21-5's hyggelige hovedkontor i Hørsholm
Jonas beskriver sig selv om kreativ, nytænkende og omstillingsparat.
Construction

Jonas Nyman Daniel

Jonas er projektleder i 21-5’s Team Construction. Han er uddannet murer, og i det fag har han arbejdet i 6 år. I 2017 blev Jonas færdiguddannet bygningskonstruktør, og har efterfølgende arbejdet som byggeleder på flere projekter i København, og for Slots- og Ejendomsstyrelsen. Jonas har mere end 11 års erfaring indenfor bygge -og anlægsbranchen, og i det meste af den tid, har han arbejdet med renovering af både nye og gamle bygninger.

Jonas beskriver sig selv om kreativ, nytænkende og omstillingsparat. Han er ikke bange for at tage fat i en kost eller murske, hvis det er det, der kræves for at få et byggeprojekt helt og godt i mål.

Privat er Jonas gift med Julie, og de to har sammen for ganske nyligt købt et hus fra 60’ erne i Lynge, så der går en hel del af deres fritid med at renovere huset. Derudover bruger Jonas sin fritid på vennerne, netværket Round table, på rejser og på hunden Jessie.

Jonas brænder for byggeri og æstetik, og glæder sig over, at han dagligt i 21-5 får lov at kombinere sin erfaring fra byggebranchen med sin store passion for renovering og det at skabe noget fantastisk til glæde for vores ejere.