dyrke yoga og lave mad med hendes kæreste. Anna elsker at rejse ud og opleve nye steder, kulturer og mennesker, men holder ligeså meget af familiens sommerhus i Rørvig.

Anna Henriksen, Property Operations & Support

Julie

Julie holder styr på de mange administrative opgaver der følger med boligdrift og ejersupport. Med hendes baggrund indenfor markedsføring og kommunikation, nyder hun kontakten med mange forskellige mennesker i en variation af opgaver og dialoger. Julie er god til at bevare roen i hektiske miljøer, og trives med at have mange bolde i luften på én gang. 

Julie har en kandidatgrad i kommunikation og har under og efter endt studie brugt en del tid på frivilligt arbejde, hvor hun har hjulpet forskellige velgørende organisationer med kommunikation, PR og markedsføring.  

Privat bor Julie i Hillerød med sin mand og deres to piger. Meget af hendes fritid går med venner og familien og hun bruger ofte mange timer på naturlegepladser. Julie elsker derudover at udfolde sine kreative evner ved syning, hækling og ved at strikke. I ferier rejser hun gerne afsted og hun bruger ofte sine weekender på Møn sammen med familien.

Julie Rebecca Zester, Property Operations & Support

Hannah

Hannah er en del af Property & Operations teamet, hvor hun med sit meget vellidte væsen elsker at gribe udfordringer. Hun gebærder sig på fineste vis i en hverdag med fart over feltet, og en presset kalender fyldt med arbejde, venner og familie. Hun bor i København med en god veninde og holder meget af at være flyttet ind til indre by, hvor der er masser af liv. 

Hannah er student fra Virum Gymnasium i 2020, hvorefter et ophold på Vallekilde Højskole gav Hannah mulighed for at fordybe sig i hovedfagslinjen ”Event og lederskab”.

Hannah holder af at være i gang hele tiden, og har haft fritidsarbejde siden hun var 13 år - primært i servicebranchen. Hun elsker at rejse og opleve anderledeshed ved at være i fremmede omgivelser. Det var blandt andet det der førte hende til Mississippi som udvekslingsstudent, hvor hun fik indgående kendskab til sydstaternes kultur og blev flydende på engelsk.

Udover 21-5, byder Hannahs fremtid på en videregående uddannelse som ikke alene rammer hendes interesser, men som også giver plads til at arbejde kreativt med kommunikation og medier. 

 

Hannah Dina Sørensen, studentermedarbejder Property Operations & Support

Trine

Trine er vores vellidte og kompetente teamleder af supportteamet.

Hun har arbejdet 16 år i rejsebranchen, hvor hun startede som guide i udlandet, tog så en anden uddannelse, og kom tilbage til rejsefaget. Her var hun i mange år ansvarlig for et salgs- og produktteam.

Trine har under den globale Corona pandemi været flittig i Covid19 Smitteopsporingsenheden hvor hun, også i en teamlederfunktion, har guidet befolkningen og brudt smittekæder. Alt sammen en stor indsats for at vi alle kan komme tilbage til en “normal” hverdag igen.

Privat bor Trine sammen med Mikkel på Islands Brygge. Fritiden bruger hun ifølge Mikkel ALT for meget tid på heste. Trine holder af at ride 3-4 gange om ugen på sin venindes hest i Fredensborg. Trine elsker naturligvis også at rejse, og har en stor forkærlighed for det græske øhav og Portugal.

Trine Bodholdt, Property Operations & Support

Maj-Britt

Maj-Britt er en del af vores dygtige og ihærdige supportteam.

Maj-Britt har arbejdet i forskellige brancher gennem årene, og har især været glad for sit tidligere arbejde i tøjbranchen, hvor hun var ansvarlig for blandt andet det franske marked. Her kunne hun nemlig dyrke en stor passion - kærligheden for det franske. Maj-Britt taler flydende fransk og elsker at gå på loppemarkeder især i Paris, og finde gode gamle franske skatte.

Privat bor Maj-Britt med sin søn i Helsingør med Kronborg, skov og strand som naboer.

Fritiden bruges på løb i det kuperede terræn i skoven, yoga, meditation, male billeder samt at se franske film.

Maj-Britt Jensen, Property Operations & Support

Karin

Karin har arbejdet i mange forskellige brancher inden hun landede hos 21-5. Hun har været bartender, støttepædagog, skuespiller, keramiksælger, receptionist, personlig assistent med mere. Fælles for det hele er, at der er plads til smil og varme. Hendes motto er: Husk at dele smil ud. 

Karin elsker at rejse med sin mand og deres to drenge i den store verden. De tager gerne på Road trip gennem Europa. Men særligt Filippinerne og Bali er yndede rejsemål, det er ikke luksushotellerne der trækker, men snarere små vakkelvorne sivhytter på stranden. Så er det også dejligt nemt når familien skal ud og snorkle og dykke.

Karin bor på Bispebjerg med sin mand Thomas og sønnerne Magnus og August. Hun er storforbruger af de kulturelle tilbud i byen. Hvis hun ikke er til koncert, eller i teateret, er hun sikkert i biografen.

Karin har i øvrigt en forkærlighed for prikker og farver, hvilket ofte kan ses på hendes kjoler.

Karin Sjørup Østedgaard, Property Operations & Support

Anette

Anette er en del af vores dygtige supportteam.

Anette har boet og arbejdet flere steder i udlandet: Italien, Spanien, Frankrig, Schweiz og for en kort periode USA. Hun taler derfor en del sprog, som hun glæder sig over at bruge i supporten.

Anette har i mange år arbejdet med privat sygeforsikring for udlændinge i udlandet men kommer senest fra Falck Global Assistance, som assisterer danskere hvis de kommer galt afsted i udlandet.

Privat bor Anette i Birkerød, hvor hun bruger en del tid på at flytte rundt på planterne i sin store have - der er vel altid plads til en staude mere. Anette elsker at rejse og tager ofte afsted både på korte smutture i Europa eller længere rejser til blandt andet Indien og Mexico.

Anette Stege, Property Operations & Support

Anne

Anne er destinationsansvarlig, med hovedfokus på Chamonix, hvor service og support af de dejlige boliger og søde ejere ligger øverst i hverdagen.

Anne holder af at have en energisk hverdag med mange bolde i luften. At være i tæt kontakt med alle ejerne af boligerne samt samarbejdspartnere, der bidrager til at få boligerne til at fungere optimalt og sikrer at boligerne står klar når ejerne ankommer.

Anne har en baggrund som fysioterapeut og en Master i Sundhedsantropologi. Hun har igennem de seneste år arbejdet som Indkøber og projektleder i det regionale og kommunale, primært indenfor sundhedssektoren.

Krop og sind bliver motioneret med mange lange gåture, Pilates og masser af lydbøger.

Fritiden bliver brugt i huset i Birkerød, hvor familien bor i den ene længe af en bondegård. Hun er handykvinden i hjemmet som er blevet istandsat fra kælder til kvist. Haven er fyldt med blomster og bede – der kan altid findes plads til endnu en plante, og er stedet hvor hun kobler af fra hverdagen. Hos Anne står døren altid åben og der er altid plads til endnu én ved middagsbordet eller tid til en kop kaffe hvis der kommer gæster forbi.

Anne elsker at rejse. Hun har været jorden rundt før der kom børn til, men nu rejser hun mest sammen med familien eller gode venner.

Anne Borlund, Property Operations & Support

Anne

Anne er en del af Property Operations & Support og har et stort og varmt hjerte, der brænder for at skabe de ekstraordinære kundeoplevelser.

Oprindeligt uddannet i hotelbranchen med en Mastergrad i Hotel Management fra England, har Anne på sine tidligere arbejdspladser altid arbejdet med udvikling - og opbygning – af servicekoncepter. Efter en del år i større korporative virksomheder, føler Anne nu, at hun har fundet hjem hos 21-5, i en virksomhed der brænder lige så passioneret for den ægte, naturlige service som hun selv gør.

Privat er Anne gift med Peter og sammen har de tre piger. Fritiden går med familien og istandsættelse af et stort gammelt hus i Hornbæk, der krævede en masse kærlighed, da de flyttede ind i det. Anne elsker stranden og skoven i Hornbæk og det hyggelige lokalmiljø. Kæresteture bliver prioriteret, når mormor kan bookes til at passe pigerne og ellers er Anne altid i gang med en god bog, elsker et godt glas vin og hygge med gode venner, naboer og familie.

Anne Møller Jakobsen, Property Operations & Support

Daniel

Daniel er en del af det dygtige supportteam.

Daniel er egentlig uddannet skolelærer, da han holder meget af at lære fra sig, formidle og være med til at danne og uddanne. Daniel har dog altid befundet sig meget i restaurationsbranchen og har nok inderst inde vidst at han ikke skulle være skolelærer hele sit liv. Da han kom ind i hotelbranchen fik han øjnene op for drift, afvikling, opbygning og udvikling. Fra hotelbranchen har han lært altid at have øje for detaljen, altid have gæsten/kunden i fokus, at være omstillingsparat og handlekraftig.

Selvom Daniels mor er fransktalende og nu bor i Frankrig – så er Daniel en rigtig københavnerdreng. Født og opvokset i indre storby, nu bosiddende på Vesterbro med sin kæreste, hans lille datter og store søn hver anden uge.

