21-5's hyggelige hovedkontor i Hørsholm
Head of Design

Louise Weiergang Ipsen

Louise står i spidsen for vores dygtige Design team.

Louises professionelle passion er i høj grad at få hele puslespillet til at gå op, med stor dedikation og omhu for alle detaljer. 10 års erfaring indenfor ledelse og projektledelse med en baggrund fra modebranchen og rejsebranchen. Louises æstetiske sans og evne til at få tingene til at lykkedes er ganske unik.

Louise er drevet af at skabe resultater gennem en empatisk og engagerende ledelsesstil, og tror på at de bedste resultater kommer gennem trivsel, kultur og værdier. Hun leder sit team med stor involvering i den enkelte og opnår smukke resultater sammen med sit team.

Gift med Mikael og mor til 3 børn. Har rejst, boet og arbejdet i udlandet i flere år, blandt andet et par år på Hawaii, et par i New England og et enkelt på et krydstogtskib.

Louise her en stærk kreativ side og en stor passion for alt hvad der ånder æstetik, især blomster og have. Det er en ren fornøjelse at lytte til Louise forklare og fortælle om tankerne bag de beslutninger der træffes med stor integritet, indsigt og ansvarsfølelse.

Weekenderne går ofte med en 8-10 besøg på den lokale planteskole, istandsættelse af gammel villa i Humlebæk, venner, kultur, løbeture i skoven og dyp i Øresund. Naturen omkring os er nemlig fantastisk, selv når man har set det meste af verden.