21-5's hyggelige hovedkontor i Hørsholm
Property Operations

Mari-Ann Nerum

Mari-Ann har hovedsageligt været beskæftiget med planlægnings- og koordineringsopgaver inden for service. Det har været den røde tråd i hendes tidligere stillinger blandt andet som location scout & manager indenfor film og tv-produktion, kommunikations officer/koordinator i trafikken i Københavns lufthavnen, hvor hun har vendt flyvemaskiner, projektleder og koordinator i IT-branchen og senest som passenger- agent, hvor hun har været med til at sikre, at passagerne kom godt afsted på deres rejse. Det gør Mari-Ann nu også hos 21-5, sikrer at ejerne kommer godt afsted og kan nyde deres ophold i deres ferieboliger.
Mari-Ann nyder at være tovholder og dagligt være med til at løse udfordringer så både kunder, kolleger og servicepartnere bliver glade. Mari-Ann har har en god evne til at se løsninger fremfor begrænsninger, det er lige i tråd med hvordan 21-5 agerer i det daglige.

Privat bor Mari-Ann i Kongens Lyngby tæt på mange dejlige grønne områder, som hun benytter flere gange om ugen året rundt. Hun har hjemme en dejlig stor terrasse, hvor hun hygger med at dyrke mine egne planter og blomster helt fra frø af og nyder en god bog.

En anden interesse Mari-Ann har er MMO gaming (massively multiplayer online) her spiller jeg online sammen med mennesker fra hele verden. Det er en sjov måde at træne overblik og teamwork på samtidig med at man lærer en masse mennesker, fra andre steder i verden, at kende.