Daniel har altid været meget aktiv og dyrket meget sport. Fodbolden har haft største prioritet. Han er dog gået videre til næste generation, og bruger nu en masse fritid på at træne sønnike og hans fodboldkammerater i KB. Derudover har han også leget handyman i sommerhuset, som han og kæresten har investeret i, og gennemrenoveret. Her finder man forventeligt Daniel en del weekender rigtig mange år frem.

Daniel Fixen, Property Operations & Support

Sue-Ann

Sue-Ann er en del af vores engagerede supportteam, hvor hun primært har ansvaret for udvalgte boliger og leverandører i Chamonix og Toscana.

Sue-Ann har en professionsbachelor i finans, og har arbejdet i ejendomsbranchen i 5 år, hvor hun tidligere har beskæftiget sig med både administration og kundeservice. Hun brænder for gode kundeoplevelser og med hendes smil, professionelle håndtering samt sans for struktur, er ejerne og boligerne altid i kyndige hænder. 

Sue-Ann elsker at rejse og opleve nye kulturer. De bedste rejser går til Uganda for at besøge sin familie og opleve den ugandiske natur og kultur. Hun har også tidligere boet i Kenya og Tanzania. Derudover elsker hun at stå på ski og taler flydende både dansk og engelsk.

Hun bor i Nærum og bruger fritiden på at gå i fitness med sine venner, lave mad, hækle og lave DIY projekter med sin kæreste.

Sue-Ann Frederiksen, Property Operations & Support

Barbara

Barbara er en del af vores dygtige Property Operations and Support team.

Barbaras far er italiensk, og udover at besidde en bachelor i italiensk fagsprog, har hun været bosat i Italien i 5 år, hvilket gør hende til en essentiel nøgle i henhold til ejersupport på ejendomme og 21-5 ferier i Toscana.

Barbara kom til 21-5 fra medicinalbranchen, hvor hun var i mange år. Herfra havde hun opbygget en solid erfaring - en robusthed i at håndtere operationelle og koordineringsmæssige hasteopgaver. Noget vi har stor glæde af, når Barbara hver dag prioriterer skarpt og hurtigt.

Feriedestinationer både i udlandet og i Danmark, hvor det er muligt at vandre, er Barbaras foretrukne private ferieform. Der må dog også gerne være tid til at dase og ikke skulle planlægge hele dagen.

Sammen med gåturene er Barbara også meget fokuseret på nærende og bæredygtig kost. Det er vigtigt for Barbara at være omringet af søde, smilende og inspirerende kolleger, og det må man sige, hun har fundet her hos 21-5.

Barbaras hjerte brænder for at skabe bedre vilkår for alle slags dyr. Noget hendes 4 elskede huskatte i Vanløse nyder godt af. Ud over kattene, så bruges fritiden sammen med venner og familie.

Barbara Nobbio, Property Operations and Support

Claudia

Claudia arbejder i Property Operations & Support teamet.

Claudia har en baggrund indenfor sprog og er drevet af relationer og af glæden ved at servicere folk. Claudia har et lyst sind og er generelt nysgerrig på mennesker.

Claudia har altid arbejdet i internationale miljøer med stor kundekontakt, de sidste år bl.a. indenfor rekruttering i medicinalvareindustrien, hvor hun har hyret mange folk med sin ’tough-love no bullshit’ og ærlige approach.

Privat set, bor Claudia med sin bedre halvdel Anna – en rebelsk katalaner (hvorfra hun har arvet lidt nødvendigt temperament) og 3 børn. Med børn der dyrker hver sin sport, går meget af fritiden med logistik.

Ferierne bliver ofte brugt i ”Møllenborg slot” en gammel fredet mølle i Katalonien hvorfra der dyrkes både vin og oliven – en lille nebengeschäft.

Claudia’s motto er, at det skal være sjovt. Derfor er hun ikke med i løbeklubben, men er til gengæld en ivrig tennisspiller, for det er – efter hendes mening - sjovere at lege og løbe efter en tennisbold... Det er også her, at hun kan få lov at fordybe sig og nørde lidt teknik og at få udfordret sin psyke ved at spille klubkampe. Alpintski og yoga er også med på favoritlisten af interesser.

Claudia Sohns, Property Operations & Support

 

Elias

Elias er et meget værdsat medlem af Supportteamet. Altid klar til at give en hjælpende hånd med, uanset om han omhyggeligt registrerer supportsager eller følger op på leverandører med et stort smil.

I sommeren 2021 blev Elias student fra Espergærde Gymnasium, med en engelsksproget og samfundsfaglig studieretning. Da han herefter besluttede sig for sabbatårs arbejde, faldt valget naturligt på 21-5, idet konceptet er meget velkendt for ham. Elias mor er nemlig at finde i 21-5s Designteam.

Privat bor Elias i Humlebæk med sine søskende, sin mor og hendes mand. Han elsker at træne i fitness med sin kæreste, Katinka. Derudover bliver fritiden brugt på at spille fine toner på guitar og tilbringe tid med vennerne. Han holder også af at læse en god bog i ny og næ

Elias Garcia Weiergang Ipsen, studentermedarbejder Property Operations & Support

Mathilde (Thilde 2)

Mathilde er en del af det unge hold i supportteamet. Hun blev student i sommeren 2021 fra Birkerød Gymnasium, og er et meget vellidt og velkendt ansigt hos 21-5, da hun siden 8. klasse har arbejdet på kontoret, hvor hun har hjulpet til når der er afholdt aften arrangementer i form af blandt andet generalforsamlinger og åbningsmøder. Efter sin studentertid begyndte hun fuld tid, og hjælper nu med driften af de skønne ferieboliger.

Mathilde har boet i Cambodja i 3 år, hvor hun gik på international skole. Her dyrkede hun blandt mange andre sportsgrene svømning på høj plan.

I Mathildes fritid bruger hun en hel del tid med hendes bedste veninde Mathilde, som også er at finde på 21-5 kontoret. De har fundet sig en fin lejlighed i Farum og på længere sigt vil de begge gerne uddanne sig til politibetjente, og drømmer om at tage en 4 måneders værnepligt som ekstra forberedelse til politiskolen. Søde – men seje og cool piger.

Mathilde Østlie Thøgersen, studentermedarbejder Property Operations & Support

 

Caroline

Caroline er student fra Lyngby Handelsgymnasium i 2019 og arbejdede et års tid som studentermedhjælper i smykkevirksomheden Carré, hvor hun håndterede diverse administrative opgaver samt var ansvarlig for logistikken.

Den fine balast har hun med sig til 21-5 support og administrationsteamet, hvor hun nyder at have mange bolde i luften, og strukturen har hun helt styr på. Ingen opgaver er for store eller små; Caroline står altid klar med en hjælpende hånd.

Caroline nyder også at udfordre sig selv på andre planer og rejste derfor i januar 2020 til USA for at læse på college i Santa Barbara i Californien i 5 måneder. 

Caroline bor i Charlottenlund med hendes kæreste og hun elsker at bruge tid med sine venner og familie. I sin fritid dyrker hun pilates og stræber flittigt efter at gå mindst 10.000 skridt om dagen!

Når Caroline ikke holder styr på 21-5 sager, så studerer hun projektledelse på CBS.

Caroline Aabye-Hansen, studentermedarbejder Property Management & Support

Laura

Laura blev i sommeren 2019 student fra Rungsted Gymnasium, fra en engelsksproget studielinje.  I efteråret 2019 arbejdede Laura her på kontoret som vikar i receptionen, hvorefter hun rejste til Australien i 4 måneder. 

Her arbejdede hun med poloheste i en stald uden for Melbourne og tilbragte derefter en måned på at opleve Australiens østkyst med en veninde indtil Corona satte en stopper for yderligere rejseaktiviter. I hendes fritid kan man finde hende på polobanen hos Copenhagen Polo Club, hvor hun også har tilbragt det meste af 2020 med at afvikle events, spille kampe og daglig drift af staldene. Laura nyder at være aktiv med veninder og venner, men nyder samtidigt at sænke farten og bruge tid på at male og andre små projekter. 

Laura elsker dyr, og gensynsglæden med husets firbenede maskotter var dermed stor, da hun blev genansat, denne gang som studentermedhjælper for det fantastiske team i Supporten. 

Planen er til foråret at flytte ind til København med en veninde, og fortsætte studielivet.  

Laura Heldt Kristensen, studentermedarbejder Property Operations & Support 

Louise

Louises professionelle passion er i høj grad at få hele puslespillet til at gå op, med stor dedikation og omhu for alle detaljer. 10 års erfaring indenfor ledelse og projektledelse med en baggrund fra modebranchen og rejsebranchen.

Louise er drevet af at skabe resultater gennem en empatisk og engagerende ledelsesstil, og tror på at de bedste resultater kommer gennem trivsel, kultur og værdier.  

Gift med Mikael, Mor til Elias, Noah og Mailea. Har rejst, boet og arbejdet i udlandet i flere år, blandt andet et par år på Hawaii, et par i New England og et enkelt på et krydstogtskib.

Louise her en stærk kreativ side og en stor passion for alt hvad der ånder æstetik, især blomster og have.  

Weekenderne går ofte med en 8-10 besøg på den lokale planteskole, istandsættelse af gammel villa i Humlebæk, venner, kultur, løbeture i skoven og dyp i Øresund. Naturen omkring os er nemlig fantastisk, selv når man har set det meste af verden.

