21-5's hyggelige hovedkontor i Hørsholm
Smooth Operator

Mathilde Søgaard Larsen

Mathilde er en del af vores hold af unge mennesker i firmaet. Hun blev student i sommeren 2021 fra Birkerød Gymnasium sammen med bedste veninden Mathilde, som arbejder i supportteamet.

Mathilde er nærmest vokset op med 21-5, og har da også siden folkeskoleregi været den dejligste hushjælp man har kunne ønske sig. Mathilde har nemlig et udpræget ordensgen, hvis lige man ikke finder magen til særlig ofte. Når Mathilde er i nærheden, skinner kontorerne altid på fineste vis, ligesom der er styr på sagerne. Hun har også været trofast og loyal arbejdskraft, når der er møder og arrangementer i huset. Ofte har Mathilde stået for en varm velkomst når ejere og gæster træder over dørtrinnet til 21-5 begivenheder. Efter veloverstået studentertid er Mathilde startet hos os fuld tid. Hendes daglige rolle er meget alsidig, vi er taknemmelige for Mathildes rare fleksibilitet. Hun er en stjerne når der pakkes og klargøres boliger, men hun er også den yndigste husalf, der huserer omkring køkkenbeholdninger, skrivebordsartikler og meget mere. Ja faktisk er det svært at beskrive alt det Mathilde gør, for hun er lidt alle vegne.

I Mathildes fritid bruger hun en hel del tid med bedste veninden Mathilde. Sammen bor de i en fin lejlighed i Farum. På længere sigt vil de begge gerne uddanne sig til politibetjente, og drømmer om at tage en 4 måneders værnepligt som ekstra forberedelse til politiskolen. Søde – men seje og cool piger.