Louise Weiergang Ipsen, Head of Design

Amalie

Amalie er en del af designteamet sammen med Louise. Her fungerer Amalie som Louises højre hånd i både administrativt og planlægningsmæssigt øjemed. Hun varetager blandt andet opgaver, som omhandler dokumentation af materialer i 21-5s huse samt kontakten med arkitekter og entreprenører.

Amalie blev student i sommeren 2020 fra Hillerød Handelsgymnasium. Der erfarede Amalie sin gode evne til at holde et godt overblik og strukturere sit arbejde i den daglige rutine. Amalies mor, Mia, arbejder i formidlingsteamet, hvorfra Amalie gennem utallige besøg på Rungstedvej, har lært, hvor dejligt et arbejdsmiljø 21-5 er. Derfor var det oplagt for Amalie, da der opstod mulighed for at udvikle hendes kompetencer i Designteamet.

En stor del af fritiden bruges med hesten, familien, veninderne og kæresten. Derudover er Amalies forældre med i DK35 Large, hvorved Amalie har et indgående kendskab og særlig god forståelse for 21-5 konceptet, ligesom hun deler glæden ved boligerne sammen med de mange andre ejere.

Amalie Egedal Carlsen, koordinator Design

Camilla

Camillas baggrund indenfor eksport, retail- og modebranchen, har givet hende en bred indsigt i mange facetter indenfor igangsættelse, koordinering og eksekvering. Hun følger sine opgaver tæt fra A-Z og arbejder ud fra mottoet ”hvor der er vilje, er der muligheder”.

Den største tilfredsstillelse for Camilla er, når et stort puslespil går op i en højere enhed, når alle er glade og tilfredse med resultatet – og der må gerne være fart på. Det bedste er at yde ud over det sædvanlige og udfordringerne må gerne komme an.

Fart over feltet har der i øvrigt været i Camillas 15 år som håndboldspiller tillige med 10 års ungdomstræning indenfor sporten. Camilla trives i miljøet, hvor holdånden spiller en stor rolle, og alle er med til at nå målet i fællesskab. Og hun sætter en ære i, at folk iblandt hende trives og er glade.

Camilla er gift med Christian og sammen har de to børn, Oscar og Josephine. Udover det består familien af to store hundebasser – Pluto og Obelix. Camilla er et stort familiemenneske, og elsker at arrangere fester for familie og venner. Gåture i skoven med hundene har høj prioritet og giver god energi. Den store passion er skiture og rejser til USA.

Camilla Dahl Pedersen, Projektkoordinator Design

Kamilla (Mille)

Mille var vores medarbejder nummer to tilbage i 2014, så hun startede også i de ydmyge men meget hyggelige lokaler i bunden af carporten i Trørød. Mille startede i administrationen, som blev ledet kyndigt af hendes professionelle og sympatiske væsen.

Efter rigtig mange år i advokatbranchen, havde Mille behov for et retningsskifte. Da vi samtidig havde behov for en meget kvalitetsbevidst medarbejder med gode sprogkundskaber (Mille har boet og arbejdet i London i en årrække), viste det sig at være et perfekt match.

Mille har tidligere været ansvarlig for administrationen og supporten, men er nu via hendes nærmest intuitive sans for indretning en helt særlig brik i vores dedikerede styling- og klargøringsteam, hvor hun stråler med sit lyse sind og store overblik. Teamet er med i valget af farver og materialer, og rykker ud til sidst når boligerne er møbleret, og spreder tryllestøv og atmosfære i boligerne, så de bliver skønne indbydende hjem - og ikke blot boliger med møbler i. En særdeles vigtig funktion i 21-5.

Mille rejser rigtig meget, men når hun er hjemme, holder hun styr på sine 2 dejlige unger. Mille er sådan lidt on-off på løbeholdet, men dyrker yoga og anden træning når hun er i landet.

Kamilla Falkenberg Høeg, Jazz & Completion

Anne

Anne er vores friske pust i hverdagen, der med sin humor og sit energiniveau, som er langt ud over det sædvanlige blandt andet sørger for at indkøbe og koordinere alle de "småting" til boligerne, som gør dem til hjem.

Anne kommer fra ti år i møbelbranchen og har derfor et naturligt afsæt i indretning og indkøb. Vigtigst af alt er, at hun har et fantastisk øje for indretning, som vores foreninger nyder godt af.

Anne udgør en fast del af styling-, klargøring- og indretningsteamet, hvor hun bl.a. bruger meget tid på indkøb til boligerne. Hun er med i valg af materialer og farver, og hun er med når der skal spredes det særlige tryllestøv ud over boligerne, så de ender som drømmeboliger for vores 21-5 familier.

Når Anne ikke er på kontoret eller ude at rejse, bruger hun tiden med sine to børn.

Anne Bang, Jazz & Completion

Lotta

Lotta er en glad svensk flicka, som havnede i Danmark efter at have flyttet rundt i både Sverige og i resten af verden i mange år. Lotta er oprindelig uddannet skolelærer, men har tilbragt de seneste 5 år i retailbranchen, og er nu meget glad for at være landet i 21-5 og i særdeleshed i klargørings- og indretningsteamet.

Lotta trives bedst når der er fart, og når dagene ikke ligner hinanden for meget. Lotta har et udpræget kreativt gen, som når det kombineres med hendes vindende væsen og ønsket om at gøre en forskel, gør hende til et meget attraktivt medlem af teamet.

Lotta elsker at rejse og opleve verden. Hun tilbringer sin fritid med venner og familie, og hun dyrker også gerne yoga og står på ski. Indretning og mode har altid været en stor interesse, som hun derfor bruger meget tid på når hun studerer Instagram og andre inspirationskilder.

Lotta bor med sin kæreste i en smuk lejlighed på Frederiksberg, og er ofte på spændende by- arkitekt- og naturvandringer.

Lise-Lotte Jonasson, Jazz & Completion

Julie

Julies flittige og smilende væsen er til stor glæde i klargøringsteamet, når der modtages og holdes styr på de mange indkøb der foretages til boligerne, så de fremstår som de perfekte feriehjem.

Julie kendte allerede en del til 21-5 og indretningen af boligerne inden hun startede, da hendes familie har været en del af konceptet igennem flere år, og Julie derfor har været på mange dejlige 21-5 ferier inden hun selv blev en del af at skabe dem.

Med sig har hun en studentereksamen fra Nærum gymnasium, hvor hun excellerede i engelsk og spansk. Og et stort hjerte for børnepasning. Vi har et stort hjerte for at have fået Julie på holdet, arbejdsom og serviceminded, og altid klar til at registrere alle de fine sager der håndteres.

Julie Emma Gunderskov, studentermedarbejder Jazz & Completion

 

Ulrika

Ulrika spiller en vigtig rolle som koordinator for hele Property Development paraplyen, hvor hun på daglig basis bevarer et gyldent overblik over byggepladsprojekter, klargøringsprocesser, og opfølgende vedligehold af boligerne.

Ulrika er halv-svensk og kommer fra en baggrund i rejse-, reklame- og mediebranchen, hvilket har givet hende en stor erfaring med koordinering, projektledelse, personaleledelse og det at få puslespillet til at gå op i en højere enhed med godt humør og mange deadlines. 

Både privat og professionelt vægter Ulrika empati, engagement, dedikation og trivsel højt. Værdier som smitter positivt af på kollegaerne og hverdagen. Man kan ganske enkelt ikke undlade at få et smil på læben når Ulrika sender et godt grin afsted.

Privat bor Ulrika i København, hvor fritiden går med at være sammen med hjertefamilien, gode venner og sine 5 lånebørn. Rejser, kulturelle oplevelser, mode og indretning er også højt på prioritetslisten – ligesom fotografering, vinterbadning og svømning er, når hverdagen og vejret tillader det.

Ulrika Svedborn Jensen, Property Development Coordinator

Wayne

Wayne er projektleder for de indkøbte 21-5 boliger.

Wayne er oprindeligt fra Irland, og ja - han bliver ind i mellem forvekslet med en anden dygtig fodboldspiller. Fodbold har altid været en stor del af Waynes liv, og på et tidspunkt var det ved at blive alvorligt, men han kom heldigvis på andre tanker.

Wayne har rejst en del, og har arbejdet både i Tyskland og i Australien, hvor han bl.a. var med til at bygge det olympiske stadion til OL i 2000.

I 2001 kom han tilbage til Danmark, hvor han har to dejlige børn.

Wayne er byggeleder på alle vores ombygninger, og han tilbringer derfor meget tid rundt omkring i Europa.

Wayne har et meget vindende og ærligt væsen, som er meget svær at blive sur på, og han er meget afholdt af sine kollegaer i 21-5.

Wayne er en decideret holdspiller, som skaber stor værdi i sit arbejde for 21-5.

Wayne Rooney, Construction

Martin

Martin er projektleder i 21-5´s byggeteam. Han er uddannet tømrer samt bygningskonstruktør og har omfattende erfaring fra byggebranchen både i udførende, ledende og rådgivende roller, senest på arkitekt tegnestue.

Hjertet banker for transformation og renovering, hvor æstetik og god byggeskik vægtes højt.

Martin er en engageret og dedikeret medarbejder, med sans for detaljen. Han brænder for ”det gode projekt,” hvor der er styr på tingene og hvor kommunikation og samarbejde danner fundament for projektet.

”At skabe hjem, er noget ganske særligt” 

Martins interesser er blandt andet arkitektur, fotografering, rejser - og så elsker han nye oplevelser.

Martin Rutkjær, Construction

Vibeke

Vibeke trives bedst med noget om ørerne, og er med sin utrolige energi en vigtig rolle i byggeteamet.

Vibeke har været en del af 21-5 siden januar 2015 og startede i de ydmyge, men meget hyggelige, lokaler i Trørød. Vibeke startede som en del af administrationen, og fik hurtigt vist sine kompetencer indenfor projektstyring, da hun dengang bl.a. var med til at styre byggeprocessen i forbindelse med istandsættelsen af det nye domicil på Rungstedvej sikkert og effektivt i mål.

Vibeke var i en periode teamleder af administrationen og supporten og har således kendskab til rigtig mange af processerne her i huset, hvorfor det giver rigtig god mening, at Vibeke i dag sørger for at alle processer og detaljer er på plads, når hun er med til at lede de mange komplekse byggeprojekter i mål.

Vibeke er ubestikkelig og tingene skal være i orden, kvaliteter som vi sætter stor pris på, når hun håndterer mange af vores samarbejdspartnere rundt omkring i verden.

Vibeke har et dejligt væsen og en imødekommenhed, der gør hende til en værdsat kollega, vi alle sætter stor pris på.

På hjemmefronten har Vibeke 3 børn med sin engelske mand, og Vibekes største fritidsinteresse udover familien er 21-5.

Vibeke Sax Holst, Construction & Maintenance

Bettina

Bettina er en del af vores energiske byggeteam – og er altid klar til at være behjælpelig med, hvad der end måtte være behov for, af stort og småt.

Bettina har boet så mange år i Italien, at hun næsten føler sig mere italiensk end dansk. Hun har erfaring som salgssupporter fra mange forskellige brancher og er vant til, at få tingene løst hurtigt og effektivt.

Privat bor Bettina i Hørsholm med sin italienske mand og sin datter, som også kræver hendes omsorg og nærvær. Bettina rejser ofte med familien til Italien, for at besøge vennerne i Toscana eller svigermor i Milano.

Fritiden bliver brugt på madlavning, udflugter og som frivillig i Hjernesagen.

Bettina Lauritsen, Construction

Thomas

Thomas er en del af vores dedikerede byggeteam. En engageret kollega, som brænder for renoveringen af de nye 21-5 boliger og skabe de perfekte rammer. Thomas har altid en positiv tilgang til de mangfoldige opgaver der opstår i byggeprojekterne, og derudover er han vellidt for sit ønske om, at det til enhver tid skal være sjovt at gå på arbejde.

Privat holder Thomas til i et dejligt hus i Dragør sammen med sin kæreste Cemile. Så tit som muligt rejser parret gerne til Didim i Tyrkiet hvor de har en lejlighed.

Fritiden bruges også på to hjul, enten på racercykel, hvor turen er gået til Paris med Børnecancerfonden. Eller en tur på mountainbike eller Harley rundt om i landet. Thomas holder også af at bruge en del timer på havnen, hvor parrets båd er beliggende.

Thomas Bendtner, Construction

Mathias

Mathias er et af de glade ansigter i 21-5s byggeteam, hvor han agerer projektleder på boligerne.

Mathias er uddannet bygningssnedker og har blandt andet overbygget med byggeriets lederuddannelse.

Mathias er en engageret medarbejder der brænder for byggeri og trives godt i en hverdag med mange bolde i luften. Han har et gennemgående kendskab til byggebranchen og har håndteret et hav af byggeprojekter i stål og forsikringsbranchen.

Han vægter det gode tværfaglige samarbejde højt og er utrolig løsningsorientret. Med sigtet rettet mod målet, har han et skarpt øje for kvalitet og finish.

Mathias bor i Hundested sammen med sin kæreste og deres tvillinger.

Fritiden bliver brugt med familien, gerne med husprojekter og gode venner. Rugby er den store passion. Her bliver brugt mange timer både på og udenfor banen.

Mathias Lindholm Andersen, Construction

Anna

Anna arbejder til dagligt i byggeteamet hvor hun håndterer en mangfoldighed af forskellige opgaver.  Hendes dagligdag spænder vidt og bredt – fra diverse opfølgning hos entreprenører til systemopdateringer af byggeplanlægning.

Anna blev student i sommeren 2019 fra Handelsskolen i Helsingør. Der erfarede hun at job på et kontor ville passe hendes arbejdsmæssige interesser. Gennem hendes mor, som også arbejder i 21-5, blev hun bevidst om hvor godt et arbejdsmiljø der er i 21-5, og således er Anna også blevet et af vores super elementer.

Anna bor i Helsingør med sin kæreste. Hendes fritid bruger hun på at hygge med veninder og så kan hun bruge mange timer på at genbrugsshoppe.

Anna Miltenburg, Construction

Jonathan

Jonathan hjælper med at holde styr på de mange sager og detaljer der opstår omkring 21-5 byggepladser. Med sin rolige, ukomplicerede facon, er han hurtigt blevet en påskønnet bestanddel i byggeteamet på kontoret, imens hans smilende og imødekommende væsen også har vist sig givende i den daglige kontakt med samarbejdspartnere. Dagligdagen spænder således vidt og bredt med systemopdateringer, opfølgning hos entreprenører og byggeplanlægning.

Kort fortalt - typen der giver en hjælpende hånd og tager fat. Hvad enten det er i familien, på arbejdet eller i vennekredsen.

Jonathan blev student fra Gefion Gymnnasium i sommeren 2020 og har for nuværende slået rødder på Nørrebro i København. Fritiden bliver brugt sammen med familie, venner og styrketræning.

Jonathan Borg Ipsen, studentermedarbejder Construction

Kent

Kent er vant til at jonglere mange bolde, han arbejder dedikeret og sætter en ære i at løse akut opståede problemer hurtigt og effektivt. Han foretrækker dog at opfange problemerne inden de bliver til reelle problemer, og har derfor skarpt fokus på at optimere vedligeholdelsesplanerne for 21-5 boligerne.

For har man en glad og tilfreds ejer, har man også en glad og tilfreds Kent.

Kent er tidligere soldat i Livgarden, og den ordentlighed og målrettethed han lærte dér, tager han med sig i sine opgaver.

Kent er alsidig, altid smilende og har hænderne skruet godt på. Han har blandt andet tidligere lavet træmaskiner i Rusland, slamsugere i England og oliefabrikker i Norge samt udsendt som FN soldat i Eritrea og Ethiopien.

Fritiden bruges ofte i sommerhuset hvor han elsker at bygge til og om, ligesom en tur i skoven er højt prioriteret. Koncerter, kultur og især sport vægtes højt. Mangler du info indenfor fodbold, vil Kent være et godt bud på en der kender svaret.

Skal Kent virkelig koble af, gøres det gerne i sommerhuset med fruen, de gamle vinylplader og et godt glas rødvin.

Kent Riisgaard, Facility Management

Helene

Helene er en fantastisk ressource for 21-5 boligernes vedligeholdelse. Hun styrer blandt andet den daglige kontakt til de lokale samarbejdspartnere og sørger for afrapportering til ejerforeningerne når opgaverne er udført. Med sit ualmindeligt lune humør og sin positive indstilling, er Helene altid klar til at løse store som små opgaver.

Helene har en baggrund som projektleder og har i mange år arbejdet i sundhedssektoren, hun er derfor vant til at holde mange bolde i luften og handle hurtigt. Hun har øje for detaljen, og mister ikke bolden af syne, og er indbegrebet af god gammeldags fornuft, som er en vigtig egenskab når mange sager skal løses på en gang.

Helene er meget vellidt af sine kollegaer, hun spreder hver dag sit gode humør ud over alle på kontoret.  

Helene bor i et skønt kollektiv i de vestsjællandske naturområder, hvor fællesspisning keramik og andre aktiviteter fylder fritiden ud, tilsammen med oplevelser i naturen, lange ture med hunden, havbad året rundt samt hyggelige og sjove stunder med hendes to børn, venner og familie. Helene elsker derudover at rejse, meget gerne kultur og vandreture - og især Mallorca har en særlig plads i hjertet.

Helene Miltenburg, Facility Management

Marie

Maries kyndige og gode selskab har vi haft fornøjelsen af igennem flere år hos 21-5. Hun hjælper primært til i Facility Management, men har tidligere gjort en stor indsats indenfor 21-5 administrationen og support. Med sine tekniske færdigheder og innovative tankegang, har hun med tjek på data, opdatering af sager, og totalt styr på systemerne.

Marie har været et år i London som au-pair og blev student sommeren 2017, hvorefter hun tog på rejse til Asien, Indonesien og Australien hele efteråret 2017. Marie elsker at rejse og fik efter et år hos 21-5 sparet op til endnu en tur i begyndelsen af 2019 hvor hun rejste rundt i Mellemamerika.

Marie startede sommeren 2019 på en teknisk ingeniøruddanelse der hedder “Bæredygtigt Design”, hvor hun bruger meget af sin tid. Her arbejder hun problembaseret og lærer om social, økonomisk og miljømæssig bæredygtighed.

Du får let et smil og en kvik bemærkning fra Marie, der elsker elektroniske gadgets, koncerter, er kreativ og nyder at være social. I fritiden kan man møde hende på rulleskøjter, i havet på en dykkertur eller i kajak ved Sydhavnen.

Marie Westphal Hvims, studentermedhjælper Facility Management

Holger

Holger er en bærende kraft i økonomiteamet og de juridiske opgaver.

Han sørger for, at teamet løbende udvikler sig, så der er luft til at tage ordentligt vare på økonomistyringen for 21-5 A/S og for alle 21-5-ejerforeningerne. 

Med en baggrund som økonomichef i flere virksomheder både i Danmark og i udlandet brænder han for, at økonomistyringen af 21-5-foreningerne udføres i overensstemmelse med 21-5's værdier. Det betyder, at kvaliteten af arbejdet skal være i top, og de som kommer i kontakt med os, må også gerne kunne fornemme vores gode humør.

Nu hvor de to børn er blevet voksne og er flyttet hjemmefra, er der blevet mere tid til at dyrke fritidsinteresserne fægtning og tennis, og Holger rejser også flittigt med sin hustru på kortere og længere ferier.

Også som ivrig deltager på 21-5's løbehold bidrager Holger til virksomhedens positive ånd, og han nyder at arbejde med et koncept, der skaber så megen glæde.

Holger Christtreu, Economic Specialist & Legal Affairs

Karina

Karina var vores første medarbejder i 21-5, og sad i starten kun sammen med Laila og Anders på kontoret i bunden af Anders' forældres carport i Trørød. Karina har derfor haft fornøjelsen af at stifte bekendtskab med stort set alle processer i 21-5, hvilket har givet hende en omfattende viden og erfaring, som hendes kolleger og ikke mindst vores ejere i 21-5 nyder stor glæde af hver eneste dag.

Karina har et sjældent øje for detaljen og besidder en talhukommelse langt ud over det sædvanlige, hun glemmer sjældent en talkombination eller et kontonummer, hvis det har haft relevans på et tidspunkt. Karina er derfor vores yderst kompetente teamleder i økonomiteamet, som hun har ansvaret for i tæt samarbejde med Anders Heisel. Karina er samtidig overordnet kvalitetsansvarlig for hele 21-5, så vi er i gode hænder.

Karina er en rigtigt god og omsorgsfuld kollega, som altid har tid til en snak, også i en travl hverdag. Når ikke Karina er hos 21-5, er hun enten at finde på Frederiksberg sammen med sine to døtre eller i Vejby Strand, hvor blandt andet udendørsaktiviteter, havearbejde og familielivet nydes. Karina er krumtappen i løbeklubben, og giver ofte alle os andre baghjul især op ad bakkerne i skoven.

Karina Probst, Finance

Bettina

Bettina var med på 21-5 holdet dengang, vi holdt til i bunden af en carport i Trørød. Hun er således allerede et yderst erfarent medlem af økonomiteamet, hvor hun blandt andet er ansvarlig for en række af 21-5's foreninger. Derudover er Bettina altid klar til at give en hånd med, også selvom det ind i mellem sender hende udenfor "økonomien", og hun har således i en længere periode fungeret som en vigtig del af 21-5's supportteam.

Bettina kan beskrives med nøgleordene alsidighed, omhyggelighed, integritet og vedholdenhed - egenskaber som er højt værdsatte i såvel økonomifunktionen som i resten af 21-5.

Men endnu mere vigtigt, så har Bettina et rigtigt varmt og godt hjerte og er en man altid kan regne med - både arbejdsmæssigt og som menneske. 

Tiden udenfor 21-5 bliver tilbragt i Søllerød sammen med sin søn, og på diverse fritidsktiviteter.

Bettina Ulrichs Klingenberg, Finance

Thomas

Thomas er en del af vores dygtige økonomiteam.

Thomas er økonom, men har oprindelig en maritim baggrund. Efterfølgende har han arbejdet med økonomistyring af nogle af de største anlægsprojekter i Danmark, hvor han har været sparringspartner for projektledere og ledelse.

Hos 21-5 arbejder Thomas primært med budgetter og opfølgning på foreningernes økonomi. Desuden er han en del af den økonomiske styring af større projekter, og bidrager til den løbende udvikling af den samlede økonomistyring i 21-5.

Privat bor Thomas i Herlev med sin hustru, to døtre og hunden Luca, som han nyder at gå lange ture i naturen med. Han spiller tennis, squash samt fodbold, og ellers bruges fritiden i haven og sammen med familien. Thomas har også en særlig passion for fodboldklubben Liverpool FC.

Thomas Piil, Finance

Donald

Donald har egentligt et utroligt langt og smukt navn, men til daglig kalder vi ham blot for Donald i økonomiteamet. Tidligere har Donald arbejdet som konsulent i et revisionshus og som assistent på et forlag. Uddannelsesmæssigt er hans baggrund en master i økonomi, marketing og management.

Donald kommer oprindeligt fra Burkina Faso, og har dermed fransk som modersmål. Han har siden sine meget unge år været på ferie i Danmark flere gange om året, hvor han har gået på Prins Henriks skole på Frederiksberg. Til sidst var han så meget Danmark, at han besluttede, at det var i Danmark han skulle bo. Efter mange år i rækkehus i Kartoffelrækkerne flyttede han med konen til Værløse, hvor hus, have og plads til alle seks Chihuahuaer, Chanel og hendes unger Luna, Bianca, Molly, Belca og Lexie fylder hans fritid.

Ud over at bruge fritiden på alle ”ungerne”, så er Donald superekvilibristisk i et køkken. Han elsker god vin - særligt fra Champagne, hvor han kender en god producent, hvilket gav anledning til at importere. Dog kun til eget brug. Når der er mulighed for at få ”ungerne” passet, går turen til familiemedlemmer og venner stationeret i Holland, Frankrig, Canada, USA og naturligvis Burkina Faso.

Spørger du Donald om hjælp siger han aldrig nej.

Motto: Det, jeg ikke kan i dag, det kan jeg lære i morgen.

Romaric Donald Nagnerimbasba Konkobo, Finance

Susanne

Susanne arbejder i økonomiteamet, hvor hendes fokus drejer sig omkring Business Central implementering.

Tidligere har Susanne arbejdet som controller indenfor forskellige brancher (fødevarer, stål og ejendomsadministration). Vi har stor glæde af Susannes gode erfaring og nysgerrighed indenfor økonomisystemer. At Susanne ydermere er meget ukompliceret, og god til at se hvor der skal gribes nogle opgaver, er en meget behagelig kombination af egenskaber på holdet.

Susanne bor til dagligt på et landbrug på Fyn med sin mand Jacob og 2 døtre Jenny og Mille.

Fritiden bliver brugt på westernridning og lange vandreture i naturen med hunden. 

Ferier tilbringes såvel i indland som udland, hvor hun og familien ofte opsøger steder langt ude på landet, hvor befolkningen er lokal og hvor naturen står uberørt og flot.

Susanne Hessellund, Finance

Camilla

Camilla er en del af vores dygtige økonomiteam.  

Før 21-5 hentede Camilla erfaring i tøj- og rejsebranchen. Efter at have arbejdet inden for mange forskellige funktioner har hun opnået en bred viden om økonomi. Hos 21-5 er Camilla bl.a. økonomiansvarlig for flere foreninger.  

Camilla bor i Kvistgård med sin kæreste og deres 3 fælles børn, samt 2 bonusbørn. Der er fart over feltet med alle børnene. Weekender og ferie bliver ofte nydt i sommerhuset i Nykøbing Sj., som er samlingspunkt for familien.  

Fritid er der ikke så meget af, men når der er tid, bliver den brugt på venner og lidt træning, gerne på ryggen af en hest.  

Camilla har tidligere boet og arbejdet med poloheste i New Zealand, Australien og England og er meget glad for dyr.  

Vi nyder godt af Camillas aldrig svigtende gå-på-mod, gode humør og ekspertise. 

Camilla Rosing, Finance

Susanne

Med ærlighed, åbenhed og godt samarbejde i højsædet var Susanne slet ikke i tvivl om, at hun ville passe perfekt ind i vores økonomiteam.

Susanne trives i et internationalt arbejdsmiljø og har sin uddannelse i økonomi og finans fra USA, hvor hun har boet i 9 år. Susanne har også tilbragt 3 år i Dubai, og hendes udlandsophold og møder med fremmede kulturer, har i den grad lært hende, at se det positive i at alt ikke altid er som det plejer.

Susanne har en bred erfaring indenfor bogholderi, og holder især af at beskæftige sig med kundesiden. Af sine kollegaer beskrives Susanne som yderst imødekommende og serviceminded. Hun bidrager til en god stemning på kontoret, og engagerer sig altid fuldt ud med fokus på selv den mindste detalje.

I sin fritid nyder Susanne livet i Rungsted med sin mand og tre dejlige børn. Hun elsker at skabe hygge om familie og venner med lækker mad, og rejser meget gerne med både familie og venner.

Susanne er fast besluttet på at være en del af løbeklubben.

Susanne R. Chand, Finance

Stine

Stine er medlem af økonomiteamet.

Stine har været mere end 20 år i telebranchen med fokus på økonomi, projektledelse og kundeservice og glæder sig nu til at prøve kræfter med en ny, spændende branche.

Hos 21-5 skal Stine foruden varetagelse af økonomi og bogholderi have det forkromede overblik over 21-5s bookingsystem.

Privat bor Stine i Hørsholm sammen med sin hund og det sidste hjemmeboende barn. Formen holdes ved lige med ture i skoven og boldspil af enhver art.

Fritiden bruges på frivilligt arbejde, venner og familie samt så mange rejser og koncerter, som tiden tillader – gerne i kombination. Stine har en uskreven regel om, at én ny storby skal besøges hvert år.

Stine Darmer, Finance & bookingansvarlig

Jesper

Jesper er en del af økonomiteamet.

Med sin baggrund som bachelor i almen erhvervsøkonomi og interesse for regnskab, er Jespers daglige virke fyldt med bilag og økonomi i 21-5 A/S regi samt i de mange ejerforeninger.

Jesper er tidligere studentermedarbejder i en konsulentvirksomhed og har endvidere siddet i support funktionen til et internt IT-redskab, samt været idéudvikler på IT-kundeløsninger.

Jesper bor i Valby, hvor han dedikerer tid til hans film interesse og ofte lægger ører til podcast. Derudover vil man ofte finde Jesper på diverse fodbold tribuner, da han er kæmpe fodboldfan og primært følger F.C. København og Liverpool FC.

I sommerhalvåret finder Jesper fornøjelse i at frekventere en række musikfestivaler med vennerne, hvor han holder særligt af the Orange Feeling på Roskilde Festival - det er et must hvert år.

Jesper Søby Hansen, Finance

Sarah

Sarah er en del af vores dygtige økonomiteam, hvor hun startede i marts 2020.

Inden Sarah kom til 21-5, var hun en del år i autobranchen og senere IT-branchen. Her har humor været en stor del af hverdagen og hun fået en god solid erfaring indenfor både økonomi, løn og HR.

Sarah er en livsnyder, som har let til latter og smil. Hun holder groft sagt af liv og ”alt der gør godt for sjælen”. Jobbet hos 21-5 er i den grad drømmejobbet, hvor Sarah har fået en masse spændende alsidige opgaver, kombineret med en sund livsstil og søde dygtige kollegaer.

Hos 21-5 skal Sarah varetage økonomi, bogholderi og indgå i et tæt samarbejde med HR teamet.

Privat bor Sarah i Stenløse med sin teenagedatter Malou. Fritiden bruges på familie, venner, rejser, koncerter, kick boksning, fitness og en fritidsinteresse som instruktør i Thai bo, Stram op og HIT.

Sarah deltager når muligt på 21-5´s løbehold.

Sarah Schøpzinsky, Finance samt People & Spirit

Marius

Marius er en del af vores dygtige økonomi-team.

Marius er studentermedarbejder i teamet, og han arbejder hos os på deltid, da han ved siden af læser økonomi (polit) på 2. år på Københavns Universitet. Marius arbejdede hos os, da han havde sabbatår - og efter et år på universitetet, er vi meget glade for at have ham tilbage.

Marius er som regel på kontoret en enkelt dag om ugen, og arbejdsopgaverne består bl.a. af betaling af fakturaer til 21-5’s leverandører. Dertil er der også altid en række andre forskellige opgaver, som løses til glæde for de andre i teamet.

Fritiden bliver ofte brugt med vennerne rundt omkring i byen eller med familien i sommerhuset ved Sjællands Odde. I weekenderne ser Marius en del fodbold, hvor klubberne Arsenal FC og Lyngby BK uden tvivl er favoritterne. I sommeren 2018 var han i Rusland for at støtte de danske drenge til VM. Privat bor Marius i en lejlighed på Nørrebro - kun 10 minutter fra studiet på cykel.

Marius er altid klar på en hurtig løbetur i skoven efter en arbejdsdag på kontoret.

Marius Valdemar Mouritzen, studentermedarbejder Finance

Christopher

Christopher er en del af økonomiteamet, hvor han varetager varierede opgaver såsom fakturering, betalinger, arkivering af bilag og likviditets tjek.

Christopher blev i sommeren 2021 student fra Rungsted Gymnasium, med matematik og samfundsfag på A-niveau. Det var især herigennem der opstod en brændende interesse for de finansielle henseender, men derudover har Christopher haft rig lejlighed til at få 21-5 deleøkonomikonceptet helt ind under huden, idet han har været en meget værdsat fritidsmedarbejder for firmaet igennem flere år inden hans fuldtidsansættelse som studentermedarbejder.

Christopher holder til lokalt omkring vores kontorer i Hørsholm, hvor han er bosiddende med sine forældre og sin lillesøster. Når han ikke er fordybet i 21-5 tal, nyder han at være aktiv og tilbringer meget af sin fritid i sportens tegn. Mange eftermiddage og weekender finder man derfor Christopher enten på golfbanen eller fodboldbanen.

Christopher Keldmann, studentermedarbejder Finance

Eva

Eva står i spidsen for 21-5s IT og proces team.

Teamet varetager en lang række opgaver i relation til udvikling, optimering og IT-understøttelse af processer på tværs af 21-5. Eva faciliterer et tæt og konstruktivt samarbejde mellem IT-teamet og 21-5s mange funktionelle teams og sikrer at der opbygges skalérbare og holdbare IT-løsninger under hver proces. Hun er således involveret i mange større og mindre optimeringsprojekter, og har fokus på, at nye initiativer er afstemt på tværs af huset. Dette inkluderer også rettidig information til og uddannelse af de medarbejdere, som berøres af iværksatte ændringer.

Eva er også en del af det team, som udvælger og ansætter nye medarbejdere, og på dette område har der været travlt siden Eva kom til 21-5. Eva er en meget omsorgsfuld og meget vellidt kollega, som er højt skattet af alle på kontoret.

Eva bor i Hørsholm med sin søn og nyder at bruge sin fritid i haven. Om vinteren står den især på bøger, podcasts og spil på klaver – og hele året rundt bliver det til mange, mange gåture med familiens dansk-svenske gårdhunde, Molly og Bailey.

Eva Steensby, Head of Process & IT

Monika

Monika er en del af vores IT- og procesteam, hvor hendes rolle er at bygge bro mellem forretningsprocesser og IT. Hun har et stort gåpåmod og en passion for forståelsen af hvad forretning gør og hvordan det kan blive ”oversat” til noget, IT kan understøtte til at gøre deres hverdagsopgaver nemmere. Hun arbejder tæt sammen med Eva om at definere metoder indenfor IT projektudførelse og mange andre spændende opgaver til hjælp for 21-5 forretningen så de kan håndtere deres processer endnu bedre.

Monika har en kandidatgrad som telekommunikation ingeniør fra DTU, men har efter studie skiftet hendes fokus mod IT rådgivning og har arbejdet som Business konsulent i 10 år, før hun blev en del af 21-5.

På den personlige side er Monika oprindeligt fra Litauen, men kom til Danmark for at færdiggøre hendes kandidat og flyttede aldrig tilbage 😊 For nyligt flyttede hun ind i et skønt nybygget hus i Bagsværd med hendes mand og deres 2 drenge. I hendes fritid elsker Monika at lytte til forskellige podcasts, læse bøger og gå lange ture, eller tage en løbetur. Desuden dyrker og underviser hun også i Hot Yoga (Bikram).

Monika Andersen, Process & IT

Dan

Dan er en del af vores dygtige IT team, hvor han sørger for at der opretholdes en høj kvalitet og sikkerhed i udviklingen og brugen af IT systemer.

Dan en akademisk baggrund som civil ingeniør indenfor Softwareteknologi med speciale i brugervenlighedsdesign og spiludvikling, hvilket giver Dan en både systematisk men også brugerorienteret tilgang til løsningerne, med stor fokus på ”gamification”.

Starten af Dans karriere begyndte i et af Danmarks hurtigst voksende IT konsulenthuse. I den forbindelse har Dan fået en meget bred oplæring inden for oprettelse af nye, og drift af eksisterende IT systemer, store som små - gamle som nye.

I fritiden forsøger Dan at finde balancen mellem sit band, tennis, træning og naturligvis 21-5 løbeklubben. Dan er nørd med stort N og elsker computere og videospil, som dyrkes med familie og venner når tiden tillader det.

Privat bor Dan i Birkerød med sin kone og søn der snart bliver 3 år og med en ekstra på vej. Familien dyrkes med tennis og sejlture til Hven eller i sommerhus på Falster.

Dan Rosenberg Osted, IT troldmand

Ida

Ida er også en del af IT og proces, hvor hendes primære opgave er formidling af IT til 21-5 teamet. Her bidrager hun ved onboarding, undervisning i diverse IT-systemer og løsninger, samt har fokus på, hvordan man kan arbejde lidt smartere og mere effektivt med de værktøjer, man har til rådighed.

For Ida er det vigtigt, at hun kan bidrage til at skabe værdi, teknologisk indsigt, gode og positive brugeroplevelser samt muliggøre en bredere forståelse for brugen af IT. Hun har en kandidatgrad i IT, læring og organisatorisk omstilling, samt en professionsbachelor i multimediedesign og digital konceptudvikling. Hendes tidligere erhvervserfaring spænder lige fra digital marketing, kommunikation og projektkoordinering til IT, forandringsledelse og læringsprocesser.

Ida bor på Nørrebro med sin mand og to børn. I fritiden finder man hende ofte på legepladsen eller på en gåtur i en af Københavns mange parker. Hun elsker kulturelle oplevelser og gastronomi. Det bedste er derfor at gå i teateret efterfulgt af en god middag. 

Ida B. Ingemansen, IT og processer

Christian

Christian er en del af IT teamet, hvor han arbejder på forskellige IT løsninger med henblik på optimering af forretningen og forbedring af brugeroplevelsen.

Christian har en baggrund som civilingeniør inden for matematisk modellering, men har siden universitetet udelukkende beskæftiget sig med IT udvikling. Han har tidligere haft fingrene i både nyudvikling af store systemer, samt at udvikle ny funktionalitet oven på nogle af de mest låste systemer - bankernes kernesystemer. Den meget systematiske tilgang fra matematik tager Christian med sig på de projekter han arbejder på, hvor systemer og dokumentation får fokus, så der ikke bliver glemt noget. 

Privat bor Christian med sine tre børn i Birkerød, hvor familien har fundet sig et rigtigt håndværkertilbud. Selvom Christian ikke er den fødte håndværker, har han hurtigt fået lært en masse. Mange af de tidligere udelukkende elektroniske interesser er derfor skiftet ud med håndværker- og havearbejde i huset derhjemme. Ferierne går næsten altid til familiens ødegård i Sydsverige, hvor det ofte er muligt at komme lidt i "gør det selv" - lære hos svigerfar.

Christian Frausing Brams, Process & IT

Katrine

Katrine er en del af det hurtigt voksende proces-team, hvor hun i samarbejde med dygtige kolleger har til opgave at optimere forretningsprocesser og identificere områder, som kan løftes og gøres smartere ved hjælp af gennemtænkte og skalérbare IT-løsninger.

Katrine har en baggrund inden for matematik og økonomi og har i mange år arbejdet med databaser og databehandling og fungeret som bindeled mellem forretning og IT, i finanssektoren. De seneste år har været brugt på selvstændig virksomhed inden for teambuilding og underholdning, især med fokus på escape genren.

Katrine bor i Allerød med sin mand Kasper og deres to børn, Mynte og Buster. Fritiden bliver brugt sammen med familien, hvor de spiller brætspil, tager på gå- eller cykelture i skoven, laver krea-projekter, eller bruger nogle timer i køkkenet hvor der hygges med at bage. Bøger er også en stor del af hverdagen i den lille familie, hvor alle elsker gode historier.

Katrine Torm Andersen, Process & IT

Pernille

Pernille er projektleder på søsatte 21-5 IT projekter og dermed et vigtigt element for blandt andet procesanalyser, optimeringer og mange andre aspekter i nye såvel som eksisterende systemer.

Pernille har en baggrund fra større danske ingeniørvirksomheder, og har arbejdet med projektledelse af forskelligartede løsninger til danske og internationale kunder. Hun arbejder ofte i tværgående teams på projekter i alle størrelser og sætter teamwork højt. 

Pernille har med sit udprægede organiseringstalent varetaget mange spændende typer af opgaver i form af kickoffs, internationale messer & kunde events samt intranet webmaster opgaver og meget andet.

Hun har tidligere været bosat i Tyskland, men i dag bor Pernille i Hørsholm med sin mand, to sønner og en datter samt 2 katte. Fritiden bruges gerne på havsvømning, i haven, eller aktivitet i områdets skove. Men Pernille er også glad for at rejse og nyde tid med familie og venner.

Pernille Munch, Process & IT

Mona

Mona har fokus på IT driften i 21-5. Mona bidrager med sin brede baggrund indenfor specielt IT, data og processer, som hun medbringer fra blandt andet domicil-indretning og ageren 8-armet blæksprutte i mange spændende projekter.

Mona trives godt i mindre virksomheder, hvor man hilser på alle og involverer sig. Hun er altid klar med en hjælpende hånd eller et lyttende øre.
Hendes rolige gemyt og positive natur er værdsat. Mona er glad for Pippis ordsprog: ”Det har jeg ikke prøvet før, så det kan jeg nok godt!”

Mona er glad for sommerhusferier rundt omkring i Danmark og elsker området omkring Svendborgsund, specielt øen Ærø, hvor hun blev gift. Hun savner dog klimaet fra Grækenland, hvor hun har boet som ung og er altid frisk på en gyros til frokost. Hun kommer oprindelig fra Frederiksberg, bor i Mikkelborg i Hørsholm med sin mand Jørgen. Monas datter studerer i Århus, mens sønnike går i gymnasiet.

Nu bruges fritiden mest på lydbøger, familien, svømning og lange gåture i området. Det bedste hun ved er et morgendyp i Øresund – også gerne om vinteren.

Mona Wessing, IT Operations manager

Rasmus

Rasmus blev i sommeren 2021 student fra NGG og startede som studentermedarbejder i IT Drift-teamet.

Det blev hurtigt til en fastansættelse og IT-driften sætter stor pris på Rasmus grundighed, hans humor, hans struktur og en særlig evne til at huske rigtig mange ting på en gang. Rasmus bidrager til IT-driftsteamet med at holde styr på indkomne sager og hjælper sine kolleger i hele huset, når de støder på små og store IT-vanskeligheder.

Privat bor Rasmus hjemme hos sin mor i Hørsholm. Rasmus er en rigtigt dygtig gamer, der i en periode spillede semiprofessionelt for et e-sportshold. En stor del af fritiden går med at administrere og arbejde på sin egen Warhammer 40000 Discord server. Derfor bruger Rasmus meget af sin tid på gaming med venner fra hele verden og hiver også gerne kollegerne fra drifts-teamet med til en spilleaften eller to.

Rasmus Darmer Siesing, IT Operations

Nichlas

Nichlas startede i IT-driftsteamet i juni 2021, efter at han netop havde færdiggjort sin IT supporter uddannelse fra TEC.

Nichlas har en stærk interesse for netværk og IT-sikkerhed og bidrager i øvrigt til IT driften med sin rolige facon og hyggelige humor. Han er altid klar med en hjælpende hånd, når en kollega har brug for hjælp til småt eller stort. Nichlas er ikke bange for at kaste sig ud i problemstillinger han ikke kender, så lærer han det, og stiller ofte gode og kritiske spørgsmål til driften.

Privat bor Nichlas hjemme hos sin mor og hendes mand i Hørsholm. Nichlas elsker at læse Fantasy og fritiden går med at game, gerne sammen med resten af 21-5 IT-teamet.

Nichlas Munch Pettersson, IT Operations

Alex

Alex er en del af IT driftsteamet. Han går meget op i omhyggelighed og effektivitet og prøver altid at inkludere humor i hans arbejde. Alex har en rolig sjæl og er en “far-agtig” type som altid prøver at sørge for at dem omkring ham har det godt og føler sig inkluderede. Han har tidligere ydet support på højeste niveau for en af verdens ledende tech giganter, som senior teknisk rådgiver.

Alex blev student fra IJG i sommeren 2019.

Privat bor han med sine forældre i Hvidovre, hvor han er født og opvokset. Fritiden går med at rode med teknologi, træning, computerspil eller at være sammen med venner.

Alex Kipping, IT Operations

Louie

Louie er en af de venlige sjæle vi henvender os til når IT driften svigter. Han er bedste ven med Alex, de har fulgt hinanden fagligt, og Louie har ligesom Alex siddet med IT support i et verdensledende tech firma før han landede hos os i 21-5. De to bedste venner følges på arbejde og sammen, eller hver for sig, spottes de ofte i gang med at supportere kollegerne eller et virtuelt stormøde og andet interessant der altid foregår på 21-5 kontorgangene.

Louie er den nysgerrige i teamet og kaster sig gerne ud i udfordringer med både salg- og reparation af vores it-udstyr. Han er energisk og foretagsom og trives godt med at have travlt.

Han bor på Frederiksberg med sin kæreste Mille. Og fritiden går med at hjælpe sin far der bestyrer det kendte værtshus ”90” på Gl Kongevej og spille computerspil og klaver.

Louie Tien Hegeler-Meile, IT OperationsThomas

Thomas er et yderst værdsat medlem af IT-teamet. Han går til sine opgaver med godt humør, omhyggelighed og et glimt i øjet. Han ses ofte på tur rundt i huset hvor han hjælper kollegerne med at løse store og små it-udfordringer – på en diskret men effektiv vis. Han bidrager med sin lune humor og rare væsen til en rigtigt god stemning i det daglige. Vi håber at have glæde af Thomas på holdet mange år fremover!

Thomas blev i sommeren 2019 student fra NGG og studerer nu på DTU.

En stor del af fritiden går med at følge fodboldklubben Leeds United enten foran fjernsynet eller på tribunerne. Derudover kan Thomas godt lide at være aktiv med løbeture, cykelture og fodbold, når han ikke hygger sig i hjemmet i Vejenbrød eller er sammen med venner og familie. 

Thomas Knudsen, studentermedarbejder IT Operations

Carina

Carina er vores yderst vellidte Office Manager, et varmt og trygt element, med et sikkert overblik og hjertet på rette sted. Til daglig nyder 21-5 kontorerne godt af hendes alsidige og professionelle erfaring fra hotel og konference branchen, krydret med struktur fra uddannelsen som akademiøkonom.

Carinas utrættelige servicegen har især tyske hoteller nydt godt af, indenfor grene af konference- og salgskoordinering, reception og housekeeping. Nysgerrigheden efter at møde mennesker og opleve forskellige kulturer, har Carina ikke alene dyrket i sine unge år i Hamborg, men også fået forstærket under sine 13 år i Singapore, hvor hun har boet sammen med sin lille familie. Hun betegner selv de mange år i udlandet som en bred vifte af oplevelser og udfordringer, som hun holder meget af at folde ud.

Glæden ved at Carina er landet hos 21-5 er stor for os alle, og vi holder af at opleve hendes varme væsen i hendes udadvendte stilling, der forener trivsel for de forskellige afdelinger og gæster af huset, med den bedste oplevelse af 21-5 kontorerne.

Privat bor Carina tæt ved hendes hjemstavn og vores 21-5 kontorer i Hørsholm – men det er ifølge hende selv kun lige indtil det rette sted dukker op i området. I fritiden nyder hun at tilbringe tid med sin mand Morten og sønnike Adam samt en stor familie. Der tilbringes en del tid på tilskuerpladserne når Adam spiller sine fodboldkampe, men også indretningen af familiens sommerhus i Nykøbing Sj. trækker. Carinas eget boldøje er i spil når hun er på tennisbanen, og så holder hun meget af at være på spadseretur om aftenen.

Carina Wagner Jelert, Office Manager

Ane

Ane er vores husalf og front desk manager, som passer vores smukke 21-5 kontor domiciler, og sørger for at der hver dag skinner indvendigt og udvendigt både her og der. Ane møder hver dag med et hjerteligt lunt humør, som smitter af på både besøgende og medarbejdere i 21-5. En mere dedikeret og kærlig medarbejder findes næppe.

Ane byder alle velkommen med smil og glæde, og behandler altid andre som hun selv vil behandles. For Ane betyder det meget at alle føler sig godt tilpas, hun føler et stort ansvar for hele 21-5 holdet, men ligeså meget alle vores ejere, leverandører og samarbejdspartnere, som ofte kommer og besøger os i forskellige sammenhænge.

Ane sørger for, at der altid lidt sundt til kroppen i form af sunde snacks.
Ane guider endvidere kærligt de unge mennesker, som hver dag kommer og hjælper til i huset, og sørger dermed for, at de gør deres arbejde ordentligt. Vi har mange arrangementer her i huset, og her regerer Ane også. Ane koordinerer og planlægger alt det praktiske, og er altid sidste person på fortet - ofte tæt på midnat.

På hjemmefronten hygger Ane i Frederikssund med smukt gammelt hus, sommerhus, køkkenhave, mand, dreng og hund.

Ane Lindgren Hassing, Front desk manager

Mathilde (Thilde 1)

Mathilde er en del af vores hold af unge mennesker i firmaet. Hun blev student i sommeren 2021 fra Birkerød Gymnasium sammen med bedste veninden Mathilde, som arbejder i supportteamet.

Mathilde er nærmest vokset op med 21-5, og har da også siden folkeskoleregi været den dejligste hushjælp man har kunne ønske sig. Mathilde har nemlig et udpræget ordensgen, hvis lige man ikke finder magen til særlig ofte. Når Mathilde er i nærheden, skinner kontorerne altid på fineste vis, ligesom der er styr på sagerne. Hun har også været trofast og loyal arbejdskraft, når der er møder og arrangementer i huset. Ofte har Mathilde stået for en varm velkomst når ejere og gæster træder over dørtrinnet til 21-5 begivenheder. Efter veloverstået studentertid er Mathilde startet hos os fuld tid. Hendes daglige rolle er meget alsidig, vi er taknemmelige for Mathildes rare fleksibilitet. Hun er en stjerne når der pakkes og klargøres boliger, men hun er også den yndigste husalf, der huserer omkring køkkenbeholdninger, skrivebordsartikler og meget mere. Ja faktisk er det svært at beskrive alt det Mathilde gør, for hun er lidt alle vegne.

I Mathildes fritid bruger hun en hel del tid med bedste veninden Mathilde. Sammen bor de i en fin lejlighed i Farum. På længere sigt vil de begge gerne uddanne sig til politibetjente, og drømmer om at tage en 4 måneders værnepligt som ekstra forberedelse til politiskolen. Søde – men seje og cool piger.

Mathilde Søgaard Larsen, studentermedarbejder & Smooth Operator

 

Sander

Sander er husets madkunstner. Hver dag sørger han for at vi sammen kan nyde en sund, varierende og lækker frokost. Det er passionen for gode råvarer, nysgerrighed og glæden ved at spise sammen, der driver værket i køkkenet. Også når der er gæster i huset, elsker Sander at kreere diverse menuer og lækre smagsoplevelser. I køkkenet er der altid plads til en snak om gode råvarer, opskrifter og en kop kaffe – og ønsker modtages med kyshånd – det hele forgår med god musik i højtalerne. Man kan altid finde nogle af 21-5’s mest madglade ansatte i køkkenet.

Sander er oprindeligt fra Holland, men har rejst og boet flere forskellige steder i verden. Her har han lavet mad og fundet inspiration til mad for alle verdens hjørner. Derfor er det også mad med ”en smag af hele verden” og varme krydderier, der sammen med gode sæsonråvarer præger køkkenet. Sander har siden 1995 boet i Danmark, hvor han bla. har været køkkenchef på en række restauranter i København, herunder Circus på Østerbro og Kartoteket i indre København. Senest har han haft sit eget cateringfirma, hvor han har leveret frokostordning til en lang række firmaer.

Sander bor sammen med sin kone Charlotte og 2 døtre Frida og Mie i Toelt ved Humlebæk. Her går tiden med en række gør det selv projekter på det gamle bondehus. Sidst projekt har været at åbne op til kip og isolere loftet. Sander elsker en god gåtur, hygge med vennerne og rejser til eksotiske steder. Den oppustelige kajak bliver også brugt flittigt.

Sander Fokke, Køkkenchef

Nayme

Nayme er mester smileren over alle og spreder glæde på kontorerne hver dag, fra hun møder ind om morgenen til hun slutter dagen af med en daglig serveringsrunde af sunde smoothies.  Hun er altid i aktivitet – typisk omkring chef de la cuisine Sander, hvor hun assisterer på alverdens tænkelige måder. Når Nayme er i sving, kan man være sikker på at der er styr på køkkensagerne og det er altid dejligt at slå vejen forbi køkkenet og opleve både den humørfyldte duo og deres forplejning af os alle.

Nayme er født og vokset i Bulgarien, og hendes pædagogiske varme tilgang stammer fra hendes virke som folkeskolelærer i hjemlandet. Naymes mand flyttede til Danmark i arbejdsøjemed for nogle år siden, og blev så glad for det, at Nayme valgte at følge med. Sammen har de datteren Melisa og nu har familien slået rødder i Kokkedal.

I weekenden hygger de med vennerne og går lange ture i naturen. Når muligheden byder sig, rejser de gerne en tur til Bulgarien og Tyrkiet og besøger forældre og familie.

Naymes motto er ”Når du er sund har du alt. Glem ikke at smile”.

Saglikliysan her seye sahipsin gulumsemeyi unutma.

Nayme Mehmed Halibryam, Køkkenassistent

Rene

René håndterer de mangeartede og forskellige projekter, som opstår i og omkring 21-5 fantastiske domicil på Rungstedvej. 
Ingen opgave er for stor eller for lille til en hjælpende hånd.

René har en fortid som sælger indenfor tele- og IT branchen. Forskellige omstændigheder betød behov for nye udfordringer, og ønsket om at bruge hænderne noget mere i hverdagen.

Privat bor René i Humlebæk med hustru, 2 voksne børn samt Alba, familiens elskede cockerspaniel.
Huset er et selvbygget stort træhus, som kræver en kærlig men fast hånd.

René elsker gåture med Alba i nærområdet, som tilbyder skov og strand. Dertil kommer afholdelse af ferier, enten i Europa eller i USA, som har en særlig plads i hans hjerte grundet deres flotte naturområder, storbyer og gæstfrihed, som er oplevet ved flere ture over Atlanten.

René nyder at hjælpe til, hvor der er behov for assistance.

René Dyrbjerg, Vedligehold

 

 

Peter

Peter går til hånde med mange praktiske opgaver som pedel på Christianshusvej kontoret og de skønne omgivelser der følger med arbejdspladsen. Han hjælper blandt meget andet med at emballage og lagerlogistik holdes i ave, med henblik på de mange leveringer der er forbundet med ferieboligkonceptet.

Peter har en forkærlighed for alt arbejde med træ og bliver ikke sjældent tildelt opgaver der indbefatter materialet, når en vintage ramme skal have en kærlig hånd eller et møbel skal repareres.

Kærligheden til håndværket passer rigtig godt til 21-5, og når Peter ikke er på arbejde hos os, arbejder han med møbelprojekter og keramik i fritiden, ikke mindst i Sverige, hvor han kerer om sin egen feriebolig på meget fin vis.

Peter har igennem 32 år gjort en fantastisk indsats som folkeskolelærer, hvor han havde glæde af at inddrage sit kreative virke i sløjduddannelsen.


Peter Lang, Vedligehold

Molly og Musse

Molly og Musse er vores to maskotter, som dagligt spreder glæde i huset :-)


Kontakt os i 21-5, hvis du gerne vil vide mere

Skriv til info@21-5.dk eller ring på 70 26 11 55